Koripallo.com

KP.com mock draft peli

Viestejä
1 322
37. Detroit: Rokas Jokubaitis PG
Siellä on liian kovat paineet ottaa ekana se tuleva floppi (kuka nyt olikaan), mutta toisella varauksella uskaltavat ottaa sen pointtijumalan johon oikeasti uskovat. On 21 July 2021, Jokubaitis signed a four-year contract with FC Barcelona of the Spanish Liga ACB and the EuroLeague. Ja turha kenenkään Luca Dontsis fanin pyrkiä tähän fanikerhoon, teillä on ikuinen porttikielto Rokasclubiin.

42. Detroit: Juhann Begarin SG
Ranskalaisista on hyviä kokemuksia Detroitissa, niihin luottavat edelleen.

Begarin's older brother, Jessie, is about 14 years his senior and has played basketball professionally in France, including in the LNB Pro A, the first-tier league.[11] Both of his parents played and coached basketball in Guadeloupe.
Taustat ja geenit kunnossa.


@koris.com ole hyvä, siitä voit jatkaa.
 
Viestejä
2 500
Voisinhan itsekin jonkinlaista vetovastuuta yrittää, mikäli osallistujia olisi.

Vitan tasolle en tietysti pääse. :)
 
Viestejä
2 500
Jabari Smithin putoaminen kolmanneksi taisi olla jonkinlainen yllätys, vaikka tiedän näistä yhtä vähän kuin aiempinakin vuosina. Clevelandin 14. varauksesta ei ole hajua, neljä vuotta näköjään viettänyt yliopistossa. SG, joten lähtökohtaisesti ei varmaan Laten peliaikaa ole viemässä. ;)

Aika usein NCAA:n finaaliturnauksen MOP on pelannut melko vähäisen NBA-uran.

Ja 49. vuorolla ottivat aika odotetusti Mobleyn isoveljen, ehkäpä hänkään ei Latea päihitä frisbeegolfissa. ;)
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös