Koripallo.com

KTP 2022-2023

Viestejä
1 041
Ali oli jo alkuaan riskihankinta. Ikävä kyllä, mitä pidempi tauko, niin vaikeammaksi miehen tie Korisliigassa käy.

Jep. Todella taitava pelaaja, mutta jos ei pysy ehjänä niin ei pääse rytmiin mukaan. Harmi, jos tällainen talentti menee hukkaan.
 
Viestejä
2 784
Aika kriittinen fiilis, mutta mun mielestä tänään on jo vähän elämän ja kuoleman peli; liian pitkään on ollut todella vaisua peli ja nyt on aika ottaa iso askel parempaan suuntaan.
 
Viestejä
144
Tylsä joukkue. Jenkit pelaa toisilleen kaikki pallot, suurinosa kuvioista piirretty jenkeille, pois lukien Kuukkaselle piirretyt kuviot.
No ekalla playoff kierroksella perinteisesti laulukuoroon.
Täysin turhaa negatiivista energiaa... Yleensä koripallossa kuviot piirretään joukkueen parhaimmille pelaajille ja ne ovat tässä joukkueessa amerikkalaisia.
 
Viestejä
225
Täysin turhaa negatiivista energiaa... Yleensä koripallossa kuviot piirretään joukkueen parhaimmille pelaajille ja ne ovat tässä joukkueessa amerikkalaisia.
Viidettä pelaajaa viisikkoon ei tunnu vaan löytyvän.
Viliä on yritetty tähän väkisin istuttaa, mutta kun heitot ei vaan uppoa eikä ajouhkaa löydy.
 
Viestejä
417
Perin mielenkiintoisia näkökulmia täällä asioihin.

KTP:n pelityyli tällä(kin) kaudella on ollut aika pitkälti 1vs1 osaamiseen pohjautuvaa nopeaa hyökkäystä, eikä kovinkaan perinteistä settien juoksemista. Ne vähäiset kuviot mitä on piirretty, on loogisestikin piirretty kaikkein tehokkaimmille hyökkäyspelaajille, jotka ovat joukkueen jenkit. Viime kaudella kuului melkoista rutinaa siitä, miten jenkit ovat tehottomia, ja vertailtiin (myös allekirjoittaneen taholta) ihan puhtaasti meidän jenkkien pistetilastoja vastustajan vastaaviin. On siis ehkä hieman hupsua valittaa nyt, että miksi jenkeille piirretään kuvioita, kun kerrankin jenkit osaavat meillä scorata.

Ehdottomasti itsekin soisin enemmän vastuuta ja minuutteja kotimaisille pelaajille, mutta kotimaisten osalta rosteri on valitettavan kapea. Kuukkanen kärsinyt loukkaantumisesta, Henttonen ei pelaa omalla tasollaan, Jonttu ei edelleenkään uskalla hyödyntää koko potentiaaliaan ja Ali on loukkaantunut. Ainoastaan Vili on tällä kaudella pelannut hyvin, mutta myös selvästi kärsinyt viime peleissä sentterin puuttumisesta.

Eilen ei varmasti Mäkelä uskaltanut Mykrälle antaa enempää minuutteja, kun tuoreessa muistissa oli Vilppaan nousu viimeisellä jaksolla rinnalle ja ohi. Ymmärrän siis hyvin tätä extravarmuutta viimeisen jakson rotaatiossa.

Allekirjoittaneen suurin huoli on edelleen pitkän pään ohuus, eli ykkössentterin puuttuminen. Ali + Henttonen -combo oli jo terveenäkin aika rohkea veto, mutta nyt 50-prosenttisena vähintäänkin riittämätön tähän sarjaan. Kuinka kauan uskalletaan odotella Alin paluuta, vai joko kartoitetaan plan B:tä..?
 
Viestejä
453
Joo voitto Hongasta oli hyvä juttu etenkin henkisesti mutta suurena Mittarina ei mielestäni Honkaa voi pitää. Ongelma oli eilenkin sentterin puute ennen vanhaan oli sanonta että koripallo on pitkien miesten peli No paljon on siitä ajasta pelikirja muuttunut mutta niin kuin Capitaanikin totesi olisi ehkä aika miettiä sitä plan b vaihtoehtoa, mikä se sitten olisikaan jos rahaa löytyisi niin jenkki sentteri Joululahjaksi olisi ihan hyvä juttu, lauantaina kouvot pelissä taas isoja mörköjä vastassa toivotaan parasta
 
Viestejä
7 432
olisiko nyt hyvä aika nostaa Eino Mannonen kokoonpanoon. Hän on kelpo C paikan pelaaja, joka osaa kaikkea, suuri tulevaisuus edessä

kuka on tämä Eino Mannonen kenestä täällä puhutaan?

@Ylläpito antakoon sakkoa ja bänniä $@@tana, mutta onhan näihin muutaman viestin ikäisten kirjoittajien tekemiin nostoihin aivan pakko laittaa klassinen:

"Moi Eino!"
 
Viestejä
76
Kysyin kuka on Eino Mannonen, mikä tässä oli väärin.

Eikä minulle vielä edes vastattu, kuka hän on
Kysyin kuka on Eino Mannonen, mikä tässä oli väärin.

Eikä minulle vielä edes vastattu, kuka hän on
Eino pelaa u17 sm-sarjaa ja hän on jo päässyt pelaamaan edustuksen kanssa harjoituksissa, mutta ei ole vielä nostettu edustuksen kanssa pelaamaan. (Enkä siis itse ole Eino)
 
Viestejä
30
Pelaakohan kouvojen Deshon Taylor lauantaina?

Ja mitenköhän Giles ja Henttonen pärjää kouvojen isoille miehille?
 
Viestejä
645
Pelaakohan kouvojen Deshon Taylor lauantaina?

Ja mitenköhän Giles ja Henttonen pärjää kouvojen isoille miehille?

Kouvojen ketjuun jo laitoinkin, mutta jos Taylor pelaa niin luulen Kouvojen vievän tämänkertaisen derbyn. Jos ei pelaa ja Ali palaa tositoimiin, niin KTP vahvoilla. Mutta juuri nyt kolikonheittoa, mikä on toisaalta hieno lähtökohta matsiin. Tai sanotaan näin, ettei KTP mielestäni ihan mikään suuri suosikki otteluun ole tämänhetkisellä kokoonpanolla, juuri Kouvojen "Fintowereiden" takia :D
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 784
Ehdottomasti altavastaajana lähdetään lauantain otteluun.
Eikä Taylor mikään ratkaiseva tekijä ole, vaan kyllähän peli ratkeaa siellä varsin lähellä koria.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös