Koripallo.com

Lajiromantikko

Viestejä
2 534
Onko koripallossa lajiromantikkoja? Mitä tuo termi voisi tarkoittaa? Minulla sana romantiikka tuo mieleen mustavalkoiset Suomi-filmit.

Ennen yhdellä koripalloseuralla oli yksi ja ainoa koripallo. Koripallossa ei ollut aikoinaan kolmen pisteen viivaa (yksinkertaisempaa). Suomen maajoukkueen valmentaja oli Robert Petersen (nykyään se voi olla kuka tahansa). Koripallon säännöt oli kirjoittanut Veikko Karen suomeksi. Mikäli sääntötulkinnoissa oli epäselvyyksiä niin asiaa piti osata vain kysyä oikealta henkilöltä. Jugoslavia ja Neuvostoliitto eivät olleet vielä hajonneet, jolloin hyviä koripallomaita ei ollut Euroopassa liikaa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
598
Pientä (hyvin pientä) helpotusta koripallo kaiken live urheilutoiminnan keskeytymiseen toi "the way back" elokuva jonka katsoin viime viikonloppuna. Minusta tarina oli hyvä, sopi suomalaiseen mielenlaatuun ja koris oli vahvasti mukana... Onnistuin katsomaan elokuva teatterissa ennen kuin ne pantiin kiinno. En tiedä onko jo live streameistä saatavana

Mukava on ollut myös korvikkeena kuunnella 95.7 fox sports radiosta vanhoja 2015 vuoden warriors finaalien uusintalähetyksiä. En tiedä olisko ylen nauhoissa yhtään vastaavaa nähtävissä. Itseä ainakin kiinnostaisi nähdä välähdyksiä suomen koripallomaajoukkueen peleistä vuoden 64 olympialaisissa jos jotain on tallella.

Ja tietenkin myös murskatappio peli jenkeille pari vuotta sitten olisi mukavaa itsekidutusta ;-)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös