Koripallo.com

Korisliigan avauskierros 1.10.2022

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 721
Kouvot - KTP klo 16.00Jyri Lehtonen:
"KTP on ollut hyvä pre-seasonilla. Hyvin roolitettu ja urheilullinen joukkue. Meillä hieman miesvajetta ja kolme peliä kuuteen päivään. Uusilla nuorukaisilla mahdollisuus ansaita arvokasta kokemusta pelaamisesta kovatasoisessa Korisliigassamme."

Kokoonpano: Mäntynen, Toikkanen, Uotila, Taylor, Jackson, Butler, Korkiatupa, Helakorpi, Kristeri ja Rantapaju.

Roope Mäkelä:
"Mikäs sen parempaa kuin sarjan avaaminen Kymenlaakson paikallispelillä. Treenipelit sujuivat kohtalaisen hyvin, mutta yhtään sarjapistettä niistä ei saanut. Kouvojen pallon paineen kanssa pitää pärjätä. Varmasti kovatempoinen peli tiedossa."

Kokoonpano: Nyman, Ali, Henttonen GTD 75 %, Giles, Brown, Kuukkanen, Tabb, Sly GTD 75 %, Lehtoranta, Timonen, Mykrä.

***

Kobrat - Karhubasket klo 17.00


Pohjanmaan Derby avaa korisliigakauden Lapualla


Ville Turja:
"Preseason takana ja kauden avausottelu edessä. Tässä vaiheessa syksyä kaikki on tietenkin aivan vaiheessa ja ensimmäinen peli tuntuu tulevan aina aivan liian nopeasti. Huomisessa ottelussa saadaan vastaan mestari Karhu. Mestarien liigan karsintaan preseasonillaan valmistautunut ja kovan pelin karsinnoissa Leviceä vastaan pelannut Karhu on varmasti tällähetkellä sarjassa kaikkein pisimmällä joukkuetekemisensä kanssa. Fiilikset siitä, että ensimmäinen ottelu on juuri paikallisvastustaja Karhua vastaan ovat hieman kaksijakoiset.

Toisaalta nähdään erittäin selvästi missä mennään tällähetkellä joukkueena, mutta toisaalta vastustajan joukkue intensiteetin ja tekemisen laadun taso tulee olemaan askeleen edellä joukkueita joita vastaan olemme preseasonilla pelanneet joten oman tekemisemmekin on otettava intensiteettiä ajatellen nopea harppus eteenpäin. Meillä tuntuu olevan kasassa hyvin keskenään toimeentuleva joukkue. Itse otteluun lähdemme oma tekeminen edellä, edelleen opettelemaan pelitapaamme ja kasvamaan joukkueena vaikeiden hetkien kautta vahvemmaksi ryhmäksi. Keskittyminen huomiseen tulee olemaan siis hyvin pitkälti omassa tekemisessä eikä pelaajien mieliä varmastikaan kuormiteta liian monitahoisilla scouteilla ja pelikohtaisilla suunnitelmilla."

Kokoonpano: Eric Adams, Denzel Livingston, Chissostom Chukwuma, Henry Boyd, Antto Nikkarinen, Justus Kilpinen, KJ Jackson, Danny Pippen, Juho Lehtoranta, Jussi Turja, Atte Perttu ja Juho Pihlajamäki

Janne Koskimies:
"Meidän keskittyminen on ollut heikosti sujuneiden BCL-karsintojen jälkeen pyrkiä parantamaan perusasioissa etenkin puolustuspelaamisen osalta. Kobrien joukkueesta löytyy tälläkin kaudella vahvasti 1vs1-tilanteissa korille meneviä pelaajia, joiden kanssa meidän tulee olla tarkkana. Tämän lisäksi harjoituspeleissä on ollut havaittavissa uusia elementtejä heidän pelaamisessaan. Mahtavaa päästä aloittamaan kausi taas tutun oranssin päädyn luodessa tunnelmaa Lapuan urheilutalon lauantaihin. Oranssi on meidän!"

Kokoonpano: Jones, Kantonen, Dolenc, Suokas, Patterson (GTD 75%), Kaukiainen, John (GTD 75%), Kuany (GTD 25%), Innamaa, Marttinen, Hakamaa, Skinner.

***

Honka - Lahti klo 18.00


Aapo Heinonen:
"Kauden alku saa aina aikaan positiivista värinää ja mikä sen parempaa, kuin käynnistää se kotihallissa Korisliigan palatessa tauon jälkeen Espooseen. Vastaan asettuu energinen ja vauhdikas Lahti Basketball. Pelaaminen ei varmasti kummallakaan joukkueella ole valmista vielä tässä vaiheessa. Toivottavasti kotiyleisö tuo meille paljon energiaa otteluun."

Kokoonpano: Khalyl Waters, Valtteri Mervola, Malcolm Duvivier, Tuukka Kotti, AJ Lawson, Topi Halme GTD 75%, Carl Lindbom, Iiro Tuomi, Riku Korhonen, Aamos Laavainen ja Samppa Mäki. Kokoonpanoa muokattu 30.9. klo 20.50, Rissanen poistettu kokoonpanosta.

Pieti Poikola:
"Hienoa päästä taas pelaamaan Korisliigaa. Sarjanousija Honka on kasannut mukavan ryhmän ja tullut tosissaan kilpailemaan menestyksestä. Me pyrimme rakentamaan tekemistämme kärsivällisesti ja pala kerrallaan. Preseasonilla on ollut paljon pikkuvaivoja, mutta olemme kuitenkin pystyneet harjoittelemaan ehjästi. Tavoitteenamme on aloittaa sarja voitollisesti."

Kokoonpano: Thomas (GTD25), Saarijärvi (GTD75), Ertel, Jacob, Ventoniemi, Luukkonen, Gamble, Tolonen, Laitinen, Sajantila, Homanen, Waxlax.

***

Vilpas - BC Nokia klo 19.00
Jussi Savolainen:
"Preseason meni suurimmaksi osaksi suunnitelmien mukaan, nyt luottavaisin fiiliksin kohti sarja-avausta. Kumpi aggressiivisista puolustuksista saa toisen paremmin pois rytmistä on vahvoilla."

Kokoonpano: Pipkins, Hodges, Feazell, Blomgren, Koivisto, Poutiainen, Nenonen, Ahonen, Mäkynen, Kärkkäinen, Laine, Crawley. EDIT. 30.9. klo 17:37 Mäkynen ja Kärkkäinen in.

Greg Gibson:
"We have not had the most ideal pre-season but the guys we have had in practice have worked pretty hard. We will do our best."

Roster: Callandret, Peltonen, Laihonen, Ford, Mattila, Sauramo, Herndon, Stove.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 721


 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 721
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös