Koripallo.com

Läntinen Miesten 2. divisioona

Neliraajahalvaantunut

Vs: Läntinen Miesten 2. divisioona

Raipsi voitti Namikan tänään 14p, eikä voittajasta ollut epäselvyyttä missään kohtaa peliä!
Namikan konkareilla ja pikkupojilla pyyhittiin tänään lattiaa Kerttulassa, kun Artun ajokoira jengi kävi päälle pakissa ja hyökkäyksessä toteuttivat hallittua kaaosta!
Mitä vittua, RAIPS johtaa sarjaa?
Joukkue joka on ottanut illasta toiseen perseeseen viimeiset 5v! ;D ;D ;D ;D
 

raips-namika

Vs: Läntinen Miesten 2. divisioona

Namikan FB sivuilta kopsattua raporttia pelistä:

Namikan edustusjoukkueen vaikeat vieraspelit saivat jatkoa sunnuntaina Raisiossa. Vahvan syyskauden pelannut Raision Palloseura osoitti ansaitsevansa sarjan kärkipaikan vahvalla esityksellä. Aggressiivinen ja röyhkeä kotijoukkue oli kuskin paikalla ottelun alusta lähtien ja nappasi sarjapisteet ansaitusti 87-73. Namika nousi viimeisellä neljänneksellä kymmenen pisteen päähän, mutta takaa-ajo päättyi kotijoukkueen nopeaan 7-0 tehohetkeen.

Raips pelannut kyllä kovan alkukauden ja varsinkin kun vertaa viime kausien rämpimiseen, niin on sarjan positiivisin yllättäjä tällä hetkellä. Nähtäväksi jää jatkuuko lento joulutauon jälkeen.
 

Jokkemp

Vs: Läntinen Miesten 2. divisioona

Ketäs tuolla RaiPSissa muuten pelaa?
 

Hämmentynytpt2

Vs: Läntinen Miesten 2. divisioona

En tiedä mitä ihmettä, siellä Raisiossa on tapahtunut. Tämähän on suoraan kuin Coach Carterista: pohjamudasta kärkeen!! :eek: Vilpitön hatunnosto!!
 

Laaksonen

Vs: Läntinen Miesten 2. divisioona

Tällä kaudella pelanneet: KOKKONEN JUSSI (-78), TAMKORV ANDRE (-84), RAUNIO HEIKKI (-85), FURLER DANIEL (-86), KARVONEN JONNE (-88), SALONEN JUSSI (-88), HENRIKSSON MATIAS (-93), GRANDELL ARTTU (-93), TÄHTINEN AAPO (-93), SALMINEN JERE (-93), LAIHONEN MIKAEL (-94), HAARALA HENRIK (-94), KUJALA EETU (-94) ja SALONEN JANNE (-96)
 

Järjen ääni

Vs: Läntinen Miesten 2. divisioona

Hämmentynytpt2 sanoi:
En tiedä mitä ihmettä, siellä Raisiossa on tapahtunut. Tämähän on suoraan kuin Coach Carterista: pohjamudasta kärkeen!! :eek: Vilpitön hatunnosto!!

Olisikohan vaan sarjan yleinen taso laskenut Raholan, Pirkkalan ja Loimaan lähdön myötä? ::) Vai onko Raisiossa ja Kaarinassa yhtäkkiä ruvettu pelaamaan tosissaan, kun molempien status vaihtunut häntäpään laahustajasta kärkijengiksi? ;D
 

Järjetön ääni

Vs: Läntinen Miesten 2. divisioona

Viime kauden jengeistä ainoa joka pärjäisi tämän kauden Uralle, Raipsille (tai Namikalle) on Rahola....Loimaa ja Pirvi saisivat kyytiä kaikilta kolmelta ;D
 

AllEyezOnMe

Vs: Läntinen Miesten 2. divisioona

PirVistä nyt puhumattakaan, sellaisia ensimmäisen valtakunnan jannuja, että ei varmasti pysyisi mainitsemiesi joukkueen pelaajien kintereillä edes käveltäessä.
 

Pikku Kakkosen posti

Vs: Läntinen Miesten 2. divisioona

Juu ei pysy Pirkkalan pojat perässä, niin kovaksi on taso läntisessä 2 divarissa noussut. Taitaa olla mestikan jälkeen
suomen kovatasoisin sarja
 

Heräilevä Joutsen

Vs: Läntinen Miesten 2. divisioona

Heh (+ törkeesti hymiöitä)

Eilen, Läntisen alueen koripallojengien kovimmassa saunaillassa, korviin kantautui huhuja, että meitä kaivataan täällä isosti! On kunnia olla niin isoja, läskejä, hitaita, vanhoja etc. että herätetään keskustelua vaikka tiputtauduttiin kolmoseen. Monissa muissa joukkueissa nämä edellämainitut miestyypit olisivat seuralegendoja, meillä vasta sitten kun saamme joukkueeseen niitä juoksevia junioreita.. (Juniorimme, joka tällä hetkellä täyttää pullot peleissä, on 27v)

Pari huomiota edellisiin kirjoituksiin. Pirkkalan kunta mokasi rankasti n. 15v sitten, kun rakensi lentokentänkokoisen kotiluolan meille. Kokeneina kettuina olemme aina edustaneet hidastempoista, älykästä, yksilötaitoon nojaavaa pelitapaa, joka tänäpäivänäkin herättää hemmetisti keskustelua joukkueen sisällä. Se on hienoa, että vasta lähtömme jälkeen siellä on huomattu, että emme ole lähteneet jalalla haastamaan yhtäkään jengiä aiemmin, nyt eikä tulevaisuudessa. Onko kakkosdivariin alkanut tulemaan valmentajia, kun näin teräviä huomioita on tehty? Hienoa, että toiminta kehittyy. Tästä yhteenvetona sanoisin, että olemme olleet todella kateellisia Hunksien kotisalille, joka on kuin tehty meitä varten. Me ei nykyään edes reenata, kun Pirkkalan puolikenttäkin on meille liikaa.

Tuo "ensimmäisen valtakunnan jannuja" on kyllä mahtavasti kiteytetty. Ei se ole ylimielistä, jos tietää olevansa parempi kuin muut. Naantali oli muistaakseni jossakin yhteydessä Suomen ykkösmesta suomalaisten mielestä, mutta koska Nako katosi kartalta, niin se on kyllä totta, että aina Pirkkalasta lähtiessä vierasreissuun on ollut sellanen "taas joutuu lähteen kattoon köyhyyttä ja kurjuutta"-fiilis. Toivottavasti teillä muillakin on sama fiilis kotoo lähtiessänne! Toinen mikä nyt äkkiseltään tulee mieleen, niin koska urheilu-ura meiltä meni ohitse jo 20vuotta sitten ja työelämässäkin ollaan jo käännytty ehtoo puolelle, niin kai se meijän touhu 17v mopoautoilijan näkökulmasta näyttää just tolta.

Kun herätetään vieläkin tunteita, niin painan vielä pari sanaa meidän syksystä ja tulevaisuudesta:
Alkukausi pelattiin joka peli max. kuudella äijällä ja kauden ekassa matsissa saatiin harjotella jopa neljän miehen hidasta ja sika kankeeta paikkaa -> Ei pärjätty! Alkuun tuli tyhmiäkin tappioita kolme kappaletta, jonka jälkeen oli sikariportaan kokous, jossa mietittiin kenen syytä se kaikki oli ja kenet pitäis erottaa. No kaikkia kuutta pelaajaa ei voitu erottaa, niin todettiin että keskitytään imagomme parantamiseen ja se on päätös ei oo kaduttanut, koska saamme media-aikaa jo täälläkin. No tästä "puhdistuksesta" johtuen, puhelimet alkoi soimaan ja miehiä lappaan näytille. Lisäksi Rahola on yrittäny tehdä meistä jotain helvetin farmijengiä niille (kaikki haluaa tulla sieltä meille), vaikka omakin porukka niiltä kolmosesta löytyy.. No me pohditiin sen johtuvan siitä, että meillä saa maksaa kausimaksuja helvetisti.

Meillä alko miehiä palaamaan rosteriin luonnollista tietä (Thaimaan reissut, sairaudet, ylimielisyys) ja loppujen lopuks me ei voitu ottaa rosteriin uurisa jannuja kuin kaksi. Haanpää, joka heittää joka kerta muuten silmät kiinni kolmosen (jos tarkasti katotte) ja joskus sisäänkin. Toisena tuli suoraan Jefun huipulta Pinta. Saatiin siinä kaupassa sit 120kiloo räjähteitä korin alle. Meidän keskipituus on tällä hetkellä yli 190-cm ja keskipainokin saletisti siinä 100kg tienoilla. Kaikki äijät ovat tietenkin myynnissä kohtuulliseen hintaan. Sikariportaan suurin ongelma on lähinnä ollut se, että kukaan ei suostu lähtemään meiltä sen jälkeen ku tänne on tullu. Kun pelien lisäksi ainoa yhteinen kokoonnuttava voima on saunailta ja laivaristeily, niin kai meidän sitouttaminen on karannut siinä käsistä. Tällä hetkellä ollaan kuuden pelin voittoputkessa ja sen kyllä huomasi eilen saunallakin. Siellä ei sit sit paljoo morjesteltu eikä pyyhkeitä pidelty, oli jopa meikäläisen makuun todella ylimielistä porukkaa. Kaksi toivetta, voisko Warriors painaa meitä kunnolla pataan ja uudet pelaajat voivat hakeutua suoraan muihin jengeihin.

Saunassa tehtiin myös tiukkoja linjauksia tulevaisuuteen. Koska ollaan kyrpiä jätkiä, niin saatiin joukkueen sisältä kaksi uutta sponsorisopimusta, jolla siis käytännössä ostetaan alotusviisikonpaikka itselle. Pohdinnassa on myös se, minkä tyyppisiä mainoksia ja minne, on soveliasta laittaa. Koska ne piirtää, joilla on liitua, niin lisäksi kuvattiin Viri 2015 ikämieskalenteri, jossa poreallas näyttelee suurta roolia. Tekniikka on mennyt aimo harppauksin eteenpäin, koska vedenalaisista kuvista saa nykyään erittäin hyvin selvää. Photoshoppaus on myös jo aloitettu, että saadaan kalenteria myytyä teille sixpäkin rakastajillekin.
Saunalle oli eksynyt myös pari mestikassa pelaavaa kaveri, joiden kanssa sovittiin diilin alkamisesta Virin kanssa v. 2020 ja alotusviisikko sille vuodelle sinetöitiin siinä samalla. Tulevaisuus näyttää siis valoisalta, ainoa pelko on, jos tämä paskajengi tippuu neloseen. Todennäköinen divari v. 2020 on kuitenkin tuo kakkonen eli pitäkää itsenne siellä, niin saatte nauttia juoksemisesta ja helpoista voitoista meidän kanssa.

Rakkautta ja hyviä jouluja kaikille, toivottaa Ensimmäisen Valtakunnan Jannut Pirkkalasta!
 

erosko ramazotti?

Vs: Läntinen Miesten 2. divisioona

Loistavia tyyppejähän tuo Pirkkalan jengi on täynnä, vähän niinkuin Sisulaiset :-* :-*
 

Laaksonen

Vs: Läntinen Miesten 2. divisioona

Pirvistä/Pirville,

Pirvi oli vuodesta toiseen hyvä joukkue, jolle ei ollut kiva hävitä.

Pirvi osasi ja ymmärsi tehdä oikeita asioita. Ainoastaan hyvä joukkue ja hyvät pelaajat pystyvät määräämään pelin temmon. Jotta pelaaja pystyy olemaan tehokas, kun nopeus, kimmoisuus ja kestävyys eivät ole enää kuin nuorella miehellä tai pojalla, perustaitojen ja pelinymmärryksen täytyy olla hyvällä tasolla. Pirvin miehetkin ovat joskus olleet junnuja ja valtaosin erittäin hyviä sellaisia.

Pirvi pelasi aina koripalloa - kovaakin pelatessa pelin hengen mukaisesti.

Todennäköisesti Pirvin aikuiset miehet pelasivat vuodesta toiseen nähdäkseen, koska he eivät enää pärjää nuorille miehille, ja nauttivat siitä, että sitä päivää ei tullut.

Uhoaminen, ettei Pirvi enää pärjäisi on turhaa ja säälittävää.

Oikeasti hyvät joukkueet pärjäsivät Pirville ja pärjäisivät jatkossakin. Niitä ei sarjassa ole yleensä ollut montaa.

Kaiken tämän ylistyksen jälkeen myönnän, että Pirville oli erityisen katkeraa hävitä.

Terveisin

Arttu Laaksonen
RaiPS
Sarjan nykyitä j

ymmäosasi tehdä asioita o:

- tier ka oli yleensä sarjan pyläkolmannekseeainalle ei ollut kiva hävitä.

Pirvi:

valitettva
 

Heräilevä Joutsen

Vs: Läntinen Miesten 2. divisioona

Ja sitten kättä pystyyn ison virheen merkiksi. Voidaan puhua jopa epäurheilijamaisesta virheestä! Kuka helvetti meistä on kehdannut käyttää Laaksosen nimeä ja naamioitunut raisiolaiseksi? Laihanen? Seppänen? Vai sinäkö se olet Tiusto? Toisaalta google translator viittaisi Andrukseen! HYIHYIHYI joka tapauksessa!!! Sikariporras tulee rankaisemaan joukkueemme Juudasta hyvin ylimielisestä käytöksestä ja identiteetin varastamisesta.

Ps. Jos tarina sattuisi olemaan tosi, niin Laaksosen kanssa voidaan hoitaa finanssipuolen asiat kuntoon vaikka sähköpostitse.

#Pelaajatmaksaaökyilyn@monacoon.com
 

RaiPS

Vs: Läntinen Miesten 2. divisioona

Heräilevä Joutsen sanoi:
Ja sitten kättä pystyyn ison virheen merkiksi. Voidaan puhua jopa epäurheilijamaisesta virheestä! Kuka helvetti meistä on kehdannut käyttää Laaksosen nimeä ja naamioitunut raisiolaiseksi? Laihanen? Seppänen? Vai sinäkö se olet Tiusto? Toisaalta google translator viittaisi Andrukseen! HYIHYIHYI joka tapauksessa!!! Sikariporras tulee rankaisemaan joukkueemme Juudasta hyvin ylimielisestä käytöksestä ja identiteetin varastamisesta.

Ps. Jos tarina sattuisi olemaan tosi, niin Laaksosen kanssa voidaan hoitaa finanssipuolen asiat kuntoon vaikka sähköpostitse.

#Pelaajatmaksaaökyilyn@monacoon.com
Tiustolta vaikuttaa..
 

specu

Vs: Läntinen Miesten 2. divisioona

Kevätkausi rullaa eteenpäin kovaa vauhtia ja sarjavoitosta taistelee kolmikko Boys-NMKY-RaiPS (ellei Hunks tee hurjaa 7-0 runia loppukaudelle) - herää kysymys, onko muilla kun Namikalla edes halua lähteä 1B-karsintoihin? (Vai onko Namikallakaan ??? missään ei ole ilmeisesti virallisesti kuulutettu tätä tavoitetta näin nopean googletuksen perusteella)

Uralla on jo edustusjoukkue kys. sarjassa joten seuran sikariporras ei varmasti näytä vihreää valoa kakkosjengin nousuyritykselle, mitäköhän tuumitaan Raisiossa? Mennäänkö tässä siihen että parhaassa tapauksessa joku lähtee sijalta 3/7 karsimaan divariin? ;D
 

Raips Ykköseen

Vs: Läntinen Miesten 2. divisioona

http://www.rannikkoseutu.fi/Urheilu/1194942401651/artikkeli/raips+nousi+koripallon+kakkosdivarin+karkeen.htmlquote author=specu link=topic=50170.msg791393#msg791393 date=1421656474]
Kevätkausi rullaa eteenpäin kovaa vauhtia ja sarjavoitosta taistelee kolmikko Boys-NMKY-RaiPS (ellei Hunks tee hurjaa 7-0 runia loppukaudelle) - herää kysymys, onko muilla kun Namikalla edes halua lähteä 1B-karsintoihin? (Vai onko Namikallakaan ??? missään ei ole ilmeisesti virallisesti kuulutettu tätä tavoitetta näin nopean googletuksen perusteella)

Uralla on jo edustusjoukkue kys. sarjassa joten seuran sikariporras ei varmasti näytä vihreää valoa kakkosjengin nousuyritykselle, mitäköhän tuumitaan Raisiossa? Mennäänkö tässä siihen että parhaassa tapauksessa joku lähtee sijalta 3/7 karsimaan divariin? ;D
[/quote]

Siinä ylhäällä linkkiä...
 

Divariin....

Vs: Läntinen Miesten 2. divisioona

No niin, nyt alkaa sitten kunnon spekulaatiot :)
Veikkaisin, että Namika haluaa nousua yrittää. Nuori jengi ja kuitenkin perinteet muualla kuin 2 divarissa? Raisio taas ollut vuosia jo sarjan häntäpään jengi ja nyt näyttää kulkevan siihen malliin, että lehdetkin kirjoittelee jo jengistä:) Eli jos Raisio karsintoihin asti pääsee, niin varmasti sinne menee.

Boysit tuskin edes nousua havittelevat. Varsinkin kun eikös se pitkän tähtäimen suunnitelma ole nousta SM-sarjaan ja kehitysjengi pelaa kakkosta....ja rahkeita tuskin on kahta jengiä pitää 1 divarissa....

ps. Pirvi näyttää löytäneen kunnon draivin kolmosessa, joten jos joku nyt on niin hullu että missaa jollain niinkin triviaalilla asialla kuin nousulla 1B divariin mahdollisuuden pelata ensi kaudella Pirkkalaa vastaan, niin ihmettelen syvästi :)
 

Vilpas - Ura

Vs: Läntinen Miesten 2. divisioona

Vilpas hävisi Uralle noin 10. Ei kerrottavaa jälkipolville.
 

Ura - Raips

Vs: Läntinen Miesten 2. divisioona

Raips voitti erinomaisella pelillä Uran. Beware. Kiitos huikeallw yleisölle!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös