Koripallo.com

Korisliiga-podcastit

Viestejä
147
Huvittaa kun Triplatupla kutsuu itseään "suomalaisen koripalloilun ääneksi" ja jaksoissa omistetaan miesten ja naisten Korisliigoille yhteensä yleensä noin 5 min :D
 
Viestejä
250
Triplatuplalla oli ihan asiallinen se Korisliigajengien läpikäynit joskus vuosi-pari sitten haastatteluineen, mutta jotenkin ne tuntuu nuo tekijät itekin unohtaneen sen ja keskittyvät samoihin valituksen aiheisiin kun aina. Tai sitten eivät uskaltaneet haastaa omastakaan mielestään tarpeeksi.
 
Viestejä
2 294
Kaunis Peli -podcast loppu?
Kyllä.

POLIISIHALLITUKSEN MÄÄRÄÄMÄ markkinointikielto koskee kaikkea yhtiön aineistoa, jolla edistetään rahapelien myyntiä Manner-Suomessa BML Groupin rahapelisivustoilla.

Lisäksi yhtiö ei saa enää julkaista podcasteja ja artikkeleita, joilla edistetään rahapelien myyntiä Manner-Suomessa.

 
Viestejä
2
Suomalaista koripalloa käsittelevät podcastit ovat kriisissä. Korisliigan joukkueet ovat pitkälti jo valmiita, mutta yksikään ei pui hankintoja ja voimasuhteita.
Posteri - podcast löytyy Spotifysta. Siellä on pientä puintia.
 
Viestejä
1 864
 
Viestejä
147
Lähdin toiveikkaana kuuntelemaan mutta tulipa rasistiset tuulahdukset jaksosta 9 :( Esim. vuosittain vaihtuvien jenkkien rinnastaminen kaupan valikoimassa vaihtuviin SUKLAApatukoihin, epäempaattisen kuuloinen puhe Lahden jenkkien auto-onnettomuudesta ja sen pitäminen "surullisena", että fanit ovat kauden alussa kiinnostuneita uusista jenkeistä. Jää tämä podcast jatkossa kuuntelematta.
 
Viestejä
640
Shawnilla jäänyt kaiuttimet päälle Keskelle keskintöä -jaksossa, että tuskin tarkoituksella hakee tuollaista "Darth Vader" soundia... harmi, että tehdään vasemmalla kädellä jopa niin isossa konsernissa kuin Sanoma. Ei nyt mikään iso asia, mutta heille ilmeisesti maksetaan tästä ja no, tekisi vain huolella :D
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös