Koripallo.com

Koripallomuseo

unelias

Eikös tuonne Vantaan Energia-Areenalle ollut tarkoitus perustaa Suomen koripallomuseo vai muistanko ihan väärin?
Onko tämä hanke kuopattu vai mikä on tilanne?
 
Viestejä
1 270
Vs: Koripallomuseo

unelias sanoi:
Eikös tuonne Vantaan Energia-Areenalle ollut tarkoitus perustaa Suomen koripallomuseo vai muistanko ihan väärin?
Onko tämä hanke kuopattu vai mikä on tilanne?

Kouvolan Sanomissa (muistaakseni?) oli vähän aikaa sitten juttua, että tälläistä kunnollista museota oltaisiin perustamassa Kotkaan. Ja ainakin hankkeella olisi kai Kaakkois-Suomen tuki, koko Suomen tuki taustalle olisi tavoitteena. Ja siinä taisi olla että tässä Vantaan versiossa olisi lähinnä vaan jonkun verran esillä jotain "memorabiliaa" (paremman sanan puutteessa) tms.
 

museo

Vs: Koripallomuseo

Tästä voisi enemmänkin käydä keskustelua. Molemmissa paikoissa puolensa. Ensin ajattelin kyllä Vantaan olevan parempi paikka ehkä hiukan sijaintinsakin vuoksi, mutta enemmän juuri Energia-Areenan takia, koska paikka toimii maajoukkueidemme kotina ainakin seuraavat vuodet (kunnes Helsinkiin joskus ehkä rakennetaan koripallohalli).

Kallistuin kuitenkin Kotkan puolelle, koska tämä saattaisi olla pitkäjänteisempää ja jos siellä löytyy todellista tahtoa, niin asia ehkä hoidetaankin paremmin. Areenan ehdotus haiskahtaa kyseisen yrittäjän tempulta saada yleisöä paikalle perustapahtumien ulkopuolellakin. En ole kuullut, että muita motivoituneita tahoja oli ollut hankkeen takana.

Kotkan puolesta puhuu myös se, että mitä sitten jos ja kun Areenalla ei enää pelata maaotteluita? Kotka on kuitenkin perinteinen koripallokaupunki ja hyvä niin. Vähän kuitenki kummaksuttaa Kotkan vimma haalia museoita kaupunkiin.. Eikös sinne siirretty jokin merimuseokin tässä taannoin?
 

Kotkaan tulee korismuseo!

Vs: Koripallomuseo

Tänään matsissa kuuluttaja kyseli josko jollakin olisi luovutettavaa museolle. Itseltäni löytyy vanhoja valokuvia roppakaupalla, olisihan se kivaa jos saisi omaa "kamaa" museoon!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös