Koripallo.com

KTP 2022-2023

Viestejä
340
Keskustelut alkaa tulevasta kaudesta heräämään ja varmaan Remulla on iso rooli tulevien kahden jenkulan hankinnan suhteen. Itse pitäisin Remun meillä vielä vuoden mutten kuitenkaan pidä maailmanloppuna sitä että hän saisi hyvän sopparin ulkomailta, suotakoon se hänelle, niin kuin Roope sanoi silloin vapautuu myös kohtuu määrä euroja jenkki hankintoihin ja kaksi kohtuu hyvää jenkkiä tuohon rosteriin lisää, tekee mielestäni joukkueesta ihan kilpailukykyisen porukan taistelemaan kärkisijoista eli en ole vielä yhtään huolissani tulevasta kaudesta ja Roopekin on valmentajana yhtä kautta rikkaampi, eli odotellaan rauhassa
 
Viestejä
802
Roydell Brown pelaa tulevankin kauden KTP-Basketissa31 heinäkuu 2022

KTP-Basket valitsi kolmanneksi ulkomaalaisvahvistuksekseen tutun miehen, kun jo viime kaudella seurassa pelannut Roydell Brown, 24, palaa Kotkaan.

- Roydell pelasi nuoresta iästään huolimatta hyvän kauden ja kehittyy varmasti edelleen, KTP-Basketin päävalmentaja Roope Mäkelä perustelee jatkosopimusta.

Lue lisää

KTP-Basket pestasi kaksi Brandonia21 heinäkuu 2022

KTP-Basket on hankkinut riveihinsä kaksi amerikkalaispelaajaa. Jo viime viikolla julkistettiin sopimus takamies Brandon Slyn ja tänään kolmospaikan pelaajan Brandon Tabbin kanssa.

Päävalmentaja Roope Mäkelän mukaan kumpikin pelaajavalinta tukee hyvin ajatusta pelin nopeuttamisesta.

Lue lisää
 
Viestejä
340
Jaahas Remu se sitten vähän odotetusti lähti, tsemppiä sinne Espanjaan ja aika yllättävää että Brown jatkaa nyt sitten yksi jenkula vielä ja joukkue lienee kasassa. Eikä se Remun lähtö meiltä mitalli pelejä mihinkään vie kyllä meillä on ihan hyvät mahdollisuudet pärjätä vaikka Remu iso palanen olikin
 
Viestejä
5 212
Raitasen jääminen Kotkaan olisi ollut suomikoriksen kannalta pettymys. KTP:lle iso sulka hattuun siitä, että tarjosi melko vähäisin näytöin aiemmin esiintyneelle Raitaselle niinkin ison roolin sekä sai kehitettyä hänestä nopeasti kv-tason pelimiehen. Voisin kuvitella, että Mubashar Ali halusi Kotkaan juuri Raitasen esimerkin innoittamana.

Roydell Brownin jatko minusta erinomainen asia. Edellytykset nousta liigan parhaiden jenkkivahvistusten joukkoon.
 
Viestejä
1 217
KTP:lle iso sulka hattuun siitä, että tarjosi melko vähäisin näytöin aiemmin esiintyneelle Raitaselle niinkin ison roolin sekä sai kehitettyä hänestä nopeasti kv-tason pelimiehen.
Aika hyvin Remu kyllä esiintyi jo Lapualla, joten ei ne näytöt niin vähäisiä ollut. Kotkassa toki tontti oli isompi ja sen hän käytti hyvin ja näin ansaitsi paikan ulkomaan kentille.
 
Viestejä
38
Aika hyvin Remu kyllä esiintyi jo Lapualla, joten ei ne näytöt niin vähäisiä ollut.
Remun KTP-kausi oli mielestäni luonnollinen jatko Lapua-vuodelle enkä nähnyt mitään erityistä hyppäystä tekemisen tasossa Kotkassa vaikka eteen päin nuori mies menikin. Ammattilaisuran kannalta minun mielestäni Remulla on petrattavaa puolustamisessa ja ennen kaikkea tekemisen tasalaatuisuudessa. Viime kaudella Remu saattoi välillä häipyä kuvasta useamman jakson ajaksi täysin. Kaudella oli kokonaisia otteluitakin, joissa tekemisen taso ei ollut lähelläkään sitä tasoa, jota se hyvänä päivänä oli. Erinomaisen pelaajan yksi tärkemmistä tunnusmerkeistä on se, että valmentaja tietää mitä saa kun laittaa pelaajan kentälle ja Remu ei vielä ole ihan sellainen pelaaja. Eli kehittyä pitää vielä paljon jotta kansainvälien ura huipulla olisi pitkä ja jotta rooli Susijengissä voisi kasvaa.
 
Viestejä
40
Tietääkö joku Remu Raitasen Espanja-siirron tarkempia yksityiskohtia? En nopeasti googlaamalla löytänyt minkään muun instanssin uutista siirrosta kuin KySan artikkelin, joka on maksumuurin takana. Kerrotaanko ko. artikkelissa, mihin joukkueeseen hän on suuntaamassa? Ja onko sopimus jo allekirjoitettu?
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3 072
Tietääkö joku Remu Raitasen Espanja-siirron tarkempia yksityiskohtia? En nopeasti googlaamalla löytänyt minkään muun instanssin uutista siirrosta kuin KySan artikkelin, joka on maksumuurin takana. Kerrotaanko ko. artikkelissa, mihin joukkueeseen hän on suuntaamassa? Ja onko sopimus jo allekirjoitettu?
Olemmehan palveluammatissa ja tämän verran sitaattioikeuden piirissä voi lainata.

– Olisin todella, todella mielelläni hänet pitänyt, mutta ymmärrän sataprosenttisesti, että Remu haluaa mennä eteenpäin, Mäkelä sanoo.

Nappikauden jälkeen ottajia oli odotetusti jonossa, mutta tiettävästi Raitanen ehti myös hylätä ison kasan tarjouksia. KTP:n harmiksi tarpeeksi houkutteleva ehdotus tuli lopulta Espanjan kakkossarjasta.

– Hän pärjää varmasti omilla vahvuuksillaan ja toivon sydämeni pohjasta että hän menee eteenpäin. Sen verran hyvä yhteistyö meillä oli, että jos tulisikin jotain ongelmia, niin tänne on kyllä tervetullut.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös