Koripallo.com

KTP 2020-2021

Viestejä
315
En ymmärrä tätä Herralan hankinnan ihmettelemistä. Kaveri on hyvän asenteen omaava taistelija, loistava puolustaja ja heittäjänäkin kehittynyt parissa kaudessa selvästi. Meillä on nyt kasassa tasokas takamieskaarti, Lehtorannan, Kuukkasen, Poundsin ja Herralan muodossa, tuohon kun lisätään 4 jenkkiä oikeisiin rooleihin niin hyvä tulee.
No ensinnäkin, Jonttu pelasi viime kaudella parhaan kautensa, ja nauttii saamastaan vastuusta, eli hänelle täytyy antaa niin paljon minuutteja, kuin kunto kestää. Tällöin siis 1. pelipaikan parista jämäminuutista ja kakkospaikan minuuteista taistelee Herrala, Homppa, Rautasalo, Kuukkanen, Timonen ja mahdollinen jenkki. Samanaikaisesti meillä on isoon päähän ainoastaan melkoisen raakile Uotila, ja seurajohto valittelee, kun rahat ei riitä ison pään kotimaiseen pelaajaan. Käsitykseni mukaan KTP:llä on kuitenkin vain yksi budjetti kotimaisiin pelaajiin, ja nyt se on käytännössä kokonaisuutena hassattu 1-2 pelipaikoille.

Toisekseen, en ole koskaan Herralasta pitänyt pelaajana, en taitojensa enkä asenteensa puolesta. Menee samaan kategoriaan Ikävalkon ja muuan D.Williamsin kanssa, joissa toki erona se, että ainakin jälkimmäisellä oli katetta asenteensa takana. Jokaisella olkoon oma mielipiteensä eri pelaajista ja tämä on vain mun näkemys ko. herrasta. Ja oli kehittynyt miten paljon viime visiitistä tahansa, niin kyllä se viimekertainen räpeltely ja 2.8 ja 3.8 pisteen keskiarvot vielä mielessä kummittelevat, asenteesta puhumattakaan.

Toivottavasti saan todeta olevani väärässä, ja Herrala valitaan ensi kauden MVP:ksi pantteria nostaessa. Ei olisi ensimmäinen kerta mun kohdalla.
 
Viestejä
290
Täysin samaa mieltä, Capitaanin kanssa, lisään vielä että menestyäkseen urheilussa, pitää omistaa tervettä nöyryyttä, omistautua joukkueelle ja etenkin peli kavereille on maailman sivu nähty pelureita joiden oma ego menee ohi kaiken ja mielestäni tämä kyseinen herra kuuluu tähän ryhmään. Niin kuin olen monesti jo sanonut joukkue voittaa ja joukkue häviää.
Ollaan sitten Capitaanin kanssa yhdessä väärässä jos toisin menee, pitkällä kokemuksella voin kuitenkin todeta että harvoin näin käy.
Nyt pikaisesti yhteyttä uuden pitkän kotimaisen pelurin hankintaan
 
Viestejä
290
Hiljaista pitää, ei näy isoja eikä pienempiä, vahvistuksia, nooh odotellaan
 
Viestejä
26
Joonas Timonen uuden Urheilulehden isossa haastattelussa. Tähtää KTP-Basketin kautta Keski-Euroopan kentille. Minuutteja pitäisi ensin saada Korisliigassa lisää. Potentiaalia on, siitä kertovat 50 ottelua eri ikäluokkien maajoukkueissa. Setä Kimmo Timonen on jutun mukaan kovasti hengessä mukana ja antaa ymmärtää, että tulee jossakin vaiheessa hurraamaan katsomoon. Tapahtuukohan tämä peräti Steveco-areenalla?
 

CZ

Viestejä
359
Joe Burton, Ranskan pääsarjasta on KTP:n eka kiinnitys. Lähde: Kymen Sanomat(maksumuuri)
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
300
201cm ja 134kg, ei pomppua, ei koskaan onnistunutta kolmosta... No ainakin kuulostaa vähän erilaiselta pelurilta
 
Viestejä
99
201cm ja 134kg, ei pomppua, ei koskaan onnistunutta kolmosta... No ainakin kuulostaa vähän erilaiselta pelurilta
Kova kaveri näyttää olevan Ranskan ProA ka 11,0 pistettä ja 13,3 levypalloa! Jos on kunnossa niin on tuhoisa korin alla!
 
Viestejä
2 821
Kova kaveri näyttää olevan Ranskan ProA ka 11,0 pistettä ja 13,3 levypalloa! Jos on kunnossa niin on tuhoisa korin alla!
Nämä on proB nrot
 
Viestejä
5 116
Twitterissä huhuillaan, että olisi Korisliigaan kovatasoinen kaveri. Kai siellä nyt edes jonkinlaiset headcase-taustat on? Eihän sitä nyt voi pitää Kamisen värväyksenä eikä minään, jos ei historiasta löydy mitään yliopistosta erottamisia tai joukkuekaverin kimppuun hyökkäämisiä.
 
Viestejä
290
Tää on just se kaveri, joka vei hiekkalaatikolla, toisen muovilapion, täysi kriminaali ;)
 
Viestejä
1 836
Illalla tärähtää Kotkasta sellainen jytky, että muut joukkueet alkavat olla ihmeissään.

Kaminen teki sen taas ja mestaruus on pelkkä muodollisuus.
 
  • Tykkää
Reaktiot: CZ
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös