Koripallo.com

KTP 2020-2021

Viestejä
1 040
Pelaajat:
Joonas Timonen 1+1
Markus Rautasalo 1+1
Emil Uotila 2
Michael Pounds 1
Joonas Lehtoranta 1
Topias Kuukkanen 1+1

Valmennus:
Tomi Kaminen 1
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 434
Sekä Uotila että Rautasalo saivat viime kaudella jämäminuutteja mutta mielestäni ovat erinomaisia palasia tulevaisuuden KTP:lle.
2020-03-30 18_49_13-Joukkue.png

Divarissahan he olivat joukkueensa tehokkaimpia ja uskon että noilla otteilla minuutit liigassakin ovat kasvamaan päin.
 
Viestejä
109
Fiksu liike Kotkalta. Liigassa pyöri menneellä kaudella heikompiakin pelaajia. Kun ei ole valtakunnan sarjan kakkosjoukkuetta mistä ammentaa, niin Rautsalon ja Uotilan kaltaiset tapaukset kannattaa rekrytä asap. Taustalla tietenkin oletus, että joukkueiden kasaamiset ensi kaudeksi tulevat poikkeamaan melkoisesti totutusta.
 
Viestejä
307
Kamisen mukaan ensi kausi mennään tätä kautta pienemmällä budjetilla, ja puheista myös pääteltävissä, että tarkoituksena ottaa kokemattomampia/nuorempia/edullisempia jenkkejä, mutta samanaikaisesti aiotaan osallistua europeleihin? Mitenköhän tämä combo on tarkoitus saada toimimaan?

Toki itsekin näen mielummin Kotkassa ensi kaudella motivoituneita ja potentiaalisia nuoria jenkkejä, kuin kovapalkkaisia ja hyvän CV:n omaavia asennevammaisia matelijoita.. Jos siis jommasta kummasta pakasta pitää valita. Tähän lisäksi jo nyt hankitut kolme "junnua" ja mieluiten Lehtorannat ja joku iso kotimainen, niin alkaa näyttämään ihan lupaavalta. Ja aikaahan tässä on.
 
  • Tykkää
Reaktiot: CZ
Viestejä
281
Jonttu ja Janne, ehdottomasti mukaan ja iso kotimainen olisi Aalto, eiköhän jenkuloita kiinnosta Euroopan rahakentät, Jefferson, blue ja kumppanit hyviä esimerkkejä, asenne vammaiset ei kyllä enää kiinnosta, mielenkiintoista nähdä miten yhtälö toimii, ei mikään helppo kausi Tulossa kenellekään
 
Viestejä
1 040
Päivitetty sopimustilanne pelaajien ja valmennuksen osalta, topiikin aloitusviestiin.
 
  • Tykkää
Reaktiot: CZ
Viestejä
1 040
Viestejä
307

Pientä jutun tynkää pitkästä aikaa.
Kiva, että jaksetaan jotain uutisoida jo tässä vaiheessa. Vähän heikolta näyttää tuo ison kotimaisen tärppääminen.. Ojala varmaan hinnoittelee itsensä ulos KTP:n tarjouskapasiteetista, eikä itsellä tule jutussa mainittujen ulkopuolelta ainakaan kovinkaan montaa vapaata, KTP:n palettiin sopivaa vaihtoehtoa mieleen. Harmi.
Saattaa siis hyvinkin käydä niin, että ensi kaudella täytynee ottaa 3 isompaa jenkkiä, ja yksi liikkuva laituri, mutta vaihtopenkille sentterin tuuraajaksi lienee haasteellista jenkkiä löytää, ainakaan pätevää sellaista.

"Onneksi" kauden alkuun on vielä pitkälti aikaa, vaan eihän sitä edes tiedä, mihin tämä maailma kehittyy ennen lokakuuta. Toivottavasti yli 500 hengen urheilutapahtumiin ainakin.
 
Viestejä
4 914
Jos KTP on isoa kotimaista vailla ja varaa jotain maksaakin, niin mites Remu Raitanen tai Mubashar Ali?
 
Viestejä
281
Eipä taida tosiaan isoa kotimaista, haaviin tarttua, todella harmi, luulin jo hetken että olisimme saaneet Aallon meille mutta ei. Euroopan kentille menoakin mietitään vielä jos ei lähdetä, niin se voi vaikuttaa myöskin jenkki valintoihin, Suomihan on ollut hyvä ponnahduslauta monellekin jenkulalle. No niin kuin Capitaani, Topi totesi on paljon kysymyksiä vielä ennen kuin aloitusheitto suoritetaan. Toivon kuitenkin hartaasti että saamme hyvän joukkueen kasaan ja meille ikifaneille ja muillekin tulee vielä paljon hyviä hetkiä , koripallon parissa. Odotellaan kyllä me tästäkin vielä selvitään, tsemppiä
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös