Koripallo.com

Lauri Markkanen - mies ja legenda

Viestejä
239
Mielestäni olisi ollut kohtuullista Laurilta jakaa kiitosta myös Pyynikin Toivottomalle, joka kuitenkin toimi Laurin MPI-pystin kovimpana henkisenä kirittäjänä
"Ilman sinivalkoisia laseja on myönnettävä, että kyseessä saattaa olla kaikkien aikojen heikkotasoisin MIP."
 
Viestejä
1 819
DC27A78C-9576-4697-A9FC-E4DC1FFE3C89.jpeg
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 456
Loppukauden tankkaus ja penkillä istuminen taisi viedä Markkasen All NBA -valinnan.

LeBron vei viimeisen paikan 81 pisteellä ja Laurille 49. Markkanen sai kuusi ääntä kakkosviisikkoon ja 31 kolmosviisikkoon.

 
Viestejä
83
Lebra (55), KD (47), Kawhi (52) ja George (56) eivät olisi kyllä ansainneet yhtään ääntä, koska pelasivat liian vähän otteluita kuluneella kaudella:mad: ja eräs King of the North olisi silloin todennäköisesti ansainnut valinnan NBA:n kolmosjoukkueeseen.
Olisi NBA voinut ottaa uudet sääntöönsä ottelumäärää koskien käyttöön jo tätä kautta koskien.
 
Viestejä
1 342
Aika "oikein" tuo varmaan meni, Randlea hieman miettisin vaihtarina. Loppupeleissä äänimäärässä Lauri jäi aika kauas viimeisestä forward-paikasta. Toisaalta kun katsoo tuota "muiden" listaa niin aika kovassa joukossa Lauri on. Joulu-tammikuun aikana Lauri pelasi tehotasoilla (riippuu tietysti hieman mitä statseja kukin katsoo) jolla oltiin Top-12 NBA:ssa mutta siitä homma hieman luisui loppua kohden, ihan ymmärrettävistä syistä. Nyt kun on saanut enemmän silmin vertailua pelaajien tekemisessä poff-pelejä katsoessa, niin kyllähän nyt pärjäisi missä joukkueessa tahansa. Yksi hämmästyttävä homma on miten urheilullinen ja kehoaan hallitseva Lauri on tuolla pitkien miesten kärkijoukossa.

Tämä kun vaan säilyy ja mielellään vielä kehittyy. Toisaalta miksei säilyisi, ellei sitten sotkussa vedetä munkkia ylenmäärin.
 
Viestejä
15
All NBA -valinnoissa on kolme playoffien ulkopuolista pelaajaa: Doncic, SGA ja Lillard. Näistä SGA kävi kuitenkin play in -turnauksessa voittamassa yhden ottelun. Doncic taasen on MVP-tason pelaaja ja Lillard on huomattavasti vakiintuneempi stara joka pelasi kuitenkin selvästi paremman kauden kuin Lauri.

Eivät taistele tietenkään suoraan Laurin kanssa valinnasta mutta pitää silti ymmärtää että ei sieltä pudotuspelien ulkopuolelta kovin montaa pelaajaa näihin valittu. Laurin valinta olisi ollut suorastaan yllättävää kun kovia laitureita on pudotuspeleissä vaikka kuinka ja tuostakin uupuu muutama kova nimi.

Jääpä nälkää ensi kautta varten.
 
Viestejä
1 928
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös