Koripallo.com

Lahti Basketball vs Ura Basket 1.11. klo 17

Viestejä
35
Heti marraskuun alkuun kova vastus ja mielenkiintoinen peli tulossa. Uralla ei helppo alku, mutta minusta nousujohteista tekemistä kentällä. Uskallan odottaa yllätystä.

Lahdella hyvä nippu kasassa ja ansaitusti hyvä alku kauteen. Lahdella myös perinteisesti kova faniporukka. Antakaahan tulitukea pelin etkoihin, peliin ja jatkoihin!
 
Viestejä
35
Lahdelta odotettavissa lujuutta molemmissa päissä. Tilastoja vertailtaessa Uran mahdollisuudet voisi löytyä heittopelistä (paremmat 2p ja 3p prosentit), sekä suhteellisen hyvät puolustuspään levarit. Tosin Lahden vahva hyökkäyspään levypallopeli asettaa kyllä melkoisen haasteen. Menetyksissä on tilastoissa niin iso ero, että niissä pienikin parannus antaa jo odottaa onnistumista. Niukka vierasvoitto 79-82 (optimismia eikä omaa uhkapelirahaa liossa ;)

Minusta isoin ero joukkueiden painosuhteissa on pelinrakentajaosastolla...

Olisi mielenkiintoista kuulla näkemyksiä mies vs mies matchupeista?
 
Viestejä
35
Onpa mahtava peli katsoa. Ura hienosti mukana. Tray on ollut hyvä. Sulonen on ihailtavan ennakkoluuloton - anna tykin puhua - heitä heitä! Masa myös jakaa peliä hyvin. Tänään nähdään onko kesällä kerätty kestävyyttä - raskas peli.
 
Viestejä
35
Vaikka hävittiin....Urasta tuli tänään joukkue! Jätkillä ihan eri ilme myös epäonnistumisten jälkeen. Seuraavissa peleissä kova vastus kenelle tahansa!

Tuomarit, varsinkin 36 erittäin heikko. En laskisi tuomitsemaan edes junnuja!
 
Viestejä
35
Olisin niin suonut Uralle voiton. Järkyttävä loppu. Tuomareista J. Mustapää jäätyi pahasti tai sokeutui pahasti. Jäipä taas viheltämättä
 
Viestejä
35
En voi olla kommentoimatta selostusta. Oliko puolueellinen vai asenteellinen, mutta toivon T.Suominen seuraavaan peliin. Ammattilainen.
 
Viestejä
262
Ura oli tänään todellakin joukkue. Hatunnosto sille. Ura ei vaan pärjännyt täyttä 40 minuuttia. On säälittävää nillittää jostain yhdestä vihellyksestä kun ne pitkässä juoksussa menevät kuitenkin tasan. Ihan yhtä lailla voi katsoa vaikka Nuutisen tukjijalan steppailut ajassa 1:20 ennen loppua. Tai sata muuta vihellystä pelin aikana. Kyllä Ura onnistui ihan itse häviämään pelin.
 
Viestejä
138
En voi olla kommentoimatta selostusta. Oliko puolueellinen vai asenteellinen, mutta toivon T.Suominen seuraavaan peliin. Ammattilainen.

Tottahan toki oli puolueellinen kun on kuitenkin Uran pääsarjaan ollut nostamassa ja joukkueessa vanhoja tuttujaan edelleen, mutta lopussa osasi myös Lahden nousua hehkuttaa. Tapsa on sitten täysin uran miehiä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös