Koripallo.com

Lapuan Kobrat 2020-2021

Viestejä
3 498
Jos tarkasti katsoo niin oikea jalkaa irtoaa viimeisenä ja laskeutuu ensimmäisenä, eli askeleet siinä on. On kuitenkin niin pienestä kiinni että ei tuosta kukaan olisi viheltänyt

Tuo kovasta liikkeestä tehtävä puhdas jumpstop (alastulo kahdella jalalla yhtäaikaa) on kyllä fyysisesti tavattoman vaativa suoritus. Olisi mielenkiintoista tietää, minkälaiset toleranssit on tuomareille annettu - milloin vihelletään hop-step -askeleet ja milloin tuo tasajalka jumpstop hyväksytään puhtaana.
Itse olen muutaman kerran katsonut erilaisia klippejä hidastettuna - se mikä livessä näytti hyvältä näyttääkin hidastuksessa askelilta.
 
Viestejä
346
Tässä melkoinen kuvaelma lapualaisesta koripallosta. Olipa mielenkiintoinen kokonaisuus!

 
Viestejä
4 028
Mainio juttu, kuten Taatilalta aina. Lapsuuden kesiä vietin (silloin sotien välillä) usein Hellanmaassa, lämmitti Hipon taiturointi taas kovasti mieltä! :)
 
Viestejä
251
Jännäksi menee.

Kataja,Kobrat ja KTP kaikilla 16 pistettä.
Katajalla kori ero kobriin +8 pistettä.
Kobrilla kori ero KTP:hen +5 pistettä.

Kataja kohdataan kertaalleen kotona ja KTP vieraissa.

Lisäksi vielä huomenna BcNokia kotona ja tauon jälkeen Pyrintö kotona.
 
Viestejä
56
Lapualla poissaolohuolia kun tärkeimmät kaksi peliä jäljellä. Niinkö on, että käärmeet tippuu viivan alapuolelle vai luikertelooko KTP:sta voittoon ja iskee PO paikkaan kiinni?
 
Viestejä
289
No on nuo Kobrien sivut vaan niin sekavat ja onnettomat. Tänään pelipäivä ja siitä ei mitään tietoa. Tiedot esim kokoonpanosta pitää kaivaa KTP:n sivuilta.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 615
Jos Nikkari(nen) puuttuu kahdesta viimeisestä pelistä niin silloin vaikea käärmekeittoa syöttää elintärkeissä KTP ja Kataja peleissä. Todella harmillista jos näin tapahtuu kun joukkueen materiaali ja peli on ollut hyvällä tolalla.
 
Viestejä
1 134
Hieno kobrat....kova päänahka
 
Viestejä
1 615
KTP nurin todella kapealla rosterilla ja pleijarit kutsuu. Hieno juttu.
Mutta mitä nyt tapahtunut kun Nikkarinen ja Pierce yllättäen pois loppuhetkillä.
Loukkaantumisia vai mitä?
 
Viestejä
56
KTP nurin todella kapealla rosterilla ja pleijarit kutsuu. Hieno juttu.
Mutta mitä nyt tapahtunut kun Nikkarinen ja Pierce yllättäen pois loppuhetkillä.
Loukkaantumisia vai mitä?

Piercellä jokin vanha käsivamma uusinut ja Nikkarisella kai henkilökohtaisia syitä, kumpikin taitaa olla pois tiistain ottelusta. Toisaalta se pudotuspelien eka kierros alkaa myös aika nopeasti joten saapi nähdä.

Näyttää siltä, että Lapua saa vastaansa joko Pyrinnön tai Karhun, mikäli voittaa Katajan tiistaina, veikkaisin että Nokia hoitaa Kouvot. Mikäli tulee tappio Katajalle niin Seagulls on vastassa.
 
Viestejä
137
Vaikka playoffeissa ollaan, niin panosta riittää tässä pelissä. Voitolla ja Nokian tappiolla mahdollisuudet jopa 6. sijaan, mutta uskon että minun lisäkseni myös enemmistö haluaisi ennemmin 7. sijan ja Pyrinnön vastaan (toki ollaan hävitty molemmat pelit Pyrintöä vastaan).
Kotkassa hieno voitto ilman Nikkarista ja Pierceä, joista molemmat taitaa olla sivussa myös tänään. Katajalla täysi kokoonpano, mutta taisivat hävitä täydellä kokoonpanolla myös Kouvoja vastaan vieraissa. Uskon että tasainen peli saadaan aikaiseksi vaikka kapealla rosterilla mennään, voittoakin uskaltaa toivoa
 
Viestejä
46
Aika paljon pitää tapahtua, jos tästä ottelusarjasta yhtään voittoa mielitään saada.
 
Viestejä
420
Missä Antto Nikkarinen?
Onko uutisoitu poissa-olon syytä?
Joukkueen tärkein pelaaja puuttuu... Pelaako enää ollenkaan?
 
Viestejä
1 134
Voimia Antolle ja perheelle. Elämässä on todellakin hetkiä ja asioita jolta ovat koripalloa suurempia.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös