Koripallo.com

Korisliiga avaus: Kataja - BC Nokia la 28.9 klo 15.00 Joensuun urheilutalo

Kumpi vie kauden avauksen Joensuussa?

  • Kataja

    Ääniä: 10 58,8%
  • Nokia

    Ääniä: 7 41,2%

  • Äänestäjiä
    17
Viestejä
5 948
Lauantaina sitten lyödään löylyä kun uusi Korisliigakausi starttaa myös Joensuussa, kun Kataja ja Nokia iskevät yhteen legendaarisella urheilutalolla. Kyseessä on myös Katajan koripallon 70v juhlamatsi.
 
Viestejä
5 948
Joo, totta tuokin. Mutta Alasen huippupeli ex seuraansa vastaan siivittää Katajan noin 15 pisteen kotivoittoon ;)
 
Viestejä
1 931
Joo eli Kataja saattaa pelata 2 ulkomaalaisella kun Morris meni rahan perässä Libanoniin ja tiettyjen nimimerkkien hehkuttama jytky mörkö sentteri Walters tuskin pelaa kun on GTD 25%. Toki Nokiakin varmaan pelaa vaan 2 jenkillä. 70 vuotias juhlapeli ja tuntuu että monesti nää juhlapeli on vaikeita pelejä. Ja kauden avauspeli vieläpä niin tuskin mitään kotijoukkueen murskavoittoa nähdään. No kun vaan Kataja voittaa niin se riittää mulle.
 
Viestejä
19 088
Ja tietyt nimimerkit näköjään ottaa kaikki tänne kirjoitetut " jytkyt " ihan vakavissaan ja tosissaan. No jos ei ole luoja suonut yhtään huumorin lahjaa, niin minkäs sille voi itse tehdä? Paitsi tietenkin katsoa peiliin....
 
Viestejä
38
kiva et tänne joku kirjottelee mut en mä jaksais taas koko vuotta lueskella sun muka hauskoja offtopic juttuja
 
Viestejä
38
joo katohan oli täällä tommonen älä huomioi namiska toivottavasti toimii eikä sun nostamat ketjut esiin, mielelläni skippaisin joo! joka saatanan kerta aiheen ohi jotain paskaa älä viitti tuhlata muitten aikaa
 
Viestejä
5 113
Jaahas ja Joensuussa vedettiin piuhat irti kun Nokian takaa-ajo alkoi.
 
Viestejä
19 088
Veke se siellä vaan Jekuissaan sotkeutui lähetyspiuhaan. Ei sen kummempaa.

Mikähän tuota hanmannee oikein vaivaa? Omassa viestiketjussaan haistattelee vittuja ja on muutenkin mukamas joku tärkee asiakirjoittaja. Hoitaisi oman tonttinsa ensin, ennenkuin alkaa tänne kaikkien mandaatilla kirjoitella. Pitäisi kai pistää turkin hihhaan ja n----i uudelleen....
 
Viestejä
19 088
Eiköhän ensin anneta ne ansiomerkit niille, jotka oli urkkatalolla jo ennen sukkapoikien syntymää Katajaa kannustamassa.
 
Viestejä
1 243
Eiköhän ensin anneta ne ansiomerkit niille, jotka oli urkkatalolla jo ennen sukkapoikien syntymää Katajaa kannustamassa.
Juu, tuo oli puoliksi sitä kuuluisaa HUUMORIA. Itsehän poikien videoista pidän. Lauantai voi olla joillekin karkkipäivä, joillekin kiukkupäivä. Enkä viittaa kehenkään, enkä kenenkään viittauksen viittaukseen. :D :D (tähän varmaan sitten joku kouluvitsi?)
 
Viestejä
413
Mä en nyt kyllä ihan näitä kaikkia hyökkääjänvirheitä ymmärrä. Osa toki selviä.
 
Viestejä
1 390
Kataja pelasi eka puoliskon hyvin yhtä sarjan ennakkosuosikka vastaan. Tai sitten Nokia ei pelannut niin hyvin, whatever.

Gipson näytti mitä on oikea valmentaja ja reagoi tauolla.

Kiva oli katsella kun pääosin kotimaiset näyttivät osaamistaan.

Ja tämä ei ole mitään maassa maan tavalla tms kommentteja.

Hienoa että Pistuuli ja Sami saivat paidat jäähän.

Hieno kausi tulossa ja menossa!
 
Viestejä
5 113
Mä en nyt kyllä ihan näitä kaikkia hyökkääjänvirheitä ymmärrä. Osa toki selviä.
Puskee kuin Gilbert pari kautta sitten.
 
Viestejä
352
Leppänen näytti kuin vanhalta konkarilta kentällä (+12). Näyttää Dole olevan kovassa kunnossa. 17 levyä. Hyvä voitto. Viime kaudella hävittiin tämmöset tiukat pelit.
 
Viestejä
19 088
Molemmilta puuttui parit jenkulat ja tyypilliseen kauden ensimmäiseen peliin molemmilla välivuosijoukkueella oli intoa ja vauhtia enemmän kuin tekniikkaa.

Dolenentsi positiivinen ja Valtteri Leppänen osoitti myös, että pärjää liigassa, mitä jotkut ennen kauden alkua epäili.

Kolkkejakin roiskittiin, eikä ne läheskään aina menneet Sukkana Koriin....

Tarkempaa ja asiantuntevampaa raporttia ilmeisesti sitten myöhemmin rumpumiekkosilta.
 
Viestejä
630
Leppänen lyö läpi ittensä tällä kaudella. Tyypillinen avausmatsi,vähän kuviot vielä hakusessa, ja melkein kävi se klassinen sulaminen, kolmas kymppi meni kyllä viemäristä alas, mutta hienosti jätkät kaivo ittensä sieltä voittoon vielä. Aidoo pelaa elämänsä kauden tänä vuonna, Rätli näytti että edelleen osaa pelata. Ja kyllä meidän kotimaiset on kuitenkin sen verran kovia muutenkin, ettei tarvi hävetä. Vielä kun Iso Mörkö tulee kehiin, niin sitten se vasta alkaa kunnon Jytkytys! .. saatikka sitten, kun saadaan uusi,tajunnan räjäyttävä jenkula vielä tuohon, niin ei terve mikä kausi tästä vielä tulee ;).. ja puoliajallahan kahvion antimet oli taas.. ae että, miten makiaa,makiaa ;)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös