Koripallo.com

Lapuan Kobrat vs Kataja Basket Joensuu 6.3.2019 klo 18.30 Lapuan urheilutalo

Viestejä
2 389
Joukkueet lähtevät otteluun eri lähtökohdista. Lapua taistelee play off paikasta ja Kataja pääsystä 4 joukkoon runkosarjassa. Joukkueet ovat kohdanneet tänä kautena kerran Lapualla ja Joensuussa ja molemmilla kerroilla Kataja on juhlinut voittoa.

Lapuan pisteiden teko on todella paljon jenkkinelikon varassa joka on ollut tänä kautena varsin hyvä. Toki kokeneet Turjan veljekset, Peltokangas ja Toivonen ovat parhaimmillaan hyviä pelaajia joten Katajan pitää olla alusta asti hereillä.

Katajalla runkosarja on mennyt loukkaantumisten merkeissä. Tällä hetkellä Bracy-Davis on varmasti pois kokoonpanosta ja nelikko Ojala, Diaz, Seppälä ja Simpson GTD 50%. Luulen että ainakin kaksi tuosta nelikosta ei pelaa Lapualla. Katajasta Palmi ja Herrala pelaavat vahvaa kautta. Kyseisten herrojen pitää onnistua myös Lapualla jos Kataja mielii voittaa ottelun. Myös Mullings saisi alkaa pelaamaan sillä tasolla mihin hän parhaimmillaan pystyy. Joo hyvin Mullings puolustaa mutta hyökkääminen on todella tukkoista ja yksinpuskemista. Ja asia mikä saisi Katajalla parantua ennen play offeja on vapaaheitto peli. Liikaa heitetään vapareita ohi ja se saattaa maksaa voiton tasaisessa pelissä.

Vaikea sanoa että millainen peli on tulossa. Jos Kataja saa vahvistusta sairasosastolta niin se nostaa Katajan osakkeita taistella voitosta. Mutta jos kokoonpano on sama kuin Karhua vastaan niin saattaa tappio tulla. Joo Karhu voitti vaan pisteellä mutta en jaksa uskoa että tuolla kokoonpanolla pelistä toiseen pelataan yhtä hyvin kuin Kauhajoella. No jos Kataja pärjää levypalloissa, kolmoset uppoaa ja Lapuan jenkit ei tee mitään supertehoja niin kyllä se vierasvoitto saattaa tulla. GO KATAJA GO!!!!:cool::cool::cool:
 

KTTJ

Niin Katajahan on sarjan Toiseksi paras levypallojoukkue. Harvinaista.
 
Viestejä
19 540
Samaa mieltä K_A:n kanssa.

Nimittäin niinhän se on, että Jos Kataja pärjää levypalloissa, kolkit uppoaa ja Lapuan jenkulat ei tee mitään, niin hyvät mahdollisuudet hakea kova vierasvoitto....

Vielä jos Katajan puolustus on rautaa, kakkoset ja vaparit onnistuu, niin aina vaan paremmat mahikset....
 
Viestejä
19 540
Nyt tsemppii Katajan arkajalat! Voimaa kehiin!

Maanviljelijät meinasi hermostua katsomossa ihan tosissaan ja mölysivät niin, että selostajakin pahoitti mielensä. Ei noin ukot ei noin.

Nyt ei yhtään löysää toiselle puolikkaalle. Pahoin kuitenkin pelkään, että Katajan eväät syötiin jo ja käärmeet tulevat rinnalle ja ohi. Perhana sentään!
 
Viestejä
19 540
Kiinni on kaikki käärmeet ja korissa! Valmentajaa myöten. Taisi polliisit hakkee sen kuumakalle-Stevanoovitsin?

Häjyt puukkojunkkarit!

Steenin olisi pitänyt peluuttaa vain kotimaisia, niin ei olisi Kooprat hävinneet noin paljon.

No nyt tuli säälipisteet Katajalle. Niin huonoja Kärmehet oli tänään.

Tuomarit kyllä meinasivat väkisin kääntää pelin kotijoukkueelle. Onneksi siellä oli kuitenkin se nätti nainen kolmantena ja pisti pojat kuriin ja nuhteeseen.

Ei Katajakaan ihmeitä esittänyt.

Mitenkähän Huolilan kävi? Menikö siinä loppukausi?
 
Viestejä
2 389
Kataja pelasi hyvin ja kun Lapua oli heikko niin Kataja sai helpon voiton. Diaz ja Huolila loukkasi itseään. Diaz onneksi tuli vielä pelaamaan mutta Huolila taisi satuttaa itseään pahasti
 
Viestejä
2 255
Kieltämättä mielenkiintoinen kuvavalinta matsipostaukseen :)
Pitäisköhän oikein katsoa matsi tallenteelta? Joku Lapualainen vois vastata. Saa sieltä Itärajaltakin kommentoida, jos siltä tuntuu ;)

Yhdet kahvit jo pisin pöytiä tänään purskautellu teidän takia :)
20190306_213511.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
215
Kieltämättä mielenkiintoinen kuvavalinta matsipostaukseen :)
Pitäisköhän oikein katsoa matsi tallenteelta? Joku Lapualainen vois vastata
katso liitettä 538

Ei pärjännyt Lapua ei. Ihan reilu toteamus paitsi, että Kataja ei vieläkään pelannut parhaalla kokoonpanollaan. Bracy-Davis oli poissa, Huolila toisen puoliskon loukkaantuneena ja mukana oli monta toipilasta. Että silleen.
 
Viestejä
2 255
Ei pärjännyt Lapua ei. Ihan reilu toteamus paitsi, että Kataja ei vieläkään pelannut parhaalla kokoonpanollaan. Bracy-Davis oli poissa, Huolila toisen puoliskon loukkaantuneena ja mukana oli monta toipilasta. Että silleen.

No nämä oli tiedossa, kiitos silti. Lähinnä tuota kuvavalintaa ja sen viestinnällistä tarkoitusta mietin.
 
Viestejä
6 196
Odotin Lapualta kovempaa vastusta, mutta Kataja oli hyvin vahva tänään alusta alkaen. Tärkeään paikkaan saatiin sairastuvalta ukkoja, vaikkeivat varmasti täydessä iskussa vielä olleetkaan. Toivotaan nyt todella, ettei Tommille pahemmin käynyt.. Tärkeä voitto, ja Kotkan hävitessä on ero nelospaikkaan enää yksi voitto. Jännä runkosarjan loppu tulee. Uskon, että jos Kataja edes likimain täydellä joukkueella saa loput matsit pelata, niin nelospaikka on hyvin lähellä.
 
Viestejä
6 196
Juu, kakkospaikkaankin vielä mahdollisuudet on. Minimi on olla 4.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös