Koripallo.com

Lauri Markkanen - mies ja legenda

3PO

Viestejä
180
Onneksi valmennuksessa ollaan menty eteenpäin ja vanhanaikainen valmennus niin fysiikka kuin taktiikkapuolella alkaa olemaan vähemmistö. Valitettavasti tätäkin näkee vielä korkealla tasolla, kuten Boyle aikakausi bulls:ssa.
 
Viestejä
4 066
#Cavs head coach J.B. Bickerstaff said that Lauri Markkanen is progressing and is expected to come on Cleveland's upcoming road trip. There's a chance Markkanen could play, per Bickerstaff.

Meinaako tämä siis jo tulevia Houston- ja Charlotte-matseja?
 
Viestejä
532
Onhan se Laurin kääntö-midari parhaimmillaan kaunista katseltavaa. Egghead ei onneksi saanut kitkettyä aivan kaikkia juuria, sieltä se näyttää hitaasti mutta varmasti palailevan takaisin repertuaariin. Ilman munapäätä se olisi jopa saattanut olla Laurin signature-muuvi tänä päivänä.
 
Viestejä
1 434
Milloinkas meidän Mauri Markkanen on pelikunnossa??

Sen kun tietäisi. Kaverin olemassaoloa ei tunnu muistavan Cavs-mediassakaan enää kukaan, kun trade deadline -kiihko on vallannut mielet.

Alunperinhän piti Bickerstaffin mukaan olla mahdollista, että Lauri olisi jopa pelannut viimeisimmällä roadtripillä... mutta sen jälkeen ei ole kuulunut mitään, ja tänään kuvatussa treenivideossa mies ei ollut edes salissa kun muu joukkue höntsäsi. Ei erityisen hyvä merkki.
 
Viestejä
296
Sen kun tietäisi. Kaverin olemassaoloa ei tunnu muistavan Cavs-mediassakaan enää kukaan, kun trade deadline -kiihko on vallannut mielet.

Alunperinhän piti Bickerstaffin mukaan olla mahdollista, että Lauri olisi jopa pelannut viimeisimmällä roadtripillä... mutta sen jälkeen ei ole kuulunut mitään, ja tänään kuvatussa treenivideossa mies ei ollut edes salissa kun muu joukkue höntsäsi. Ei erityisen hyvä merkki.

Cavsin aktiivisimman fanisaitin RealCavsFansin Markkanen topicissa on viimeisin merkintä 1.2.2022. No, yleisesti NBA:ssa joukkueen 4-5 optiot kiinnostavat faneja vain, jos voittoja satelee. Silloin jokainen pelaaja on sankari.
 
Viestejä
4 066
Minä taas näen asian sillä tavoin, että noilla palstoilla kehutaan paria pelaajaa ja haukutaan loppuja. Sen vuoksi onkin ihan hyvä, että Late on tippunut ko. palstalla, eiköhän se parin viikon päästä taas nouse ylemmäs, joko hyvässä tai pahassa. ;)

Toki Cavsin hyvä kausi on johtanut poikkeuksellisesti useammankin pelaajan kehumiseen. Kuten nimimerkki Markane totesikin.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
532
Optio. Mun Top 3 inhokkisanoja koripallokeskusteluissa. ISO-korista pelaavien joukkueiden yhteydessä sen käytön vielä ymmärrän, mutta Cavs ei ole sellainen joukkue. Mitä ISO-pelaamiseen tulee, se ei ole koskaan ollut, ja tuskin tulee koskaan olemaankaan Laurin vahvuuksia. Olen pahoillani teidän selvästi kovasti pettyneiden puolesta. Kannattaa ehkä sen sijaan keskittyä niihin moniin vahvuuksiin.
 
Viestejä
1 393
Oliskohan syynä fanioen "kiinnostumattomuuteen" se ettei Laurista anneta juuri mitään tietoja tai uutisia Cavsin toimesta (saati sittenLaurin). Jos lukee muuta kuin Lauri-ketjua (esim kausi-/peliketjuja) kyllä siellä odotellaan jo ja mehustellaan sillä miltä peli näyttää kun Lauri palaa. Jossain tweetissä viime päiviltä näin että JBB kertoi jotain yleistä Laurista ja sitä kävi ilmi että kyseessä on kuitenkin "high ankle sprain/korkea nilkan nyrjähdys", joka on hankalampi parantumaan ja heikommin ennustettavissa kuin nilkan alaosan normipyörähdys. Eli jos 4 viikossa selviää kentälle aika normaali lievähkölle tuollaiselle vammalle.
 
Viimeksi muokattu:

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 539

Juttu vain tilaajille.

Poimintoja:
”Nilkkani on pyörähtänyt aiemminkin, mutta kertaakaan se ei ole tuntunut noin ikävältä. Luulin, että se meni pahemmin, mutta säikähdyksellä selvittiin, kun väistin veitsen.”

”Mobley ja Allen nelos- ja vitospaikalla ovat niin tärkeitä. Minulle antaa itseluottamusta haastaa vastustajan hyökkääjiä, kun tiedän, että takanani on kaksi eliittipuolustajaa.”

”Jouduin juoksemaan pienempien perässä ja tekemään asioita, joihin en ollut tottunut. Huomasin, että olin väsyneempi kuin aiemmin. En ehkä päässyt niin nopeasti donkille tai ollut niin aggressiivinen kuin ennen. En halua käyttää sitä tekosyynä, mutta huomasin kropastani, että rasitus oli erilaista.”

EM-kisoista:
”Kaikkeni teen, että olisin mukana”, hän lupaa. ”NBA-joukkueilla voi olla omat mielipiteensä asiasta, mutta eivät ne voi kieltää tulemasta.”
 
Viestejä
1 392
Oliskohan syynä fanioen "kiinnostumattomuuteen" se ettei Laurista anneta juuri mitään tietoja tai uutisia Cavsin toimesta (saati sittenLaurin).
Oon huomannu että tähän kiinnostukseen vaikuttaa jenkeissä aika paljon se että onko pelaaja sen tiimin draftaama vai ei. Eli Cavseissa kyllä puhutaan Laurista mutta koska Lauri on tullut ulkopuolelta niin kiinnostus on aika paljon pienempää verrattuna keneen tahansa heidän draftaamaan pelaajan. Sama homma on Jarret Allenin kohdalla, kyllä kaikki kehuu jne mutta kiinnostus ei ole samaa luokkaa kuin CLE draftaamissa kavereissa.
 
Viestejä
250
Suomalaisittain on kieltämättä hassua kuunnella noita Cavssia seuraavia podcasteja, kun tuntuu ettei tosiaan Markkasta ole juuri olemassakaan kuin ihan jonain sivuhuomiona miten vaikuttaa muiden peliin. Ehkä tässä on jotain satunnaisotannan aiheuttamaa harhaa, mutta mietin ku näissä parissa edellisessä matsissa Lauri vaikutti kuitenkin aika vahvasti siihen, että voitto oli otettavissa tai se otettiin niin silti noissa jauhetaan vain samoja juttuja kuinka Garlandin rooli vaan korostuu kun hän ei pelaa ja viiden vuoden päästä Mobleylta voi odottaa vaikka mikä.:)
 
Viestejä
3 022
Olen miettinyt samaa tästä Laurin saamasta huomiosta, että vähäiseltä tuntuu, mutta olen ehkäpä kokenut valaistumisen sen suhteen. Kyllähän Laurin parin ensimmäisen kauden mediahuomio Chicagossa oli ymmärrettävää korkeana draft pickinä ja tulevaisuuden rakennuspalikkana, mutta eiköhän tuo nykyinen huomio ole aikalailla sitä mitä pitääkin. Lauri on joukkueen neljäs optio, 14 pisteen keskiarvolla pelaava roolipelaaja joka ei ole joukkueen oma draft pick, pelaa jo viidettä vuotta eikä ole mikään kovin jännittävä high flier tai muutenkaan näyttävä pelaaja. Lauri täyttää oman roolinsa mukisematta ja on tehnyt sen tällä kaudella tähän mennessä vähän alle odotusten mitä tulee tehokkuuteen, joten huomio sekä valtamediassa että joukkueen omissa kanavissa on varmaan aikalailla linjassa muiden joukkueiden vastaavien pelaajien kanssa. Toki jossain (v*tun) Lakersissa voisi tulla ylimääräistä huomiota vaikka söpöllä hymyllä.
 
Viestejä
86
No niin arvoisa NBA-äänemme on taas rankannut parhaat pelaajat per pelipaikka. Ja meidän oma poikamme on nelospaikan pelaajien rankingin 24. paras pelaaja, joten vielä olisi parannettavaa...

Niin ja Dean Jackcson Waden fanittajille todettakoon, että Wadea ei löydy kolmos- eikä nelospaikan pelaajien rankingista, joten Lauri saanee toistaiseksi pitää aloittavan pelaajan statuksensa
 
Viestejä
7 416
Sivuhuomio: Tällä topikilla on niin typerä nimi, että en ikinä jaksa käydä lukemassa tänne kirjoitettuja tekstejä, vaan pelkästään merkkaan ketjun luetuksi aina, kun kp.com vilkuttaa tänne tulleista uusista viesteistä.

temp.jpg
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös