Koripallo.com

Liga Feminina 1&2 2020-21

Viestejä
1 555
Kalin ja Rokkanen Embutidos Pajariel Bembibre PDM
Koskimies ja Tulonen GDKO Ibaizabal ST
Anniina Äijänen Universitario de Ferrol

Koskimies ja Tulonen pelaavat Galdakaossa, joka osa suur-Bilbaota. Ferrol, jossa Äijänen pelaa sijaitsee Bilbaosta 500km länteen. Bembibre, jossa Kalin ja Rokkanen pelaavat sijaitsee siinä jossain Ferrolin ja Bilbaon puolivälissä.

Pitkään on toivottu, että suomalaisia naispelaajia nähtäisiin taas suurissa eurooppalaisissa pääsarjoissa. Nyt siihen on jo olemassa pieni mahdollisuus, jos Kalin tai Rokkanen onnistuu murtautumaan joukkueessaan pelaavaan kokoonpanoon.
 
Viestejä
2 588
Ihan mielenkiinnosta kysyn, kun en tuota naiskoripalloa kunnolla seuraa enkä tunne: minkälaisia palkkoja mahtavat suomalaisnaiset saada noissa Euroopan liigoissa. Ymmärtääkseni miespuolella jokainen Euroopassa pelaava suomalaisammattilainen saa kuitenkin huomattavasti parempaa palkkaa kuin keskiverto suomalainen työssäkäyvä Mattimeikäläinen.
Eli paljonko suomalaistytöt tienaavat ulkomailla?
 
Viestejä
1 150
En nyt halua tarttua asiaan liian pikkumaisesti, mutta ihan aidostiko KAIKKi miehet saavat huomattavasti parempaa palkkaa kuin keskiverto suomalainen työssäkäyvä? Epäilen kyllä tätä vahvasti, uskon toki jos joku tämän todistaa. Tietty Salinit ja Koposet saa kovaa palkkaa, ei siinä mitään.

Naisten palkkojen kohdalla en tiedä mitään, mutta uskon että kaikki elävät pelaamisellaan. Se ei Suomessa ole useinkaan mahdollista. Tietysti tähän kuuluu ruoka- ja asuntoetuja, käteenjäävää palkkaa vaikea sanoa.

Ja en tarkoita tuota sovinistisesti, vaa aivan aidosti.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös