Koripallo.com

Lapuan Kobrat 2019-2020

Viestejä
157
Ilmeisesti JBA:ta vastaan suljetuin ovin Jyväskylässä. Kobrien kanssa viime viikolla harjoitellut Miika Heinonen näyttää Kymen Sanomien mukaan sittenkin valinneen KTP:n. Harmi, olisi ollut hyvä palanen Nikkarisen ja Lewisin rinnalle.
Onko tuloksesta tietoa ja miten muut pisteet jakaantuneet?
 
Viestejä
226
Semmoonen harkkapeli.
Molemmilta pelaaja sairaalaan.


Lähde Kobrien kotisivut
www.kobrat.fi

Kobrille voitto harjoitusottelusta Kaarinan Ura Basketista.
Luotu: 13.09.2019
Ura Basket vs Kobrat 93-108 (29-30, 22-21, 27-31, 15-26)
Harjoitusottelu Ura Basketia vastaan oli Kobrien kauden toinen peli. Ensimmäinen harjoitusottelu pelattiin tämän viikon alussa JBA:ta vastaan, josta kotiin tuomisina oli nihkeä voitto. Tuon JBA ottelun jälkeen Kobrien harjoituksissa on ollut uudenlainen ja parempi asenne ja varsinkin hyökkääminen on ollut ajoittain harjoituksissa jo hyvällä tasolla.
Itse ottelu Uraa vastaan oli kobraryhmältä huomattava parannus viikon aiempaan otteluun nähden. Antto Nikkarinen (18/3/11) pyöritti Kobrien hyökkäyspeliä mallikkaasti ja joukkuehyökkääminen näyttikin ajoittain kauden tähän vaiheeseen varsin hyvältä. Ottelun parhaan pistelukeman tehtaili Kobrien Jordan Capps (39/5) viimeistellen tehokkaasti läheltä ja kaukaa. Myös Kobrien kaksi muuta amerikkalaisvahvistusta Brandon Boggs (16/4) sekä Julien Lewis (3/2/2/5riistoa) saavat ottelusta hyvän arvosanan. Varmoja otteita esittivät Kobrien kokeneet Lauri Toivonen (12/7), Jussi Turja (12/2/ +16) sekä Juho Lehtoranta (8/5)
Kobrille päänvaivaa tuottivat levypallot, joita Ura haki hyökkäyspäästään peräti 17. Tuolle osastolle Kobrat saavat varmasti kaivattua apua kun tänään Suomeen saapunut Reggie Keely tulee mukaan pelaavaan kokoonpanoon. Tämän päivän ottelussa Reggie vain lämmitteli, jotta pitkästä lennosta johtuvat turvotukset lähtisivät kropasta liikkeelle.
Ura Basket on Littoisten monitoimitalolla perinteisesti hyökkäyspäässä erittäin vaikea pysäytettävä. Tänään heillä oli kuitenkin vain ns. ok heittopäivä kolmosprosentin ollessa 34,5 29 yrityksellä. Hyökkäyslevypallojen lisäksi Kobrille päänvaivaa tuotti ajoittain Uran erittäin atleettinen laituri Stephaun Branch (19/6), jolta tullaan tulevalla kaudella varmasti näkemään erittäin näyttäviä suorituksia.
Ura ottelusta on hyvä jatkaa eteenpäin kohti viimeistä kahden viikon puristusta, jonka aikana harjoitellaan lujaa ja pelataan vielä harjoitusottelu Lahdessa 21 päivänä.

JOUKKUEILLE JOBIN POSTIA
Ottelussa nähtiin melko hurjia tilanteita kun ensin Kobrien takamies Julien Lewis löi törmäystilanteessa päänsä niin, että hän alkoi puoliajalla voimaan pahoin ja joutui lähtemään Turkuun sairaalahoitoon. Lewis otettiin Tyksiin tarkkailuun, jossa häntä pidetään yön yli. Vielä hurjempi tilanne nähtiin, kun Ura Basketin Marius Van Andringa (10/1/3) löi puolustustilanteessa kaatuessaan Jordan Cappsin kanssa huulensa Cappsin polveen ja päänsä lattiaan. Marius vietiin myös Turkuun sairaalahoitoon ja tarkkailuun, josta onneksi tuli viestiä, että tilanne hänenkin kohdalla on menossa parempaan suuntaan. Kaikki Kobrista toivottavat Mariukselle pikaista toipumista.


tilasto URA-KOB.jpg
 

Liitteet

  • tilasto URA-KOB.jpg
    tilasto URA-KOB.jpg
    1,9 MB · kertaa luettu: 395
Viestejä
132
Siellähän on otettu matsi tosissaan kun molemmilta pelaaja sairaalaan.
Eli siis viimeinen jenkki oli juuri tullut Suomeen eikä siksi pelannut ja Lewis lähti puoliajalla sairaalaan, eli ihan hyvä tulos tuolla sakilla. Nikkarinen 11 syöttöä ja Capps 39 pistettä. Hurjaa näyttää tahti olevan pojalla jos JBA:ta vastaan teki myös 40 pistettä.
 
Viestejä
2 126
Nenad Stefanovic sitten jatkaa kakkosvalmentajana? Ainakin basket.fi kokoonpanon mukaan, mutta toisaalta Kobrien sivuilla ei häntä ole.
 
Viestejä
226
Tänään ilmestyneessä Lapuan sanomissa oli joukkueen esittely.
Nenad oli siinä merkattu valmentajaksi ja Ville päävalmentajaksi.
 
Viestejä
132
Hyvännäköistä peliä Nikkarisen johdolla. Kapeasta rosterista puuttui vielä Toivonen. Kuitenkin puolustuspäässä on vielä parannettavaa, omasta mielestä hieman löysältä näytti ainakin aluksi ja eiköhän tästä vielä muutenkin porukka hitsaudu paremmin yhteen. Kaikki jenkit mielestäni hyviä, Capps ja Boggs säväytti eniten.
 
Viestejä
132
Kyllä taas lähdettiin löysästi peliin mutta onneksi sieltä voitto kuitenkin lähti mukaan. Ei mikään paras esitys joukkueelta. Nikkarinen 12 syöttöä ja Lehtoranta kolkit 4/4 ratkaisivat voiton. Cappsille taas 26p, mutta välillä meinaa ajatus loppua pelaamisessa ja pusketaan ihan liikaa. Toivottavasti Toivonen saataisiin pian takaisin kokoonpanoon
 
Viestejä
132
Aivan helvetin nolo esitys. Huonoa puolustuspeliä nähtiin jo edellisissä peleissä, joten jossain vaiheessa tälläinen peli olikin arvattavissa. Mutta mitäpä sillekään voi kun vastustaja heittää kolmoset 12/16 75%. Toivottavasti toisella puoliskolla saadaan edes jotenkin pestyä kasvot
 
Viestejä
44
Eilisessä tapahtui juuri se mitä eniten oon pelännyt mahdollisesti tapahtuvan. Vaikkakin Ura heitti aivan järkyttävän kovalla prosentilla koreista sisään, ei siihen juurikaan voi piiloutua. Kobrilla oli molemmissa päissä kenttää suuria ongelmia. Puolustaa ei kiinnostanut ja hyökkäyksessä meno oli yhtä päätöntä kuin viime kausilla. Anttokaan ei yksin pysty koko joukkuetta kannattelemaan. Mitä pelaajaesityksiin tulee niin; Capps oli surkea molemmissä päissä kenttää, tyypillisesti pari kovaa henkilökohtaista suoritusta, mutta siihen se jäikin. Lewis ei tuonut kentälle mitään ja Keelyä ei näkynyt koko pelin aikana missään. Boggs oli vähiten surkein ja välillä puolustuspään asenteesta huomasi, että hän edes yritti tai häntä edes kiinnosti olla kentällä.

Toki aiemmin jo todettuani, Uralle sattui kyllä aikamoinen päätön heittopäivä ja onnistui lähes kaikessa mitä tekivät. Olkoon tämä nyt Kobrille se ohipeli. Mielestäni kuitenkin Kobrien on oltava tarkkana tämän Keelyn kanssa. Ei tuo juuri mitään uhkaa Postiin vastustajalle, löntystelee ja näyttää olevan kokoajan myös fyysisesti loppukin, kun joutuu isompia minuutteja pelaamaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös