Koripallo.com siirtyi uuteen omistukseen

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1 235
#1
Koripallo.comille on löytynyt uusi omistaja, joka on sitoutunut sivuston ja keskustelupalstan aktiiviseen kehittämiseen. Sivusto siirtyi uudelle omistajalle 1.12. ja kehitysprojektit asian tiimoilta ovat jo käynnistyneet.

Aiemmat omistajat ja ylläpitäjät olivat tehneet pitkän päivätyön Koripallo.comin eteen vuosien varrella, mutta viime vuosina heidän aikansa ei enää riittänyt sivuston ylläpitoon tai kehittämiseen samalla panoksella. Tämän takia Koripallo.com oli myynnissä jo keväästä alkaen.

Pääpaino on aluksi keskustelupalstan kehittämisessä. Palsta tullaan siirtämään uudelle foorumiohjelmistolle, ja erityisesti parannusta haetaan käytettävyyteen mobiililaitteilla. Tämä projekti on jo siis startannut ja valmista tulee toivottavasti mahdollisimman pian - viimeistään tammikuun loppuun mennessä.

Kun keskustelupalsta on saatu parempaan ja tuoreempaan iskuun, on tarkoituksena miettiä myös etusivun, uutisosioiden ym. roolia sivustolla.

Kaikki ehdotukset, ideat, kommentit ja toiveet uudelle ylläpidolle ovat erittäin tervetulleita. Niitä voi esittää joko keskustelupalstalla tai sitten lähettää postia osoitteeseen author@koripallo.com. Ja jos haluat olla mukana auttamassa Koripallo.comin kehittämisessä, otamme mielellämme vapaaehtoisia tekijöitä vastaan.

Uuden omistajan ja ylläpidon puolesta,
Matti
 
Viestejä
8 179
#3
Vs: Koripallo.com siirtyi uuteen omistukseen

Kik Jams ilmoittautuu mukaan moderaatioryhmään. On aika nostaa koripallo.com koripalloaiheisen keskustelun kärkinimeksi Suomessa! Valmiina käärimään hihat!

Eka ehdoitus: +/- systeemi takaisin kirjoituksille.
 
Viestejä
1 003
#4
Vs: Koripallo.com siirtyi uuteen omistukseen

Erinomainen uutinen.

Kiitos ihmisillle, jotka ovat halunneet ottaa tämän aktiivisesti hoitaakseen.
 
Viestejä
446
#5
Vs: Koripallo.com siirtyi uuteen omistukseen

Siirtyykö käyttäjätunnukset automaattisesti? Entä käyttäjätilastot?

Jos ei, vaarana on, että aktiivikäyttäjistäkin katoaa iso osa.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1 235
#7
Vs: Koripallo.com siirtyi uuteen omistukseen

Kaikki siirtyy uudelle palstalle. Pientä puuhaa on siinä miten käsitellään rekisteröitymättömien käyttäjien kirjoitukset.