Koripallo.com

KTP 2020-2021

Viestejä
1 040
Pelaajat:
Joonas Timonen 1+1
Markus Rautasalo 1+1
Emil Uotila 2
Michael Pounds 1
Joonas Lehtoranta 1

Valmennus:
Tomi Kaminen 1
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 434
Sekä Uotila että Rautasalo saivat viime kaudella jämäminuutteja mutta mielestäni ovat erinomaisia palasia tulevaisuuden KTP:lle.
2020-03-30 18_49_13-Joukkue.png

Divarissahan he olivat joukkueensa tehokkaimpia ja uskon että noilla otteilla minuutit liigassakin ovat kasvamaan päin.
 
Viestejä
108
Fiksu liike Kotkalta. Liigassa pyöri menneellä kaudella heikompiakin pelaajia. Kun ei ole valtakunnan sarjan kakkosjoukkuetta mistä ammentaa, niin Rautsalon ja Uotilan kaltaiset tapaukset kannattaa rekrytä asap. Taustalla tietenkin oletus, että joukkueiden kasaamiset ensi kaudeksi tulevat poikkeamaan melkoisesti totutusta.
 
Viestejä
307
Kamisen mukaan ensi kausi mennään tätä kautta pienemmällä budjetilla, ja puheista myös pääteltävissä, että tarkoituksena ottaa kokemattomampia/nuorempia/edullisempia jenkkejä, mutta samanaikaisesti aiotaan osallistua europeleihin? Mitenköhän tämä combo on tarkoitus saada toimimaan?

Toki itsekin näen mielummin Kotkassa ensi kaudella motivoituneita ja potentiaalisia nuoria jenkkejä, kuin kovapalkkaisia ja hyvän CV:n omaavia asennevammaisia matelijoita.. Jos siis jommasta kummasta pakasta pitää valita. Tähän lisäksi jo nyt hankitut kolme "junnua" ja mieluiten Lehtorannat ja joku iso kotimainen, niin alkaa näyttämään ihan lupaavalta. Ja aikaahan tässä on.
 
  • Tykkää
Reaktiot: CZ
Viestejä
280
Jonttu ja Janne, ehdottomasti mukaan ja iso kotimainen olisi Aalto, eiköhän jenkuloita kiinnosta Euroopan rahakentät, Jefferson, blue ja kumppanit hyviä esimerkkejä, asenne vammaiset ei kyllä enää kiinnosta, mielenkiintoista nähdä miten yhtälö toimii, ei mikään helppo kausi Tulossa kenellekään
 
Viestejä
1 040
Päivitetty sopimustilanne pelaajien ja valmennuksen osalta, topiikin aloitusviestiin.
 
  • Tykkää
Reaktiot: CZ
Viestejä
307
Kiva, että jaksetaan jotain uutisoida jo tässä vaiheessa. Vähän heikolta näyttää tuo ison kotimaisen tärppääminen.. Ojala varmaan hinnoittelee itsensä ulos KTP:n tarjouskapasiteetista, eikä itsellä tule jutussa mainittujen ulkopuolelta ainakaan kovinkaan montaa vapaata, KTP:n palettiin sopivaa vaihtoehtoa mieleen. Harmi.
Saattaa siis hyvinkin käydä niin, että ensi kaudella täytynee ottaa 3 isompaa jenkkiä, ja yksi liikkuva laituri, mutta vaihtopenkille sentterin tuuraajaksi lienee haasteellista jenkkiä löytää, ainakaan pätevää sellaista.

"Onneksi" kauden alkuun on vielä pitkälti aikaa, vaan eihän sitä edes tiedä, mihin tämä maailma kehittyy ennen lokakuuta. Toivottavasti yli 500 hengen urheilutapahtumiin ainakin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös