Koripallo.com

Korihait 2021-2022

Viestejä
65
Koby Thomas lähtenyt kotiin. Toinen Thomas yritettiin saada tilalle Laakson tarjoamana, mutta ei itse halunnut tulla Uutenkaupunkiin vaan lähti ennemmin Tsekkeihin. Uusi jenkki jo löytynyt ja pian tulossa Uutenkaupunkiiin. Henry kunnossa pienen loukkaantumisen jälkeen. Keskiviikkona tärkeä peli Kobria vastaan johon näillä näkymin Henry pääsee osallistumaan ja tuomaan kokoka Korihaihiden rosteriin. Nyt olisi tärkeä saada voitto tili avattua ennen kuin usko loppuu pelaajilta.
 
Viestejä
530
Seuraava kysymys: Onko voittoprosentiltaan huonompia yli 100 matsia valmentaneita valmentajia korisliigassa kautta aikain?
 
Viestejä
2 435
Jos oikein laskin niin nyt on tasan 30 voittoa Nikulalla korisliigassa.

Basket.fi -tilastojen mukaan 17 voittoa.. Ja Nikken kysymykseen vastaus on "ei".

1634704136197.png
 
Viestejä
1 372
seurava kymysys : , onko voitto prosenti% pelajien huonouta vai ko valkun
Vika varmaan molemmissa on pienillä budjetilla pelattu jo pidempään vaikka autotehtaan toimitusjohtajakin piti tärkeänä pääsarjajoukkuetta.Ehkä ongelma on ettei ole oikeita ihmisiä taustalla vaan enemmän harrastelijoita
 
Viestejä
146
Ensimmäinen jenkki viimeiseen kahteen vuoteen ehkä Zeiglerin lisäksi jolta voi odottaa tässä sarjassa jotain järkevää
No ei nyt KTP:ssä ainakaan silloin loistanut. Taisi pelata yhden oikein hyvän pelin, tosin silloin KTP:llä oli ihan oikeat vahvistukset, joten pisteiden teko jäi oikeiden vahvistusten kontolle. Aika taas näyttää... Henryn uudelleen palkkaamista en kyllä alkuunkaan ymmärtänyt, jos oli tarkoitus pärjätä...
 
Viestejä
65
Korihait antaa jenkeissä liikaa etua muille. Eilen korihaiden jenkit yhteensä 34pistettä, kun taas Kobrilta jenkit 70 pistettä. Ei paljon huonommaksi voi jenkit tästä mennä, jos kolme muutakin jenkkiä vaihdettaisiin samalla, kun tämä ensimmäinen. Lindberg ollut erinomainen parissa viime pelissä iso hatunnosto hänelle. Nikulalta hyviä pilkahduksia ja etenkin hyökkäyksessä tuo apua joukkueelle. Puolustuksessa pystyy painostamaan hyvin muiden takamiehiä, mutta pieneksi jää korin läheisyydessä se vaan on valitettava fakta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös