Koripallo.com

Kouvot 2021-2022

Viestejä
1 095
Täytyy sano et yllätti Hintonin pois laitto, propsit Jyrille, kukaan ei mene joukkuueen edelle. Ois pitän toimii samalla tavalla Kotkassakin pari vuotta sitten.
 
Viestejä
765
Hinton on tehnyt Aasian mm-karsinnoissa Syyrian paidassa 29,8 pts/peli. Ja myös suoritukset Kouvoissa varmasti näyttävät cv:ssä hyviltä (viime kauden 10. sijoittuneen joukkueen nostaminen tämän kauden 2. sijalla. Ja pistetilaston 3.).
Kovia pistemääriä, kyllä. Ilmeisesti hän on Syyrian joukkueessa lähes ainoa joka pystyy yksilösuorituksilla tekemään kovia pistemääriä, mikä on Syyrian maajoukkueen onnistumisen kannalta elintärkeää.
Tuskin kukaan väittää hänen olevan huono pelaaja, mutta kun koripallopelissä on muitakin osa-alueita, joissa pitää pärjätä.

Ilmeisesti Hinton on eräänlainen taiteilija, joka kaipasi enemmän yksilöllisiä vapauksia ja mahdollisuuksia omien tilastojen parantamiseen. Joukkuepelaajana varmasti aika haastava, niin valmennukselle, kuin joukkuekavereillekin.

Elämä opettaa. Hinton on vielä nuori pelaaja.
Toivottavasti hänet nähdään tulevaisuudessa myös entistä parempana joukkuepelaajana, niin hyökkäys- kuin puolustuskorillakin.

Hintonin sopimuksen purkamisen myötä varmasti paljon jää näkemättä, mutta uskon, että se tuo myös paljon uutta.
Posiitivista energiaa ja enemmän joukkueena yrittämistä. Pelaajien roolit selkeämmät jne.
Loppukausi tulee olemaan kaikesta huolimatta haastava, mutta kuten Kauhajoki-peli osoitti, niin yllätyksiä voi aina tapahtua.
Tästä veikkaajatkin pitää...
 
Viestejä
2 290
Elämä opettaa. Hinton on vielä nuori pelaaja.
Toivottavasti hänet nähdään tulevaisuudessa myös entistä parempana joukkuepelaajana, niin hyökkäys- kuin puolustuskorillakin.

Olisi kyllä sääli jos hukkaa lahjansa ja on joku Juan Pattillo 2.0
 
Viestejä
121
Pelipäivä Pelipäivä Lontoon kielellä siis Gameday! Mielenkiintoinen matsi tulossa kun lokit astelevat Manskarille. Gulls luultavasti ilman Lawsonia joten luulisi että meidän isot miehet tekevät tuhoa. Kouvoilla koko nippu kasassa illan otteluun!
 
Viestejä
1 615
Onnittelut Kouvoille 2. Sijasta vaikka tänään tuli kuokkaan ...yllättäen.
Pikkaisen mestarivalmentaja on alkanut häviön hetkellä huono häviäjä vaikkei ottelulla ollut merkitystä.
'Ottelu ratkesi 7minuutissa ja sitten loppupeli meni tasan 1/1 .'
No taisi siinä 20p tulla eroa kuitenkin lopun 33min aikana.

Mutta onnea Katajaa vastaan...
 
Viestejä
1 041
Kouvolassa 550 katsojaa tänään, pitääkö paikkansa? Pudotuspelien ensimmäinen ottelu, kotietu ja hienosti pelannut joukkue. Miksi yleisöä ei kiinnosta?
 
Viestejä
765
Kouvolassa 550 katsojaa tänään, pitääkö paikkansa? Pudotuspelien ensimmäinen ottelu, kotietu ja hienosti pelannut joukkue. Miksi yleisöä ei kiinnosta?
En tiedä mistä moinen johtunee, pelkästään Ruutu+ -palvelua siitä on turha syyttää.
Enemmänkin ihmetyttää Kouvot Basketin markkinoinnin apaattisuus eli itse otteluiden tai pudotuspelien eteen ei juuri ylimääräistä kaupungilla tehdä.
Kouvojen pitäisi tuoda itseään aktiivisemmin esille esim. kaupungin kaduilla, toreilla ja isoissa kauppakeskuksissa- tulla kuulluksi ja nähdyksi.
Joukkue tekee varmasti kaikkensa asian eteen, mutta se ei tunnu nyt yleisön liikuttamiseksi hallille ihan riittävän.

Kouvolassa pelataan jääkiekko-liigan, miesten -ja naisten korisliigan pudotuspelejä, joten tarjontaa kyllä on.

Kyllä peli on parasta paikan päälle- se on fakta!
 
Viestejä
410
Juu jos se postimerkin kokoinen mainos paikallislehdessä on kaikki mitä seuralla on antaa mainostaakseen playoff-koripalloa, niin ihan turha siinä on alkaa itkemään ja syyttämään muita kuin itseään kun ei ole mökki täynnä. Sääli, sillä joukkue ansaitsisi täyden tuvan, mutta itse kyseiselle seurajohdolle missä Laaksonen pomona en halua rahojani pääsylipun muodossa antaa.
 
Viestejä
626
"Toivottavasti kohtaamme monta riemukasta voittokokemusta ja muutaman sydäntäsärkevän tappion mahdollisissa ottelusarjoissa." Jyri eilisessä ennakossa.
Toivottavasti muutama tappio?

Varmasti ainakin hieman vaikuttaa KooKoon ottelut katsojamääriin.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
496
Tulipa vain mieleen sellainenkin, että ollaanko Kouvoissa vihdoin alettu ilmoittamaan todellinen paikalla olleiden määrä? Meinaan tv-kuvien perusteella, joissa näkyy hienosti kaikki katsomot, ei siellä ollut sen enempää tyhjiä paikkoja kuin järjestään ilmoitettujen 900 hengen katsojamäärien aikaan.
 
Viestejä
257
Kyllähän Kouvojen peleissä on ennen koronaa ollut paljon enemmän porukkaa. Nyt vaan korona on vieroittanut katsojia. Kun on vielä säästynyt koronasta, ei viitsi lähteä hakemaan sitä ehdoin tahdoin.
Paljon puuttuu peleistä tuttuja kasvoja. Koris on paljon mukavampaa paikanpäällä. Ehkä ensi vuonna ollaan taas katsomossa. Tämä kausi seurataan Ruudusta ja mielenkiintoinen sarja käynnissä Kouvojen ja Katajan välillä.
 
Viestejä
1 675
Kouvolassa 550 katsojaa tänään, pitääkö paikkansa? Pudotuspelien ensimmäinen ottelu, kotietu ja hienosti pelannut joukkue. Miksi yleisöä ei kiinnosta?

Ikääntynyt väestö ja korona on yksi selvä tekijä. Kookoon keväinen menestys verottaa myös satunnaisten katsojien määrää. Lauantaina kendoladossa taisi olla 4400 katsojaa (Kouvojen ennnätys 3733). Manskarin 550 katsojaa on varmaakin se ydinporukka jotka löytää aina paikalla ainakin pudotuspeleissä. Pari ojaan mennyttä kautta käänsi myös vaakakuppia muiden lajien suosion puoleen. Se entisen suosion saavuttaminen on pidempi jäntäisemmän työn takana kuin yksi hyvä runkosarjan sijoitus tai ilmoituksen koko Kouvolan Sanomissa. Myös kilpailuympäristö on kendoliiga paikkakunnalla kauniisti sanottuna haasteellinen. Sitä ei välttämättä osata ajatella jossain hevonperseessä missä oman kylän Korisliiga joukkue on ainoa paikallista penkkiurheilu tarjoava taho.
 
Viestejä
2 832
Joensuussa kaikki seurat tekee yhteistyötä. Ilmankos ollaan urheilukaupunki. Hieno kausi menossa ;)
 
Viestejä
410
Voipi olla, että hitusen harmittaa Kouvoja paikallisen kiekkoseuran komea menestys. Harvan katsojan lompakko/kalenteri kestää liki joka toinen päivä käydä matseissa ja veikkaisin että 9/10 valitsee tällä hetkellä varsin ymmärrettävästi kiekkopelin, itseni mukaan lukien.

Kyllähän se hölmöltä näyttää että aikaisempina kausina reilun 1000 katsojan keskiarvolla vetänyt Kouvot ei saa kakkossijoitettuna katsomoa edes puolilleen pleijareissa. Sitten voidaankin taas palata sen kysymyksen äärelle, että mitä Kouvot on tehnyt vastatakseen kilpailuun KooKoota vastaan?
 
Viestejä
626
Sitten voidaankin taas palata sen kysymyksen äärelle, että mitä Kouvot on tehnyt vastatakseen kilpailuun KooKoota vastaan?

Kouvojen otteluun lippu on suhteellisen edullinen eli ainakin hinnalla kilpaillaan. Tietenkään sille ei voi mitään, jos jengiä kiinnostaa lätkä enemmän.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös