Koripallo.com

Korihait 2021-2022

Viestejä
6 444
Hienoa eka bussi jo täynnä korihaiden kannattajia Loimaalle ja toinen bussi täyttyy kovaa vauhtia joten on matsissa varmasti ääntä ja tunnelmaa

Tämä tulee kyllä olemaan yksi tämän kauden mielenkiintoisimpia matseja. Pitää yrittää pysyä keskiviikkona pois somesta, että voi katsella ottelun jälkilähetyksenä tietämättä tulosta.
 
Viestejä
640
Tsempit Kotkasta! Finaalit 2012-13 ei unohdu, kun velalla rakennettu Bisons sai muovijoukkueelleen mestaruuden. Perinteet menee edelle. Korihait kuuluu Korisliigaan.

Kiva huomata, että fanireissulle lähdössä sankoin joukoin porukkaa:cool:
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
204
Siitä vaan vapaasti ideoita kehiin miten ollaan sellainen seura joka kelpaa . Tiedän että melkein joka pelin käyt katsomassa .


Väärin meni, en ole kolmeen vuoteen käynyt Uudessakaupungissa katsomassa otteluita, kuin 4 ja tälläkin kaudella vain yhden.
Hesa ja Salokin lähempänä, kuin uki.
 
Viestejä
21
Nyt tyyliteltyjä Bojan pelipaitoja myyntiin ja äkkiä! Uskon niitä menevän kymmeniä, jos ei satoja. Niitä ostamalla voisi tukea seuraa ja samalla katukuvamme muuttuisi mukavasti koripallohenkiseksi!
 

RGM

Viestejä
70
Bojanilla oudot 2pts statsit viimisissä kolmessa pelissä 1/6,-,1/8 joten pitäiskö tosiaan mielummin antaa jonkun toisen heittää?
 
Viestejä
2 263
Tsemppiä UU-Korihait. ;) Kuuluu sarjaan ehdottomasti. Hieno ns. viimeinen näyttö, että faneja löytyy! Joskos tämä olisi myös pidempi aikainen herätys käydä myös koti matseja katsomassa. Toki pelillinen ilmekin parantunut paljon valmemtajan vaihdoksen myötä ja edesauttanut katsojalukuja.

Eiköhän Nikulan voi jo unohtaa liigakartalta.
 
Viestejä
772
Tsemppiä UU-Korihait. Kuuluu sarjaan ehdottomasti. Hieno ns. viimeinen näyttö, että faneja löytyy! Joskos tämä olisi myös pidempi aikainen herätys käydä myös koti matseja katsomassa. Toki pelillinen ilmekin parantunut paljon valmemtajan vaihdoksen myötä ja edesauttanut katsojalukuja.

Eiköhän Nikulan voi jo unohtaa liigakartalta.
Ehkä Nikula kannattaa kiittää sentään siitä, että ryhtyi Korihaiden päävalmentajaksi, kun siihen tehtävään muita ei tahtonut löytyä. Turusen myötä joukkue löysi hymyn. Hymy tarttuu ja vapauttaa:), mikä näkyi peli-ilona kentälläkin.;)
 
Viestejä
6 444
Screenshot_2022-03-30-21-19-01-68_4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.jpg

Jätän tämän tähän.

Onnea, Korihait!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös