Koripallo.com

Korihait 2020-2021

Viestejä
511
Pyrintö kovassa iskussa. Lähdetään pysäyttämään pyrinnön hyökkäämistä ja sitä kautta avaamaan voittotili.Kokoonpano: Oja, T Ziegler, Marttinen, B Ziegler, Mitchel, Perttu, Nikula, Lehtonen,Laitinen,Blondin ja Jalonen
 
Viestejä
139
Jaahas...Korihait pelannut nyt 4 ottelua ja kaikista tullut turpaan kunnolla ja seuraavakin peli ei lupaa taatusti mitään uutta. Nyt jo korisuhdekkin -101 jos Pyrinnöllä olisi ollut kaikki pelaajat kunnossa, niin ero olisi ehkä ollut vieläkin isompi. ei muuta.
 
Viestejä
8
Huhuja että uusi mies olisi jo tulossa
Jep veikkaampa että iso mies ja Mitchell vaihtoon. Tämä ainakin olisi järkevää, sillä vaikka Mitchell pelasikin tämän kauden parhaan ottelunsa pyrintöä vastaan oli mies jälleen kerran virhevaikeuksissa heti alusta alkaen niin kuin kaikissa kauden aiemmissa peleissä.
 
Viestejä
47
Korihaiden perusongelma johtuu joukkueen kasaamisesta. Materiaali ei riittää hädin tuskin aloitusviisikkoon. Sopii ihmetellä, miten joukkueen budjetti on käytetty, sillä ei ole juuri eroa Kobriin tai Uraan. Ainoastaan Marttinen täyttää paikkansa ja on ylittänyt odotukset. Hänen alkupelien kolmoset ovat estäneet pelien repsahtamisen heti kättelyn jäkeen. Jalonen mollasi itseään, mutta antoi sentään viisi koriin johtanutta syöttöä, joten kohtuullinen paluu. Jenkit ailahtelevat liikaa, mutta kun onnistuvat kaikki samassa pelissä, saattaa tuolloin voitto koittaa.
 
Viestejä
47
Länsi-Suomessa, jossa hyvät jutut Korihaiden peleistä, Jalonen suomi vahvasti omaa panostaan. Minäkin, kuten varmasti kaikki muutkin, arvostan Jalosta, muistetaan vielä, että hän valmentaa junnuja. Junnu Leen paluu täyttäisi ainakin hallin ja hän olisi varmasti kova vahvistus. Tänää Vilpas nurin!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös