Koripallo.com

Lapuan Kobrat 2021-22

Viestejä
642
Vai voisiko olla niin että minäminä-yksinporaamisella saa kyllä hyvät tilastot aikaan ilman joukkueen merkittävää menestystä?
 
Viestejä
1 062
Vois johtua valmennuksesta ja materiaalin laajuudesta.Isot minuutit päivästä toiseen varmasti kuluttaa pelaajan tehoja pitkässä juoksussa
 
Viestejä
314
Turja huomisen ennakossa:
"Tummia pilviä on hieman taivaalla loukkaantumishuolien muodossa. Kokoonpano: Nikkarinen, Chaffee, Lehtoranta, Chukwuma, Raymond, Boyd, Lutete, Turja, Kilpinen GTD 25%"

Ei tarvi mikään fakiiri olla laskeakseen 1+1, että taitaa olla Wessonilla isompaa vaivaa.
 
Viestejä
15
Olipa taas hirveää katsottavaa puolin ja toisin Jäämaan ja Saroksen tuomarityöskentely. Ei minkäänlaista linjaa mitä puhalletaan. Jäämaalla karvan verran noussu hattuun tuo touhu. Perusjuttuja nollata tilanne puhumalla kun valmentaja käy kuumana, sen sijaan levitellään käsiä tai vihelletään teku. Ei näin.

Olipahan viimeisen päälle hieno kori Raymondilta.
 
Viestejä
1 349
Sanoisin että tämä on JYTKYJEN JYTKY, varsinkin kun selvästi tultiin takki auki peliin Seagullsin puolesta , ottamatta mitään pois Kobrien taistelusta.
Oranssi kiittää Kobria kärkipaikan vaihtumisesta ;)
 
Viestejä
923
Kobrilta kaksi kovaa voittoa putkeen ilman Wessonia. Ainoa ongelma Kobrilla ollut jo monta kautta on epätasaisuus. Toivottavasti saavat edes lähelle tämän tason pelaamisessa pidettyä loppukauden
 
Viestejä
1 373
Mites Kobrilla vain 7? Aika harvinaista että korisliigaa vedetään noin pienellä rosterilla?
 
Viestejä
57
Kobrilta loistava voitto Seagulssista "urheilumuseossa" pelatussa ottelussa. Urheilumuseossa kori lähti kerran liikkumaan, ottelukellon siirtämisessä vähän ongelmia, hyökkäyskellon ja Ruutu+ välillä piuha edelleen poikki eli hyökkäysaika ei näy lähetyksessä. Ruutu lähetyksessä muutenkin katkoja eli ninkuin erään naisen auton vilkku toimii, ei toimi, toimii, ei toimi jne. Onko koripalloliitolla kaikille saleille samat vaatimukset ?
 
Viestejä
141
Enemmän kirjoittelin Seagulls-topikin puolelle, mutta Kobrilla kyl vahvistukset on vahvistuksia. Raymond selvästi sarjan kovin äijä.
 
Viestejä
314
Joo, Anttoon Kobrien hyökkäys edelleen nojaa. Liikaakin? Kuvaavaa on, kuinka vaikea Anttoa on paikata, että Boyd pelasi eilen 5.07 ja plusmiinus oli pakkasella järjettömät -23. Antto tais olla 33 minsaa plussalla +13.
 
Viestejä
132
Eipä olla taidettu Pietin Lahtea voittaa kertaakaan. Suurin ongelma on se, että joukkue lähtee mukaan tuohon sekasortoon ja pelataan suoraan heidän pussiinsa. Näkyy karusti siinä, kun Antto menee penkille niin kukaan ei ole organisoimassa peliä ja Anton plusmiinus kertoo sen. Wessonin poissaolo myös vaikutti paljon koska on joukkueen paras puolustaja ja Lahti pelissä sitä olisi tarvittu 1vs1 tilanteissa.
Toivottavasti Karhua vastaan saadaan lisää pelaajia mukaan, toki heilläkin näyttää olevan aika pahoja loukkaantumishuolia. Katsotaan millaista rosteria kummaltakin saadaan kokoon. Kilpisen debyytille peukku ja tulee olemaan hyvä apu joukkueelle
 
Viestejä
132
Huonolta näyttää sarjataulukossa parin hävityn pelin jälkeen kun muut napsivat voittoja ympärillä. Todella surkeaa peliä Karhua vastaan, en oikein ymmärrä miksi lähdettiin noin passiivisesti puolustamaan. Kai siellä toivottiin, että Karhulla ei riitä pallonliike kun takamiehiä poissa. No se yritys meni mönkään kun Karhu pelasi fiksusti ja naulasi helpoista paikoista sisään.
Saas nähdä millaista höntsäilyä tänään tulee cupin pelissä. Molemmilla joukkueilla kyllä huonoja pelejä alla, varmaan kumpikin yrittää nyt vain saada omaa peliään hiottua kuntoon. Keskiviikkona paljon tärkeämpi peli kun Vilpas tulee Lapualle. Ennemmin nyt toivottavasti säästellään esimerkiksi Wessonin osalta, loukkaantumisiin ei ole enää varaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös