Koripallo.com

KTP 2018-2019

Viestejä
6 191
Katsotaan, kenelle se pukkaa ja mitä... Ihan mahdoton sanoa, kumman suuntaan vaaka kääntyy. Veikkasin 5 pelin sarjaa, siltähän se vähän näyttäisi, mutta torstaina tähänkin saadaan lisää vastauksia. Mikäli KTP ryöstää kotiedun, niin todennäköisesti KTP juhlii kotonaan välieräpaikkaa.
 
Viestejä
2 089
Kotkan puolella olen loppuun asti nyt, tulipa loppu milloin vain.

Itse näen että Ktp pesee Karhun mennen tullen. Sori tästä jinxauksesta Ktp! Onnea ja pitkää ikää!
 
Viestejä
450
Loistava peli , ihan alusta saakka, koko joukkueesta aisti todella hyvän henkisen latauksen joka kesti loppuun asti, en muista myöskään katsomossa olleen vuosiin noin hyvää tunnelmaa, ihan tuli vanhat hyvät ajat mieleen, jopa aikaa haukkiksella. No niin muistelot sikseen mutta nyt meillä on mielestäni vain voitettavaa tästä eteenpäin jos samanlainen fiilis jatkuu ei meitä pidättele mikään...innolla jatkopelejä odottaen ja Joensuuhun terkkuja, että joskus näinkin päin
 
Viestejä
2 782
3. jakso:
Pisteet 13-35
Virheet 10-4
Vaparit 2-14
eli sitä samaa mitä jauhettiin koko alkukausi, kamalaa.

Järven Okkokin näköjään valmistunut Bojanin floppikoulusta.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 089
Onnea Ktp pronssista! Ei oo häppee ja onnea koko seuralle ja Kamiselle jonka jotkut asiantuntemattomat olivat pistämässä pyykkikoneen kantohommiin jo joulukuussa.
 
Viestejä
450
Kauden alussa en olisi vielä uskonut että mitalit tulee kaulaan, en vielä syksyn aikanakaan, ajattelin että jos pleijareihin päästään niin hyvä on, ilolla myönnän olleeni väärässä ja kaikki kiitos koko joukkueelle, valmentajille sekä tietysti tausta joukoille. Tämä oli hyvä päätös kaudelle ja tästä on hyvä jatkaa ensi kaudelle eli siis lyhyesti KIITOS
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös