Koripallo.com

Korisliigan All Stars -ottelun pelaajaäänestys

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 013
#1
Tartossa 16. helmikuuta järjestettävän Korisliigan ja Viro-Latvia-liigan All Stars -ottelun pelaajaäänestys on käynnistynyt. Yleisö pääsee äänestämään tähdistöjoukkueen aloitusviisikon ja ensimmäinen äänestyskierros päättyy 31.12.2018.

Korisliigan pelaajistosta valittava tähdistöjoukkue kohtaa Viro-Latvian liigan tähdistöjoukkueen lauantaina 16. helmikuuta Tartossa. Suomen ja Viro-Latvian joukkueeseen valitaan kumpaankin 12 pelaajaa, joista aloitusviisikko määräytyy annettujen äänien perusteella. Joukkueiden päävalmentajat valitsevat loput seitsemän pelaajaa.

Ensimmäisessä vaiheessa 17.12.–31.12. yleisö voi äänestää kaikista Korisliigan pelaajista pelipaikoittain suosikkejaan kohti tähdistöottelua. Vuodenvaihteen jälkeen selvillä on pelipaikoittain kymmenen eniten ääniä saanutta pelaajaa, joista äänestetään aloitusviisikko otteluun. Toinen kierros on käynnissä 3.–13.1.2019.

Äänestykseen >

Tähdistöottelussa joukkueiden päävalmentajina nähdään valmentajat, joiden joukkueet ovat sarjojensa johdossa 1.1.2019. Korisliigan tähdistöjoukkueen valmennustiimin täydentää sarjassa toisena olevan joukkueen valmentaja. Joukkueiden järjestys määräytyy voittoprosenttien mukaan.
 
Viestejä
15
#4
Viilatkaamme hännällistä pistettä vol. 685xbanaani, koska nukkumaan ei jaksa mennä:
- Firefoxilla eivät näköjään toimi pelaajavalinnat. Itsellä myös mobiiliselaimessa eivät toimi, eikä "kirjaimia boksissa" näy kummassakaan. Ei ole kyllä ensimmäinen tämäntyyppinen sivu, jossa Tulikettu tökkii. Chrome- ja Edge-selaimilla toimii ok.
- Järkyttäviä anglismeja: tähdistöottelu ja -joukkue ovat All Starseja, pelintekijöistä on tehty amerikkalaisen jalkapallon pelaajia ("quarterback"). Muutenkin heikkoa kieltä, esim. "ovet aukeaa"
- Liitto ei noudata omaa virallista termistöään: jakso on elokuusta lähtien ollut virallisestikin neljännes (tätä ennen virallisesti "erä")

Omaan silmään tuosta sivusta tulee rikkainen vaikutelma. Melkein jätin äänestämättä. :cool:
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 292
#6
Mikä lienee pelaajien ja valmentajien innostus lähteä mj tauon kärkeen Viroon pelailemaan? Lieneekö kukaan Susijengi pelaaja oikeasti käytettävissä ennen 21. päivä pelattavaa Ranska peliä?

Valmennus vastuussa suomen puolelta todennäköisimmin Iisalo, joka jo pelaajien käytöstä mj puuhaan puhunut melko happamasti, miten oman ajan käyttö Viron reissuihin?
 
Viestejä
624
#7
Eiköhän all-stars hoituisi Bojan+11 jenkkiä -tyylillä. No Rannikko vielä messiin, kun ei maajoukkueen mukana ole kuitenkaan.

Eiköhän siinä ole Korisliigan parhaat pelaajat. Tosin Dimen lähdön jälkeen Kottikin taitaa mahtua top-senttereiden joukkoon.
 
Viestejä
99
#9
Ehdin antaa äänen Dimelle, olis ansainnu paikan kokoonpanoon. Oikeestaan yllättävän hankala valita objektiivisesti Korisliigan jengiä tuonne.
 
Viestejä
275
#11
Naisten äänestys erikseen
Harmittaako noin paljon kun Nenonen ja Vilpas pudotti KTP:n vajaamiehisenä viime keväällä. No tällä kaudella teidän ei tarvitse huhtikuun jälkeen enää pelailla...
 
Viestejä
848
#12
Harmittaako noin paljon kun Nenonen ja Vilpas pudotti KTP:n vajaamiehisenä viime keväällä. No tällä kaudella teidän ei tarvitse huhtikuun jälkeen enää pelailla...
Nenos-viha saattaa ehkä johtua siitä, että on helkutin likainen ja floppaava pelaaja :D Ja tämän kauden KTP on hieman eri tasoa kuin viime kauden vastaava. Mutta nyt offtopic sikseen, ei kuulu tähän ketjuun.
 
Viestejä
310
#14
Harmittaako noin paljon kun Nenonen ja Vilpas pudotti KTP:n vajaamiehisenä viime keväällä. No tällä kaudella teidän ei tarvitse huhtikuun jälkeen enää pelailla...
Ei minua ainakaan harmita, parempi kun tuo neiti pelaa muualla kuin satamakaupungissa
 
Viestejä
217
#15
Mä olen ymmärtänyt, että Nenonen on jokaisessa kaupungissa yleisön suosikki, kun saa aina suurimmat aplodit. Nyt ei ole edes VeMä kilpailemassa niistä. Voi olla, että mies katoaa Viron yöhön, mikäli sama suosio jatkuu:D
 
Viestejä
102
#17
Miten tuo Tähdistö-ottelun äänestys oikein toimii?
Nyt pitäisi olla toinen äänestyskierros noiden ensimmäisellä kierroksella eniten ääniä saaneiden keskuudesta, mutta itselläni ainakin ilmoittaa kone, että äänesi on annettu? Toisaalta, tuolla ei mielestäni sanota, että ei saa äänestää toisella kierroksella jos ensimmäisellä on jo äänestänyt?

Tähdistöottelu | Viro / Latvia vs. Suomi
 
Viestejä
624
#18
Huumoriksihan tuo äänestys on näköjään mennyt kun Jari Vekkilä ja Antti Ahokas kilpailevat aloitusviisikon paikoista.

Senttereiden suhteen taitaa olla asiat aika hyvin, kun ulkomaalaisista on top10:ssä vain O’Mara ja Asbury (kun äänestyksessä mukana oleva Dime unohdetaan).
 
Viestejä
102
#19
Huumoriksihan tuo äänestys on näköjään mennyt kun Jari Vekkilä ja Antti Ahokas kilpailevat aloitusviisikon paikoista.
Väärin äänestetty ihmisiltä? Minä taas en pidä tuota ollenkaan kummallisena, vaan ehkä parhaana asiana koko äänestyksessä. Kysehän on tässä kannattajaäänestyksestä, muuten voitaisiin tylsästi valita ilman äänestyksiä tilastokärjet tai antaa valmentajien kokonaan valita joukkue.
 
Viestejä
624
#20
Ei missään nimessä! Jos Vekkilä äänestetään avaukseen, hän on paikkansa ansainnut. Pienimuotoisen somemarkkinoinnin avulla tuo voisi olla jopa mahdollista, muutama sata ääntä riittäisi.

Vai tuleeko sen jälkeen kieltäytymisiä tai ”loukkaantumisia?”

Loput seitsemän valintaa on sitten Iisalon vastuulla. Eiköhän matkaan saada kilpailukykyinen joukkue, vaikka osa porukasta taitaa olla maajoukkueen mukana tuohon aikaan. Vai oliko se maajoukkueviikonloppu just tuolloin?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös