Koripallo.com

Lapuan Kobrat 2019-2020

Viestejä
135
Kausi 2018-2019 oli jälleen vaiherikas. Kausi alkoi Ekströmin komennossa loistavasti, mutta suuntaus kääntyi samalla sekunnilla, kun Morsellin nilkka pyörähti. Tästä lähtikin syöksykierre, joka johti Ekströmin vapautumiseen ristiriidassa seurajohdon kanssa.

Kevät oli kuitenkin valoisampaa Nenad Stefanovicin otettua jälleen komennon valmennuksesta. Nenad oli positiivinen yllätys ja mielellään soisi hänen jatkavan myös tulevalla kaudella. Joukkueen peli-ilme oli talven pimeimpiä viikkoja lukuunottamatta positiivinen ja pelejä oli mukava katsoa.

Kausi oli siinä mielessä poikkeuksellinen, että jenkkiruletti pyörähti vain yhden jenkin osalta ja sekin loukkaantumisen vuoksi. Ei taida koko liigasta löytyä vastaavaa ihan lähivuosilta? Jenkkirekryt osuivat siis nappiin pienehköllä budjetilla.

Poikkeuksellisia ollaan nyt taas kuitenkin siinä, että ollaan ainut korisliigaseura, joka ei ole tiedottanut tulevasta kaudesta vielä yhtikäs mitään. Eikö tiedotettavaa ole vai aliarvioidaanko kannattajia tarkoituksella?

Onko varmoja tai vähemmän varmoja huhuja edes liikkeellä?
 
Viestejä
47
Kausi oli siinä mielessä poikkeuksellinen, että jenkkiruletti pyörähti vain yhden jenkin osalta ja sekin loukkaantumisen vuoksi. Ei taida koko liigasta löytyä vastaavaa ihan lähivuosilta?
Ei se nyt niin tavatonta ole. Esim. Pyrintö pelasi menneellä kaudella alusta loppuun samoilla neljällä amerikkalaisvahvistuksella. Taisi myös pelata edellisenkin kauden ilman vaihtoja, jos muistan oikein
 
Viestejä
480
Kumma juttu kun yhtään sopimusta ei edes oman kylän pojille ole julkaistu
Täällä Isonlusikan pitäjässä kanssa ollaan ihmetelty paikallisvastustajan hiljaiseloa. Mikäs siellä takkuaa ?
 
Viestejä
4 861
Neljä jenkkiä, kaksi Turjaa ja pari divarilöytöä päälle? Mitäs Toivonen ja Drockila tekevät ensi kaudella?
 
Viestejä
18 914
Eiköhän ne sitä samaa kuin aikaisemminkin. Huonoa puolustamista ja tyhmiä virheitä.....
 
Viestejä
230
Panu lähti opiskelemaaan Tampereelle. Hienoa että Panu saa järkättyä opiskelut ja koripallon samassa kaupungissa. Onnee Panulle!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös