Koripallo.com

Lauri Markkanen - mies ja legenda

Viestejä
1 342
Olen kyllä eri mieltä siitä voidaanko kourallisesta pelejä puhua selvänä trendinä. Heittojen määrä on tuossa kuitenkin hyvin pieni ja jo yksittäiset tilanteet vaikuttavat niin merkittävästi. Jazz-matsissa oli esim. tilanne, missä Lauri heitti korin alta häirittynä ohi -> levy -> heitto ohi -> levy -> heitto ohi. Näitä viimeisiä matseja kun olen katsonut, en nyt mitenkään erityisen huolissani ole. Pikemminkin parempi, että menee aktiivisemmin paintille, ottaa kontaktia ja hakee niitä paikkoja - kuin että jää sinne kulmaan seisomaan ja ottaa vain niitä vapaita kolkkeja.
Tuo kuvaamasi on yksi ja suht anutlaatuinen tilanne, eikä vaikuta isossa kuvassa yhtään mitään. 9 peliä (/23) ja 5 ottelun liukuva keskiarvo, kyllä siitä voi jotain trendiä alkaa jo katsomaan. Heittomääräthän ovat ihan pienessä kasvussa Latella, usage on tyypillistä luokkaa (22%) mitä on ollutkin lähes koko uran. Yksittäiset luvut kertovat asian vielä selvemmin. TS/eFG ottelukohtainen taso on pudonnut olennaisesti tuo trendin pikku oikeaminen osoittaa sen nyt vakautuvan näille tasoille. Voihan sen niinkin päin kääntää, että alkukausi oli anomaliaa ja nyt olla normaalissa. Tätä en toivoisi tietenkään. Viimeisistä matseista olen (tämä viimeinen oli hieman pirteämpi) olen erityisen huolestunut, nyt sentään pääsi lopussa vaikuttamaan. Kattellaan, muutama tunti vielä peliaikaa TD:hen olisko klo 22 Suomen aikaa.

Oliko tätä Noh:n artikkeli linkattu mihinkään, jos ei tässä. Melko hyvä ja asenteeton analyysi Bulls- beat-kirjoittajalta.
 
Viestejä
1 390
En usko että Lauri tradetaan, Spurs ilmeisesti olisi kiinnostunut mutta tietää että voi saada Laurin kesällä ja muut joukkueet joko haluavat halvalla tai sitten eivät yksinkertaisesti tarvitse Lauria, esimerkkinä Pelicans josta Bulls olisi kiinnostunut Lonzosta. Näin niinkuin yksinkertaistettuna Bulls haluaa hyötyä Laurista josta samaan aikaan on sitä mieltä että hän ei ole hyvä pelaaja.
 
Viestejä
1 224
Joko voimme alkaa miettiä joukkuetta, joka nappaa Laurin kesällä Chicagosta...? Millä joukkueella olisi rahaa ja tarvetta?
 
Viestejä
557
Joko voimme alkaa miettiä joukkuetta, joka nappaa Laurin kesällä Chicagosta...? Millä joukkueella olisi rahaa ja tarvetta?

Tuolta vaan etsimään sopivaa joukkuetta. Sign & traden kautta kaikki joukkueet voivat Laurin kaupata, mutta osalle joukkuetta pitäisi pysytä lähettämään sama summa takaisin.

 
Viestejä
840
On ollut ihan mielenkiintoista nähdä pätkiä Lauri SF paikalla. Tuntui toimivan ihan ok, koska Lauri pärjää yllättävän hyvin kaaripuolustajana.

Tästä tulikin mieleeni ajatus, josko hän pelaisi NBA uransa ennemminkin SF/PF kuin PF/C statuksella.

Otetaan verrokiksi lähivuosien paras SF, Kevin Durant 24 VUOTIAANA. Saman mittainen kaveri hiukan pidempine käsineen. Mitkä ominaisuudet Laurilla droppaa pahiten, jos verrataan 24 vuotiaaseen Durantiin?

Koripallon evoluution, tai ehkä mielumminkin fysiikan heikkenemisen seurauksena Durant on siirtynyt nyt iäkkäämpänä selkeäksi PF/C paikan pelaajaksi.

Olisiko Laurissa aineksia kolmospelipaikalle?
 
Viestejä
1 818
Viestejä
2 213
The pool of teams that will have the salary-cap space to make a run at Markkanen is limited, but multiple executives and scouts anticipate the San Antonio Spurs will make a strong offer this summer.

 
Viestejä
83
Kaikki varmaan tietävätkin, mutta laitetaan nyt tännekin, että Lauri oli Keskelle keksintöä podcastin vieraana viime viikolla.
Lauri jutteli niitä näitä (eli ei siis mitään merkittävää esimerkiksi tulevaa sopimusta koskien). mutta itselle jäi jutustelusta mieleen, kun Lauri kertoi häntä covid-testatun melkein 500 kertaa kauden aikana! Ei taida muuta ammattiryhmää (ainakaan helpolla) löytää, jota olisi testattu yhtä ahkerasti...
 
Viestejä
514
Kiitos vielä kaikesta menneestä Jimppa Boylen.

This season, only six players attempted at least 400 non-paint 2s; Paul and Devin Booker are among them. In a related story, Phoenix led all teams in midrange scoring this year, averaging 17.7 points per contest in the forsaken land of pull-ups and fadeaways.
 
Viestejä
902
Hesarin tänään ilmestynyt Visio-liite väittää Laurin viime talven palkkavaatimuksen olleen "reippaasti yli 20 miljoonaa vuodessa". Nykyarvoksi arvioidaan 12-15 miljoonaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös