Koripallo.com

Korisliigan yleisömäärät

Viestejä
2 044
Avataanpas tämmöinen ketju, King Jamesin sinnikkyyden kunniaksi. Näitä lukujahan nykyään tuumaillaan jokaisessa lajissa, jopa kruununjalokivi-kendossa. Ja nyt kun on uusia halleja rakenteilla, mielenkiintoista vertailla senkin suhteen. Ilmeisesti eilisen Kouvolan matsin katsojamäärästä on myös erinäisiä mielipiteitä.
 
Viestejä
2 044
Kouvot pelin lisäksi tämä ilmoitus on iso vitsi. Ehkä 300 paikalla.
Juu, en Kouvolaa halunnut missään tapauksessa alkukommentissani arvostella, paras valmentajakin siellä puikoissa. Osui vain silmiin jonkun kommentti, että Kouvolassa oli vähemmän kuin ilmoitettu.

Itse ainakin toivon, että katsomot pullistelisivat.

Lisätään vielä: Kouvot pelaa sen verran viihdyttävää peliä, että kannattaa mennä katsomaan. :)
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
820
Minkä takia Kobrat ei oo tällä kaudella ilmoittanut yleisömäärää?
Muistan etsineeni ekan pelin jälkeen yleisömäärää, enkä löytänyt. Nyt kävin uudelleen ja siellä ne lukemat jo olivatkin.

Kobrat - Kataja 428
Kobrat - KarhuBasket 822
 
Viestejä
5 410
Nokia-Seagulls 621
Nokialla eilen tosiaan yllättävän paljon väkeä. Lauantaimatsi + Autogrillin kuuma koira, Petsku, Lassi ja kumppanit kiinnostivat ja olihan Nokiallakin uusi jenkki.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 036
Ihan hyvä tilastoinnin kannalta tämä ketju, mutta näinä maailman aikoina ihan turha mitään kritiikkiä pienille yleisömäärille antaa. Täysin ymmärrettävää, että moni ei yleisötapahtumiin uskalla lähteä... vaikka haluiskin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös