Koripallo.com

Lapuan Kobrat 2022-2023

Viestejä
136
Näin se vaan on, kun yksi palanen on pois jenkkinelikosta niin peli hajoaa kuin krustallilasi...valitettavasti koska alkukauden lento oli piristävää.
Nyt Adamsin tilanne on kriittinen tulevien pelien osalta ja vielä mahdollisuus taistella 4.sijasta, mutta jopa valuminen 9.sijalle edelleen mahdollinen.
Tsemppiä !!
Harmittaa kobrien puolesta. Loistava sarjan alku ja nyt hirveä alamäki. Toisinto joka vuosi.
 
Viestejä
258
Peli ilme oli tänään parempi,vaikka pataan tulikin.

Joulun jälkeen sairastupa tyhjäksi Ja voittojen tielle takaisin.
 
Viestejä
1 692
No, Kouvot on kova porukka joten nyt nenä ylös ja katkomaan siipirikkoiselta KTP.ltä siivet perjantaina. Tappioputki katkeaa aina jossain vaiheessa ja roposet sen puolesta pe peliin
 
Viestejä
6 456
Milloin vaihtuu jenkkejä?
En ole Nokialla nähnyt vuosiin montaa niin dominoivaa esitystä kuin Lapuan postinumerovoitto marraskuun lopussa. Koko ajan on ollut sellainen kutina, että ihan sarjan loppuun asti Lapuan porskutus ei jatku, mutta en olisi silloin myöskään uskonut, että Nokia-matsin jälkeen Lapua häviää kuusi ottelua putkeen.
 
Viestejä
1 692
Alkukaudella kaikki tiukat ottelut kääntyi voitoiksi, nyt päinvastoin.
5 peliä ja kuitenkin kaikki omissa käsissä.
KTP, sitten jumbokolmikko Uu, Honka ja lahti, jotka toki taistelevat kynsin hampain nyt sekä viim Nokia peli. Kaikki saattaa ratketa siinä pelissä... ehkä 3/2 saldolla sij 6 sakissa varmistuisi.
 
Viestejä
1 027
Mikähän Lapualla nyt yht äkkiä on muuttunut? Peli oli niin hyvässä jamassa ja nyt tuntuu ettei millään päästä peliin kunnolla kiinni. Loukkaantumisia ehkä tai sairauksia?
 
Viestejä
2 461
Mikähän Lapualla nyt yht äkkiä on muuttunut? Peli oli niin hyvässä jamassa ja nyt tuntuu ettei millään päästä peliin kunnolla kiinni. Loukkaantumisia ehkä tai sairauksia?

Tässä tappioputkessa pari tappiota on varmasti mennyt osittain loukkaantumisten piikkiin. Eric Adams oli poissa ja KJ Jackson näytti parissa pelissä vähän puolikuntoiselta.

Mutta sitten pääsyynä on se, että muut joukkueet ovat kauden mittaan parantaneet pelaamistaan. Lapua voitti alkukaudesta esim. Kauhajoen, Seagullsin ja Vilppaan. Esimerkiksi nämä kolme joukkuetta ovat hurjasti parantaneet pelaamista alkukaudesta, kun taas vastaavasti esim. Lapuan puolustuksen effortti on vähän hiipunut viime aikoina. Vastustaja on tehnyt yli 100 pinnaa kolmessa viime pelissä.. Eilenkin Kouvot teki 100 pinnaa, vaikka heidän hyökkäyspelaaminen oli ajoittain aika surkeaa.
 
Viestejä
303
Niinku kirjoitin jo syyskuussa. Jenkit tekee pisteet ja muut nukkuu. Jenkkien tehtävänä on näyttää pisteillä että pääsee paremmille palkoille. Tuossa Lapua pelaamisessa ei olleenkaan JOUKKUE pelaamista.
 
Viestejä
238
Ennen Korisliigan Joulutaukoa paikallisessa maakuntalehdessä (Ilkka-pohjalainen) "hehkutettiin" että, korisliigan joulutauko tekee nyt hyvää Korisliigan tappiokierteensä olevalle Kobrat -joukkueelle.
Noh Lapua, joulutauko oli ja meni.... miten pelit on lähtenyt käyntiin? Pelaajat terveinä vai kuinka? Missä nyt mättää? Pelinjohdolla liian ohut pelikirja? TÄH?...
 
Viestejä
258
Ennen maajoukkue taukoa saldo 9-2 ja sarja ykkönen.
Sen jälkeen 0-7 ja sijoitus kahdeksas.

Ei nyt kumminkaan vajota synkkyyteen,vaan odotetaan kolmea äijää pois sairastunvalta,sillä näin kapea rosteri ei vaan kestä menetyksiä ja kolmella jenkillä ei näjöjään pärjätä.

Eräs sano että montako peliä putkeen Lahti otti pataan että koutsi vaihtui. Sitä ei varmaan tuu Lapualla taphtumaan.

Nyt kun katsoo sarjataulukkoa ja joukkueiden budjettia, niin pian rupeaa olemaan yks yhteen.

Olisko Waterman vielä suomessa ja tekis comebäkin Lapualle ?
 
Viestejä
303
Kun kattoo tuota korisuhdetta niin Lapua on sijalla 9. Eiköhän se ole suurinpiirteiden se sija missä Lapua on.
 
Viestejä
1 189
Kahdeksan pelin tappioputki.

Alkaako manageri Turja heiluttamaan päävalmentaja Turjan jakkaraa? :D
Tuskin…ei kai Lapuan koripallon kuningas nyt kruununprinssiä lynkkaa. Harmillista että Lapua ajautui tappio putkeen…olis ollut mukava piristys ruiske tähän normaaliin
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös