Koripallo.com

Läntinen II-divari kaudella 2011-2012

chairman

Vs: Läntinen II-divari kaudella 2011-2012

Hyvä joutsen, tapoit sitten tämänkin keskustelun.
 
Viestejä
17
Vs: Läntinen II-divari kaudella 2011-2012

PeU-Basket - KY-Sport 76 - 65

Molemmat joukkueet lähtivät matsiin penkki täynnä miehiä ja ottelu oli tiukkaa ekat kolme erää. Vikassa erässä PeU sai liian monta helppoa kuppia hyvän pick'n'roll pelaamisen myötä ja karkasivat reiluun johtoon. Tanssijoiden liike lopahti, yritykset uuteen nousuun jäivät samalle tasolle kuin Börsin tanssilattialla, ja peli oli sinetöity. Saatiin kauan kaivattua asennetta puolustukseen, mutta hyökkäyksessä oli paljonkin parannettavaa. Loppunumerot sen mukaiset.
 
Viestejä
17
Vs: Läntinen II-divari kaudella 2011-2012

KY-Sport - PirVi 84 - 86

Perinteikäs lauantaiaamun peli Educariumin hornankattilassa päättyi tällä kertaa pettymykseen. Sekä koti- että vierasjoukkue sai kasaan laajat rosterit tähän peliin ja katsomossa oli ainakin 8 ihmistä. Onneksi vaihtopenkeiltä lähti tarpeeksi ääntä taistelun tiimellyksessä. Tanssijoiden voitontavoittelut jäivät silti lyhyiksi kuin sulosanat Citykebabin jonossa klo4 aamuyöllä. Pisteet matkasivat Pirkkalaan, mutta koriero on edelleen puolellamme keskinäisissä otteluissa. Katsotaan onko sillä merkitystä kauden loputtua.

Optimistina todettakoon, että ainakin kehityksemme on ollut parempaan päin:
vs. NV Warriors -22p
vs. PeU-Basket -11p
vs. PirVi -2p

Tämän perusteella lähdemme hyvällä itseluottamuksella ensi viikon Pomppu-matsiin hakemaan voittoa.
 

UkkoMunkki

Vs: Läntinen II-divari kaudella 2011-2012

Raportteja kierroksen muista otteluista! Ainakin Pomppu oli jäänyt historiallisen pieniin korilukemiin. RaiPS:lla jälleen ongelmia päivittää tuloksia Basket.fi-sivustolle!?
 

wa

Vs: Läntinen II-divari kaudella 2011-2012

UkkoMunkki sanoi:
Raportteja kierroksen muista otteluista! Ainakin Pomppu oli jäänyt historiallisen pieniin korilukemiin. RaiPS:lla jälleen ongelmia päivittää tuloksia Basket.fi-sivustolle!?

TuNMKY voitti siis Pompun, joka taisi tehdä 35 psitettä koko ottelussa. Tamperelaiset pelasivat vauhdikasta peliä ja yrittivät parhaansa mukaan roikkua turkulaisten vauhdissa mukana. Tosin Pomppu oli liikkeellä ainoastaan kuudella miehellä, joten peli oli aika lailla pelattu ennen kuin se oli alkanutkaan. Namika nykäisi huonollakin pelillä 20 pisteen johdon, mutta päästi tämän jälkeen manselaiset mukaan peliin, jotka kiittivät tästä ja kavensivat pelin lukemiin 20-10. siihen se peli sitten loppuikin. Pompun numero 11 oli hyvällä pelipäällä ja hän pussitti about 17 pistettä, mutta muuten kukaaan ei erottonut Pirkanmaan miehistä. Turun paras pelaaja oli McCulloch. Myöskin Mikone ja Hazrati pelasivat erinomaisen ottelun. Erityismainita Kylenille kovasta puolustusasnteesta.

TuNMKY:n pisteet: McCulloch 23, Mikone 19, Hazrati 18, Humalamäki 10, Palomäki 7, Junell 5, Valtonen 5, Jaakkola 2, Soinio 1, Kylen, Luomala
 

Eloton Joutsen

Vs: Läntinen II-divari kaudella 2011-2012

Vaalipäivää vietettiin Pirkkalassa koripallon merkeissä, kun Mesuca Basket Salosta tuli viiden miehen voimin testaamaan kovakuntoisen kotijoukkueen kuntoa. Ottelun voittajasta ei ollut missään vaiheessa epäselvyyttä, vaan Viri voitti vain tunnin kestäneen sunnuntaipelailun selvin numeroin 99-66 (51-32).

Viri heitti ottelussa mukiinmenevät 14 onnistunutta heittoa kaaren takaa. Näistä vastasivat ensisijaisesti heittokoneet Matti Seppänen (4 kpl) ja Tommi Laaksonen (4 kpl). Kapteeni Jouni Jokela oli myös pirteällä pelipäällä.

PirVi - Mesuca 99-66 (51-32)

PirVi: Jokela 11, Ahoranta 3, Laaksonen 14, Niemi 4, "Pump fake" Haukkamaa 4, Seppänen 24, Grönlund 22, Laihanen 12 ja Salakari 5

Mesuca: Laine 26, Suutari 15, Mäkinen M. 14, Mäkinen R. 8, Youssef 3
 

Eloton Joutsen

Vs: Läntinen II-divari kaudella 2011-2012

Kylmää torstai-iltaa vietettiin Warriorsin ja Virin voimin Nokian lukiolla. Peli kulki sangen tasaisissa merkeissä koko 40-minuuttisen ajan. Viri pysyi n. kymmenen pisteen etumatkalla pitkään, lähes loppuun saakka. Viri on kuitenkin kevätkaudella erikoistunut sössimään omat tekemisensä pelien loppuhetkillä, eikä tämäkään peli tuonut tähän muutosta, vaan kotijoukkue päästettiin vielä viime hetkillä mukaan voittotaistoon. Viri piti kuitenkin loppuhetkien menossaan sen verran järkeä päässään, ettei Warriors onnistunut pitämään sarjapisteitä Nokialla.

Muuta mainitsemisen arvoista: Heittokilpailu Partisen ja Laaksosen välillä päättyi tällä kertaa tasapeliin, vaikkei toinen osapuoli ilmoittanutkaan "levynkauttakolmostaan". Laaksosen vapaaheitot 7/8. Seppänen oli jälleen jäätävässä "heitossa". R. Mäkinen heitti hyvin odottamattoman jalkojenvälistäkikan, jonka kruunasi yhdellä vapaaheitolla. Maailmaakiertänyt T. Tuokko teki huhujen mukaan debyyttinsä Warriorsin väreissä ja Laihanen hämmästytti kaikki n. viisinkertaistamalla uran koriinjohtaneet syöttönsä.

NV Warriors - PirVi 80-84 (33-45)

Warriors: Koivisto 21, Kuusela 2, Gustafsson 3, S. Mäkinen 2, Ketola 9, Partinen 8, R. Mäkinen 13, Tuokko 19 ja Jaakkola 3.

Viri: Laaksonen 18, Niemi 4, Seppänen 27, Laihanen 13, Lähteenmäki 8, Laurila 12, Salakari 2, Jokela, Ahoranta ja Haukkamaa.
 

Pirkkala

Vs: Läntinen II-divari kaudella 2011-2012

Missä viipyy pirkkalan raportti PeU pelistä?
 

Pirkkalassa

Vs: Läntinen II-divari kaudella 2011-2012

Pöytäkirja on viettänyt aikaansa pöydällä, raportti ollut siis kypsymisvaiheessa.

Perniöläiset saapuivat kymmenen miehen voimin testaamaan loistokuntoisen 11-miehisen kotijoukkueen pelivirettä.

Ottelu eteni tasaisissa merkeissä, joskin vierasjoukkueen hienoisessa johdossa, aivan ottelun loppuun saakka. Perniön Tiainen heitti viimeisellä jaksolla muutaman kovan korin kovaan paikkaan, eikä Viri onnistunut nousemaan enää rinnalle. Viri teki loppuhetken aikalisällään varmaankin kauden ensimmäisen suunnitelmansa hyökkäyspään yritykseen, mutta hyvä yritys kaaren takaa päätyi rautoihin ja Perniö sai kasvatettua eron lopulta kahdeksaan pisteeseen aiheuttaen Virille kevätkauden toisen tappion.

Perniön Tianen ja Kallio olivat hyvällä pelipäällä. Kotijoukkueen parhaat olivat Laihasen kevätkauden pelit täysin otteillaan sekoittanut Seppänen sekä maajoukkuemies Haukkamaa.

PirVi PeU - Basket 70-78 (30-31)

PirVi:
Laaksonen 8, Niemi 4, Haukkamaa 10, Seppänen 21, Grönlund 11, Laihanen 8, Lähteenmäki 8, Jokela, Ahoranta, Laurila ja Salakari.

PeU:
Kallio 23, Tiainen 23, Melkkilä 1, Huolila 8, Tenkanen 10, Tapio 11, Räsänen 2, Laine, Merilä ja Tuomi.
 

sasas

Vs: Läntinen II-divari kaudella 2011-2012

Eteläisellä alueella alkaa rivienvahvistusruletti olemaan kuumillaan. Tänään jo 4 kova jätkää tullut mukaan ylöspäin haaveileviin joukkueisiin.

Mites perniö?
 

järki mukaan

Vs: Läntinen II-divari kaudella 2011-2012

Nousuhuuman kilpavarustelu on aivan älytöntä touhua.
Pitäisi varmaan lailla kieltää. (tai ainakin korissäännöillä)

Tässäkin tapauksessa pitäisi olla selvät kriteerit, mitkä joukkueet yleensäkään saavat nousta 1B dirreen.
Haalitaan nyt porukkaa ja sitten ihmetellään myöhemmin miten kalliiksi tämä sarja oikein tulee.

Liigassa on ainakin yritetty, mitkä asiat seuralla pitää olla kunnossa.
Samaa menetelmää pitäisi käyttää kaikissa kilpasarjoissa.
 

Kentän laidalla

Vs: Läntinen II-divari kaudella 2011-2012

Kärkijoukkueiden keskinäiset asetelmat alkavat olla kutakuinkin selvillä. Mielenkiinto kohdistuukin putoamiskamppailuun. Neljä viimeistä Pomppu, Uraboys, Raips ja Mesuca ovat kaikki neljän pisteen sisällä.

Alkukauden tyydyttävien otteiden jälkeen on Pomppu jäänyt loppukaudessa pahasti jalkoihin myös Mesucaa ja Raipsia vastaan. Jaksaako joukkue vielä puristaa viimeiset pelit putoamista vastaan? Vastaan tulee Pirvi ja PeU, jotka vaikuttavat mahdottomilta voittaa.

Uraboyssilla on neljä peliä jäljellä, josta Raips ja Mesuca ovat täysin voitettavia otteluita. Raips ja Mesuca-pelit ratkaissee näiden kolmen keskinäiset sijoitukset, koska Pirvi ja KY vievät pisteet kahdessa viimeisessä ottelussa. Suuri kysymys onkin, millaisella kokoonpanolla Ura otteluihin lähtee, eli montako vahvistusta tulee ylempää?

Raips on pelannut tiukkoja pelejä läpi kauden ja hyviä esimerkkejä valosta antavat Pomppu-voitot sekä tiukka jatko-aikatappio Namikalle. Kestääkö nuoren joukkueen pää, kun säilyminen on omissa käsissä? Vastassa Uraboys ja Mesuca kahdesti, joista kaksi voittoa riittää säilyttämään sarjapaikan.

Mesuca on ollut läpi kauden sarjan huonoin joukkue. Muutama tiukka peli on joukkueella takana, mutta 8 pelaajan ringillä ei ihmeitä tehdä. Mesucallakin jäljellä 4 peliä joista kaksi Raipsia, yksi Uraa ja yksi Namikaa vastaan. Tappio Uralle sunnuntaina sinetöinee joukkueen paikan hännän huippuna.

Suurin mielenkiinto kohdistuu ehdottomasti kolmikkoon Ura, Raips, Mesuca, jotka hienoksi huipennukseksi pelaavat vielä keskinäiset ottelut, josta jumbot Raips ja Mesuca eivät ole vielä tällä kaudella kohdanneet.

Veikkaus lopun neljän keskinäisistä sijoista:

7. Raips 10p
8. Uraboys 8p
9. Pomppu 6p
10. Mesuca 2p
 

Missä vika?

Vs: Läntinen II-divari kaudella 2011-2012

"Uraboyssilla on neljä peliä jäljellä, josta Raips ja Mesuca ovat täysin voitettavia otteluita. Raips ja Mesuca-pelit ratkaissee näiden kolmen keskinäiset sijoitukset, koska Pirvi ja KY vievät pisteet kahdessa viimeisessä ottelussa. Suuri kysymys onkin, millaisella kokoonpanolla Ura otteluihin lähtee, eli montako vahvistusta tulee ylempää?"

Jaa että vahvistuksia ylempää ?
Ei taida löytyä kun ylempänäkin on tekeminen että saadaan jalkeille "iskukykyinen" joukkue ja pidettyä sarjapaikka !!
Lisäksi RaiPs- peli mentiin häviämään eli koko kausi kumuloituu alkukauden sekoiluihin....
 
Viestejä
360
Vs: Läntinen II-divari kaudella 2011-2012

Ai me ollaan jo voitettu nuo kaksi peliä?

Älkää vaan kertoko meidän pojille, kun niiltä katoaa takeista loputkin napit. Itse ennustan tappioita PirVille parista viimeisestä.
 

Pettynyt

Vs: Läntinen II-divari kaudella 2011-2012

Läntisen II-divarin foorumi on kärsinyt hirveän inflaation viime kaudesta, mikä erittäin surullista! Tällä hetkellä keskustelua löytyy vain 7 sivua, kun viime vuonna vastaavaan aikaan oli 25 sivua.

Suurimpina henkilökohtaisina pettymyksinä mainittakoon seuraavat kaverit:
Kuoleva Joutsen, jonka tekstejä on aina ilo lukea. Sopivasti kapinahenkeä!
CoachK ja koris1234, männä vuosien viiltävät analyysit, peliraportit ja aina ihana Hunks-uho on vaipunut unholaan.

Me muut tietysti ollaan tylsästi kirjoiteltu rekisteröimättömien ja tylsien nimimerkkien takaa! Ja siitä kaikille pitkä miinus forumin kuolemisesta.
 

Kentän laidalla

Vs: Läntinen II-divari kaudella 2011-2012

Raips voitti Mesucan Salossa 101-75. Mesucan valmentaja ajettiin ulos ennen pelin puoliväliä.
Näin ollen Mesucan tippuminen sinetöity, kunhan kolmosesta löytyy nousija.
 

Lynin poke

Vs: Läntinen II-divari kaudella 2011-2012

Huhhuh!! Hyvä ettei mennyt jatkoajalle, koska muuten en kerkeäisi kisuttelemaan alaikäisiä tyttöjä ovelle.

Ei se kyllä ollut lähelläkään. Peli oli tasaväkistä kaikilla osa-alueilla, paitsi yhdessä. Sen ratkaisee pitkälti tahto. Kyseessä on nimittäin hyökkäyslevypallot. Jos Hunkseille antaa kerran minuutissa hyökkäyslevypallon niin meidänkin paskoilla heittoprosenteilla saadaan joku sisään.

Voitonjuhlat puskee päälle, katsotaan tuleeko lisää tekstiä myöhemmin. Eiköhän tästä vanha Hunks-uho palaa vielä tälle forumille!
 
Viestejä
360
Vs: Läntinen II-divari kaudella 2011-2012

PirVi voitti Pompun vieraissa muutamalla pisteellä. Kotijoukkue oli hyvin vajaamiehinen ja vierasjoukkue hyvin ylimielinen. Ottelua käytiinkin pitkään Pompun komennossa. Lopulta he väsyivät ja PirVi sai ansaitsemattoman voiton.

Pisteitä en jaksa laskea.

Yllätimme tällä kaudella asiantuntijat(katso veikkaukset topicin alusta) sijoittumalla sarjassa kolmanneksi. Karsimaan ei mennä vaikka päästäisiin...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös