Koripallo.com

KTP BASKET vs KATAJA BASKET ke 14.10. klo 18.30 @ Steveco Areena

Kumpi avaa 2020-2021 voitolla?

  • KTP

    Ääniä: 16 76,2%
  • KATAJA

    Ääniä: 5 23,8%

  • Äänestäjiä
    21
Viestejä
418
Tätä on odotettu!

Katajan tilanteesta en tiedä, mutta KTP ainakin ollut vasta hyvin lyhyen aikaa yhdessä, eli en usko tänään meiltä vielä näkeväni kovinkaan kummoista joukkuepeliä. Suurin kiinnostuksen kohde on tottakai jenkit, joita tänään molemmilta jengeiltä puuttuu yksi ja ilmeisesti sairastuvalla molemmilla joukkueilla myös kotimaisiakin, harmi.

Ennustan melko tasaista peliä, mutta luotan urkkarin maskillisen atmosfäärin siivittävän KTP:n niukkaan voittoon. Mangano juhlii pisteillä, Burton syötöillä. Tai sitten olen aivan metsässä, ilta näyttää.
 
Viestejä
2 436
Saapi nähdä millainen on Katajan kokoonpano. Mattila GTD 75% Nuolivirta GTD 50% ja Alanen GTD 25% eli noista jos joku pelaa niin sit se on varmaan Mattila. Harjoituspeleissä Katajan puolustus ja levypallo pelaaminen oli heikkoa ja kun tietää että Kotkalla on Mangano ja Burton niin voi olla että Kotka jyrää Katajan korin alla ja levypalloissa. Kataja vaatii voittoon hyvää kaukoheitto peliä ja pisteitä Wilsonilta ja jenkeiltä. Jenkeissä Kotka on parempi ainakin paperilla. Hienoa kuitenkin että kausi alkaa vihdoin myös Katajan osalta tänään ja toiveissa olisi että Kataja hakisi yllätysvoiton Kotkasta. KATAJAAAA!!!!
 
Viestejä
2 436
Mattila ja Nuolivirta pelaavat tänään ensimmäisen pelinsä Kataja paidassa. Melko kapeat kokoonpanot molemmilla on kun kumpikin pelaa 3 jenkillä ja Pounds puuttuu Kotkalta ja Katajalta Alanen ja Vanttaja sivussa
 
Viestejä
2 981
No niin, nyt on ainakin 1 iso kaveri laittaa kentälle, toivottavasti sieltä jysähtää se toinenkin pitkä kaveri rosteriin nuolivirran kaveriksi ennen kun vanttaja kuntoutuu... ;) Toivottavasti koko kauden sopparin saisi nuolivirta, ei olisi pahitteeksi sekään, pituutta kaivataan, ei vanttaja varsinkaan yksin jaksa matseja painaa, varsinkin kun on pitkä huili nyt..

Mutta hienoa, että kausi alkaa, tänään toivottavasti voitto tulee.. ;)
 
Viestejä
977
Mattila ja Nuolivirta pelaavat tänään ensimmäisen pelinsä Kataja paidassa. Melko kapeat kokoonpanot molemmilla on kun kumpikin pelaa 3 jenkillä ja Pounds puuttuu Kotkalta ja Katajalta Alanen ja Vanttaja sivussa

Eli aika samalta viivalta lähdetään peliin loukkaantumisten osalta ja rosterin laajuudessa. Toki Kataja ei ole päässyt treenaamaan nykykokoonpanolla kuin muutaman kerran (Jos Nuolivirran kanssa sitäkään vähää) ennen sarja-avausta, joten kovin kriittinen ei voi olla vaikka tappio tulisikin. Joka tapauksessa voittoa on pakko lähteä hakemaan, koska se 22 runkosarjaottelua alkavat vähenemään nopeaan jos ja kun kautta saadaan vietyä "normaalisti" läpi.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 436
Kyllä ärsyttää Katajan tappio!!! KTP ratkaisi pelin korin alla kun Mangano ja Burton jyräsi ja Katajan pelaajat katsoivat vierestä. Fayne vaikka teki hyvin pisteitä niin on todella pehmeä pakkipäässä. Walton taas upotti pari kolkkia mut muuten oli suht näkymätön. Odomes oli liekeissä. Vaikuttaa kyllä kovalta vahvistukselta. Kotimaisista Wilson ja Mervola pelas hyvin.

Vaikka tappio tuli niin Kataja pelasi ihan hyvin lähtökohtiin nähden. Nyt vaan hyvät asiat mukaan ja lauantaina kotiavauksessa jyrätään Pyrintö!!!
 
Viestejä
6 228
Kylläpä ei oo runkosarjan tappio vituttanut pitkään aikaan yhtä paljon mitä tänään! Kotka tarjosi voittoa mutta ei vaan Kotkassa voiteta ei sit millään! Joku kirous taitaa olla. Paljon hyviä asioita Katajan pelissä mutta eipä just nyt lohduta yhtään! Ja kyllähän tarvittais Kotkan tapainen uhka korin alle!
 
Viestejä
134
Nooh, sekavaahan tuo oli molemminpuolin. Hyvää materiaalia sukkana koriin ohjelmaan, kylä se siitä!
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös