Koripallo.com

Korisliiga ja Ruutu

Viestejä
676
Finaalit väistämättä lähestyvät. Selostusryhmä on ilmeisesti pienennetty muutamaan. Kenet sinä haluaisit selostamaan Ruudulle korisliigan kevään finaaleita: Aaro Linnalaakso, Saku Mäkynen, Kristian Palotie vai Tapio Suominen? Oma valintani näistä olisi Linnalaakso, selkeää ilmaisua ilman turhia maneereita.
 
Viestejä
2 261
Finaalit väistämättä lähestyvät. Selostusryhmä on ilmeisesti pienennetty muutamaan. Kenet sinä haluaisit selostamaan Ruudulle korisliigan kevään finaaleita: Aaro Linnalaakso, Saku Mäkynen, Kristian Palotie vai Tapio Suominen? Oma valintani näistä olisi Linnalaakso, selkeää ilmaisua ilman turhia maneereita.

Noista neljästä(oikeastaan ainoasta keskusteltavissa olevastakaan) vaihtoehdosta Mäkynen ja Linnalaakso. Mäkynen tunnelma ja hehkutus täyttä timanttia ilman, että salolaisuus näkyy yhtään, jopa päinvastoin. Pysyy tilanteiden tasalla ja pääsee kärrylle nopeasti mikäli jokin vihellys menisikin ohi. Ja Linnalaakso, selkeys ja rauhallisuus on ok, mutta saako välitettyä tunnelmaa kotikatsomoihin finaalien arvoisella tavalla? Ja välillä valitettavasti tilanteita menee ohi ja jää niitä ihmettelemään. Sakun eduksi 75-25 muut voi jäädä jo kesälomille/änpeeaan pariin.
 
Viestejä
1 862
Palotie jo vesitti tämän äänestyksen ilmoittamalla olevansa finaalien selostaja.
Olisin nyt odottanut että joku muu. No,NBA:n puolella tuskin kuuluu niin useasti nyt vähään aikaan finaalien takia. A-J Sipilää tulee kyllä ikävä. Mäkynen hoitanut hommansa hyvin ja Tapsa Suomista olisi kiva kuulla kyllä uudestaan.
Mitenköhän sitten nuo naisten finaalit? Kuka selostaa?
 
Viestejä
2 261
Palotie jo vesitti tämän äänestyksen ilmoittamalla olevansa finaalien selostaja.

No voi vittu! Ei sitä saatanan besserwisseröintiä palloskriiniäksöneistä kyllä jaksa kuunnella.

Taitaa mennä kai sit niin et Palotiellä ainoa jonkinasteisesti kiintein soppari Ruudun kanssa tohon höpötyshommaan. Muut enempi tai vähempi keikkatyöläisinä.
 
Viestejä
1 862
Toivottavasti nyt muistavat naisten Korisliigan lähetykset tehdä studiolla ja selostajilla. Ollut yleisesti pettymys naisten korisliigan televisiointi kokonaisuudessaan.
Yleisesti molempia, miesten että naisten, pitäisi saada selostetut lähetykset. Tuo näkyvyyttä, mikä on naisten liigalle erityisen tärkeää. Myös koripalloliitto on mokannut tällä kaudella tässä, toivottavasti muuttuu. Markkinointia valtavasti lisää ruudun ja liiton puolelta tarvitaan jatkossa
 
Viestejä
3 505
Melkoisen nopeasti on koriksen puolella tultu tilanteeseen jossa meillä on useita osaavia selostajia. Nuo kaikki neljä ovat erinomaisia hommassaan. Jokainen olisi onnistunut valinta.
Kun verrataan esimerkiksi Sipilään, A-J on mielestäni jopa melko vaatimaton jos hänet kuvittelisi yksin studioon, mutta kommentaattorin kanssa jo hyvä yhdistelmä. Noista neljästä esimerkiksi Palotie ja Mäkynen, oikeastaan molemmat Mäkyset, pystyvät yksinkin luomaan erinomaisen tunnelman ja samalla välittämään oleellista tietoa ja historiaa kotikatsomoon. Palotie on jopa niin asiarikas että voi olla kommentaattorin kanssa jopa hieman heikompi kuin yksinään.
Tälläkin koripallon alalla on tapahtunut hieno kehitys, hyviä selostajia on meillä paljon. Esimerkiksi kuluvalla liigakaudella ei ole ollut kertaakaan myötähäpeän tunnetta vaikka olen katsellut Ruudulta pelejä kaikilta kotimaisilta paikkakunnilta, jopa Karkkilastakin. Muutama vuosi sitten muutamilla paikkakunnilla tätä tehtävää ei kyllä arvostettu kovin korkealle. Eteenpäin on menty.
 
Viestejä
1 189
Ihan kohtalainen selostaja tämä Linnalaakso on mutta kyllähän hänkin Pyrinnön puolella on aivan selkeästi. Kun täällä siitä puolueellisuudestakin niin on valitettu.
 

42

Viestejä
3 365
Miksi ihmeessä kello ja tilanne ei voi olla koko ajan tuolla vasemmassa yläkulmassa? Vaparien aikana se taitaa mennä aina pimeäksi.
 
Viestejä
1 857
Varmaan kaikki Ruudun katsojat tietää suunnilleen mikä on sarjoissa tilanne, mutta voisi kai se sarjojen tilanne näkyä myös siinä ruudussa.
 
Viestejä
665
Tietääkö kukaan mikä on tämä Ruudun Korisliiga-tunnari vai onko se vain joku heidän oma kehittämänsä? Eli siis se, joka soi tuossa alkuintrossa.
 
Viestejä
1 862
Ei taida naisten välierää EBT - Honka tulla selostettuna? Ainakaan ei ole mainostettu. Kovasti kauden alussa hehkutettiin Ruudulle siirtymistä ja eivät naisten otteluita viitsi selostaa? Jos Palotie selostaa miesten finaalit, voisivat laittaa Aaro Linnalaakson selostamaan naisten finaalit
 
Viestejä
1 862
Ainakin finaalit tulee monikameratuotantona ja selostettuna. Näin Westerholm kertoi twitterissä . Linnalaakso selostaa vai joku muu?
 
Viestejä
2 261
Finaali 1. Selostus K. Palotie, asiantuntija Timo Saukkola. Ketä helvetin Timo Saukkola?

Eikö löytyny nimekästä ASIANTUNTIJAA?

no annetaan mahis.
 
Viestejä
1 857
Täältä löytyikin vastaus kysymykseen jota olin tulossa esittämään.
Ainakin finaalit tulee monikameratuotantona ja selostettuna. Näin Westerholm kertoi twitterissä .

Vai onko tuo varmaa tietoa? Olin tulossa kyseleen kun somessa ei ollut mainintaa kuka selostaa.
 
Viestejä
1 862
Palotie vetää kaikki näköjään. Mutta eikö nyt oikeasti ole myös muita jotka voisivat selostaa? Onko edes studiolla Naisten finaalit? Onko asiantuntijaa? Ei minkäänlaista mainostusta Ruudun puolelta tv:ssä, eikä Somessa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös