Koripallo.com

Korisliiga-kauden tärkein ottelu: Kobrat-KTP, la 5.3. klo 18.30

Viestejä
276
Lauantaina Lapualla pelataan eittämättä Korisliiga-kauden tärkein kamppailu, kun KTP saapuu Kobrien kotiluolaan.

Joukkueet löytyvät sarjataulukosta tasapisteissä sijoilta yhdeksän ja kymmenen. Molemmilla joukkueilla on jäljellä kuusi runkosarjakamppailua.

Kobrat johtaa keskinäisissä otteluvoitoissa 2-1, mutta kotkalaisilla on jo keskinäisissä parempi korisuhde. Lauantaisen ottelun voittaja siis nappaa edun sarjataulukossa tasapisteissä. Toisin sanoen lauantaina häviävä joukkue joutuu kairaamaan kaksi (!) voittoa voittajaa enemmän jäljellä olevista viidestä pelistään.

Nyt siis pelataan sarjapaikasta. Huh.
 
Viestejä
46
Vs: Korisliiga-kauden tärkein ottelu: Kobrat-KTP, la 5.3. klo 18.30

Tämän matsin jälkeen Kobrilla 3 kotona ja 2 vieraissa. KTP:llä vastaavasti 2/3. Kobrilla ennakkoon hivenen helpompi loppuohjelma, mutta eihän tässä sarjassa helppoja pelejä oo. Toki muiden joukkueiden motivaatiot (runkosarjasijoitus jo kiveen hakattu) saattaa vaikuttaa viimeisissä otteluissa.

Summa summarum: kyllä tässä kauden tärkeimmistä matseista voidaan puhua. Kobrilla Bell-Holter GTD, Kotkalla useampikin kaveri. Giles hankala pysäytettävä Morrisille/Peltokankaalle/Viertolalle jos B-H ei pelaa.
 
Viestejä
914
Vs: Korisliiga-kauden tärkein ottelu: Kobrat-KTP, la 5.3. klo 18.30

Onneksi saatiin huonon alun jälkeen puolustus kuntoon. Kobrilla putoaa kolkit turhan hyvin. Peli kulkee mukavasti ilman Gilesiakin, vaikka tuottaakin ongelmia Morrisin ja Bell-Holterin kanssa painimisessa. Nyt ei saisi sulaa kolmannessa erässä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös