Koripallo.com

Kouvot 2019-2020

Viestejä
351
#82
Mikä on Kouvot, kun uutisia ei julkaista? Taitaa mennä sitten seuraavalle viikolle. Salo turnaus olisi ja on hyvä testi uusille jenkuloille ja pelaajille.
 
Viestejä
39
#85
Alkaa mennä jännittäväksi joukkueen saaminen kokoon - 2 viikkoa ja kolme päivää, kun ensimmäinen matsi Kouvoilla 28.9.2019. Kotimainen runko jäänee lupaavaksi, mutta varsin kokemattomaksi: Kaukiainen, Knihtinen, Nyman, Nuolivirta, Toikkanen. Lommi ja Permanto. Kaksi jenkkiä, joista toinen vanhan kunnon Gonza ja toinen 196-senttinen laituri Derrick Barden aika kepoisella aiemmalla track recordilla.

Jenkkiosastolla voisi veikata olevan kenties takamies ja sentteri hakusessa. Tai sitten mennään kotimaisilla takamiehillä Kaúkiaisen noustessa ykköstakamieheksi ja Lommi toinen, Knihtinen voi myös pelata takamiehenäkin tarvittaessa vaikkei siinä roolissa paljoa ole viime aikoina ollut. Tällöin iso laituri olisi ehkä hakusessa sentterin lisäksi. Madsen taitaa nyt olla jo muualla ja kokeneita sekä taitavia kotimaisia ei taida olla enää markkinoilla.

Kiire tulee paketin saamisessa kasaan ja melkoisia haasteita on saada se paketti olemaan kilpailukykyinen.
 
Viestejä
417
#88
NCAADII !!

Nyt siis jo kaksi arpaa joukkueessa. Huh huh. Taitaa pelkkä Kouvottarien kausikortti riittää tälle kaudelle.

Näyttää olevan urheilullinen, ei siinä mitään. Hailaiteissa tosin ei paljon muuta ollut kuin kahden käden donkki ja hypäri vapariviivalta.

Ja sarjan taso jolta pätkä on, näytti maksimissaan meidän divari 1Bltä.

Ihmettelen, jos jatkaa koeajan jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
4 827
#89
Huhut rahojen loppumisesta vaikuttaisivat näiden pelaajahankintojen myötä melko todenmukaiselta. Tällaisella kokoonpanolla Kouvot on mukana karsintataistelussa.
 
Viestejä
301
#92
Niin sä meinaat, että 19 pts ja 9 reb Slovakian sarjassa on kovakin meriitti? Olen eri mieltä, mielelläni toki väärässä. Katsotaan nyt ensin koeaika.
Saa nähdä kykeneekö Melsahn Basabe samassa joukkueessa ensi kaudella parempaan. Muistelen että ihan OK sentteri olisi korisliigassa kuitenkin ollut. Ja kysymykseesi vastaan että kyllä, sanon että noilla tilastoilla kelpaa korisliigassa pelata.
 
Viestejä
351
#93
Ei huono! Hienoa, että niitä uutisia alkaa pikkuhiljaa putkahtaa esille.
Ainakin Highlights-pätkässä, minkä katsoin onnistui erinomaisesti. Kaikki heitot sisään.;);)
Saattaa olla, että yksilötasolla ihan ok. Toivottavasti on sopeutuvainen myös joukkueena pelaamiseen.
Toivottavasti sentit kohdallaan. Aika näyttää.

Duke Shelton Kouvojen korin alle - Kouvot[/QUOTE]
 
#94
Reilu viikko kauden alkuun, eikä vieläkään Kouvojen joukkue kasassa. Ilmeisesti ja toivottavasti jenkkipointti tulossa vielä, mutta valitettavasti ollaan jo selvästi takamatkalla muihin verrattuna.

Seura onnistui sössimään tyylikkäästi Nikkarisen ja Madsenin kanssa käydyt neuvottelut, joten ainut uusi kotimainen on käytännössä Nuolivirta. Tähän lisätään vielä ilmeisesti Toikkasen loukkaantuminen niin ei kyllä suoraan sanottuna hyvältä näytä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös