Koripallo.com

KTP 2019-2020

Viestejä
982
Eli summa summarum KTP oli nyt tyhmä iskä kun sopimuksen Wesleyn kanssa teki. T: Koripallo.comin asiantuntijaraati :),
no kuitenkin aika näyttää kuinka jampan kanssa käy...Welcome Byron!
 
Viestejä
1 364
Älkää hätäilkö, pihvi hoitaa.
Viime syksynäkin fanit oli valmentajaa erottamassa ja Kaminen itsekin eroomassa, mutta pihvi esti. Lopputulos oli sitten kuitenkin pronssia.
 
Viestejä
547
Viestejä
230
Ei näy, ei kuulu, missähän loput jenkulat luuraa, pitäisiköhän nostaa tarjousten hintaa, alkaa meinaan harkkamatsit ja sarjan alku häämöttää, nooh ehkä vaan turhaan hättäilen,,,,
 
Viestejä
982
Ei näy, ei kuulu, missähän loput jenkulat luuraa, pitäisiköhän nostaa tarjousten hintaa, alkaa meinaan harkkamatsit ja sarjan alku häämöttää, nooh ehkä vaan turhaan hättäilen,,,,
Joo, jenkit lentää suoraan Viroon ? ;) Syyskuun 13.-14. päivinä KTP pelaa Viron Rakveressä, jossa vastassa ovat paikallinen RSK Tarvas, Pärnu Sadam sekä Oklahoman joukkue USA:sta.
 
— Nyt tiedämme minkä paikan jätkän haluamme ja millä budjetilla-( Kaminen)

Ja minkäköhän paikan pelaajaa vielä haetaan? Jääkö tämä Pinkston kuitenkin liian lyhyeksi korin alla? Muutama sentti kun lentäessä katoaa kuitenkin...
 
Mielenkiintoinen pelaaja. Meriitit ovat melko kovat, toivottavasti pystyy lunastamaan odotukset. Videon perusteella massaa ainakin löytyy ja liikkuminen hiukan kankeaa. Siitä huolimatta pitää hyvin palloa ja stretchaa kenttää tarvittaessa. Kolmonenkin tippuu ihan nätisti!

Isolla osastolla siia tällä hetkellä Langford, Pinkston ja Skamo. Aikooko Kaminen hommata neljännen ison vai pelata small ballia jälleen?
 
Hyvältä kaverilta vaikuttaa ainakin tilastojen ja highlightsien perusteella. Monipuolisuus on tässä sarjassa aina plussaa, ja aiheuttaa vastustajalle päänvaivaa, kun ei tiedä ajaako vai heittääkö, vai meneekö jopa poustiin.

Isoa pelaajaa vielä kaivattaisiin, uusi jenkki eikä langford ole kumpikaan ilmeisesti kummoisia levarimiehiä, eli siinä annetaan liikaa tasoitusta, jos perinteinen isompi laituri tulee vielä neljänneksi. Odotellaan, odotellaan, kuten syksyn teemana on ollut..
 
Tykkää tästä: Rollo
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös