Koripallo.com

Kultaromut rahaksi

Viestejä
1
Onko kenelläkään kokemuksia näistä palveluista, jotka ostavat romukultaa esim. firman_url tms / maksaako ne niistä järkevän hinnan? Itsellä ei varsinaisesti mikään rahapula, mutta lipastoissa vaikka kuinka vanhoja lahjaksi saatuja kultakoruja, joita käyttänyt viimeksi vuosia sitten.

Edit: Linkki firman sivuun poistettu.
 

jirfoe

Vs: Kultaromut rahaksi

Hinta määräytyy kullan maailman markkinahinnan mukaan, ja kyseessä on tosiaan vain raaka-aineen hinta. Mitään taide- tai tunnearvoa esineestä ei makseta. Jos esineellä on vähänkään taidearvoa, saat huutokaupasta, panttiliikkeestä tms. paremman hinnan. Lisäksi jos esineessä on muutakin ainesta kuin kultaa, esim. joku vähäarvoinen kivi, niin saattavat hajottaa esineen arvioidessaan sitä.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3 419
Vs: Kultaromut rahaksi

Yllättävää, että joku rekisteröidyttyään ensimmäseksi perustaa tämän keskustelun ja sitten joku toinen uutena kävijänä tulee sivulle ja suoraan kommentoi juuri aloitetun viestiketjun jatkoksi osoittamatta muuta kiinnostusta sivustoon.

Jos haluatte mainostaa sivuilla, hinnasto löytyy osoitteesta https://www.koripallo.com/mainonta.php
Mainoksia ja keskustelua emme kuitenkaan ole valmiita sekoittamaan, vaikka kysyntää usein onkin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös