Koripallo.com

LoKoKo Bisons 2018-2019

Viestejä
1 031
Hyvät karsinnat saadakseen pitäisi Biisoneilla olla Karvonen ja Marttinen mukana. Ei ole toki Urallakaan paras kokoonpano kehissä, mutta silti muutama yksilö selvästi Loimaan porukkaa edellä.
Eikä tässä edelleenkään ole mistään liigasta puhuttu. Karsinnat pelataan, koska se kuului sarjan sääntöihin ja joukkue halusi mitata osaamistaan. Olkaa siis huoleti.
 
Viestejä
266
Mikähän oli Loimaan budjetti tälle kaudelle? LaBan Suonio totesi Radio Voiman haastattelussa että LaBan tämän kauden budjetti oli n. 300.000e. Jotta liigaan voitaisiin lähteä niin budjetti olisi oltava n. 380-400.000e...
Onko Loimaalla edellytykset liigaan jo seuraavalle kaudelle taloudellisesti ?
Aika näyttää...
Loimaan taksitolpalla kuulin taannoin luvun n. 200000e. Kai se aika lähelle tuota on
 
Viestejä
196
Ohhoo......20 min 71-23 . Ura vie Biisoneita puoli-valoilla.
Vaihdoin kanavaa.....Pyrintö-Kouvot-matsissa sentään molemmat yrittävät tosissaan.....
 
Viestejä
287
Täytyy toivoa, että siellä Biisoni-navetassa ymmärretään, mitä nyt tapahtui. Korisliigan aika ei ole vielä. Ehkä ensi kaudella, jos hommaavat Colemanin, Zenon ja Iveyn. Kotimaisista vaikka Loimaan La Bomba ja vaikka VilleMäkä takaisin :D. No joo.
Koko paska olisi pitänyt vetää lavuaarista alas Valeksin jälkeenja aloittaa ihan rehellisesti alueen 2-dirrestä. Sekin paikka tuli kusettamalla. Peluutetaan omia junnuja, kuten Ronnie Clark :D.
Nytkin olisi LaBa voitettu, ellei jokkueen "parasta" (10p/peli) pelaajaa Karvosta olisi tahallaan lähes murhattu. Hei ihan oikeasti.
 

KalleRoos

Piti kuunnella "jälkilämmöt" kahteen kertaan, kun olin kuulevani Artun sanovan että ei pidä mahdottomana Loimaalla sarjan kääntymistä.

Onko yleisön kosiskelua vai uskooko hän oikeesti noin? Vastaus nähdään huomenna !
 
Viestejä
252
Täytyy toivoa, että siellä Biisoni-navetassa ymmärretään, mitä nyt tapahtui. Korisliigan aika ei ole vielä. Ehkä ensi kaudella, jos hommaavat Colemanin, Zenon ja Iveyn. Kotimaisista vaikka Loimaan La Bomba ja vaikka VilleMäkä takaisin :D. No joo.
Koko paska olisi pitänyt vetää lavuaarista alas Valeksin jälkeenja aloittaa ihan rehellisesti alueen 2-dirrestä. Sekin paikka tuli kusettamalla. Peluutetaan omia junnuja, kuten Ronnie Clark :D.
Nytkin olisi LaBa voitettu, ellei jokkueen "parasta" (10p/peli) pelaajaa Karvosta olisi tahallaan lähes murhattu. Hei ihan oikeasti.
Kiitos tästä asiantuntevasta analyysistä. Tämän luettuani ymmärsin mitä tapahtui. Kusetusta ja paskaa.
Ja hei, oikeasti.
 
Viestejä
287
No niin no. Se paikka sieltä pubisarjasta saatiin konkurssin jälkeen, kun tehtiin selvitys, että omilla junnuilla mennään eteenpäin. Ok.
Kolme, siis 3 jenkkiä palkattiin heti ensimmäisellä kaudella ja Clark siihen päälle. Täälläpäin sällit naureskeli, että eipä ole ikinä aikaisemmin tullut vastaan tälläista. :oops:
Ei helv... Siis silloin ei pelattu edes valtakunnallista sarjaa, vaan läntistä 2-divaria. Oliko vähän vauhtisokeus jäänyt päälle :D
Tuu nyt hei kertomaan miten tämä sun mielestä meni.
Konkurssi-Bisons vetosi junnutyöhön ja sai villin kortin kakkosdivariin – kentällä neljä jenkkiä
Tuossa sulle yksi analyysi.

Ps. ja ihan oikeasti kusettamalla se alueellinen 2-divarin paikka tuli. Ei se mun vika ole, että näin kävi :D
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
252
Heh, hyvinhän se meni. Kusetusta tai ei, enää ei jaksa jauhaa parin kauden takaisia juttuja. Jotkut jaksaa, ehkä siitä saa voimia arjen tylsiin rutiineihin?
Liigaan ei mitään kiirettä, ei mitään. Ja tämä siis ihan oikeasti:cool:
 
Viestejä
252
No niin, kausihan loppui tänään. Hyvä siis lopettaa. Mutta asspuhelimella jotain oikeasti ajatusta johon tarttua, kaiken kusetuksen ja muun paskan takaa...
Millainen joukkue ensi kaudella? Ruutiainen pois. Henttonen pois, jos ei ala kiinnostaa. Jämsä pois > omista junnuista löytyy taakse Eskolle backuppia. Jenkit pois ja uutta tilalle. Whiten saa viedä oikein vitun kauas pois.
Iso juttu tietty se, että mikä oikeasti on tavoite? >hyvä divarikausi ja rohkeasti omille junnuille peliaikaa. Aivan sama onko sijoitus 2-8, mutta ei enää tätä "White läpsii palloa 20 sekkaa ja ottaa paskan 2p:n haastetun heiton" - korista.
Joukkue tarvii ensi kaudeksi edes yhden kokeneemman, joka pitää muut "maan pinnalla" > nöyrää treenamista > junnut paremmin mukaan > peli-iloa > kaikille selvää mikä on kauden tavoite (valmennus / taustat...)
 
Viestejä
1 031
Niin Henttosella, Salosella ja Marttisella on ensi kautta koskevat sopimukset. Saas nähdä miten Marttinen toipuu pelikuntoon. Järkevintä hänen olisi ollut nyt käydä leikkauttamassa paikat kuntoon, kun sekin mahdollisuus olisi ollut. Nyt kuntoutunut levolla, entäpä jos ensi syksynä taas samat vaivat, sitten leikkaus marras-joulukuussa ja kausi ohi.
Ruutiainen lienee vaihtamassa maisemaa. Petsku tuo tullessaan kokoa, mutta oli välillä todellisissa ongelmissa nopeuden kanssa.
Karvonen ottaa itselleen sen liigapaikan. (Lahti?, Ura?, Korihait? tulee mieleen) Miksei myös Kouvot?
Jämsä aloitti hyvin ja toi sekä syöttö -että heittotaitoa. Katosi kyllä kuvasta kun pelit kovenivat. Tuskin jatkaa.

Jenkeistä nyt on paha sanoa mitään. Molemmat rookieita ja ihan hemmetin halpoja. White hintalappuun verrattuna loistohankinta. Hiljainen puurtaja, puolustuksessa antoi usein löysää satsatakseen hyökkäystehoihin. Tuo SlamDunkin mainitsema "Whiten läpsiminen" oli eilenkin tuttua. Se että hän laittoi "paskat 2p:n heitot 9/12 on ihan fine tuolla hintalapulla. Pelikirjastahan tuo pitkälti lähtee.
Salonen jaksaa "koohottaa" pelistä toiseen, eilen upposi heitto ihan ok, mutta tuo pelinrakennus ei vaan tunnu toimivan. Tuo 1-2 passia per peli ei vaan ruoki isoja miehiä oikealla tavalla.

Heittovoima on avainasia ensi kaudelle. Sitä ei tällä kaudella ollut nimeksikään. Hollo tuo heittovoimaa omista junnuista, kunhan nyt kuntoutuu vaivoistaan ja saa kunnon treenikesän alle. Porvoosta vapautui useampikin pelaaja, siellä ainakin muutama mielenkiintoinen nimi vailla pelipaikkaa.

Ketkä kaikki ovat lähdössä inttiin? Se tuo omat haasteensa...

1. Salonen - X - Hannula? - Aulasuo?
2. Marttinen - Hannula?
3. X - Lammela? - Hollo? - Repo?
4. Henttonen - X
5. X
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
428
Omasta mielestäni Mannelinin täytyisi lähteä ensiksi pelitapa, jonka jälkeen lähtisi kasaamaan joukkuetta mikä pystyy toteuttamaan tätä. Menneellä kahdella kaudella Bisons on luottanut vahvaan 1vs1 pelaamiseen, joka ei varsinaisesti ole viisasta. Tämä vaatii kilpailuedun pelaajien taidossa, eli myös rahassa.

Selvää on se, että pelinrakentelu ja hyökkäyspään liike oli onnetonta. Varsinainen pointti joukkueeseen tarvittaisiin. Saloselle olisi edullisempaa olla vähemmässä pelintekovastuussa. Selvästi samankaltaiseen rooliin mitä Allu Aholalla oli Lahdessa.

Itseä hieman mietityttää tilanne Mannelin & Lahtelaiset. Onko valmentaja riittävän kriittinen näiden pelaajien suhteen? Tuntui että luottamus oli loppumaton Esko Salosen pelinrakenteluun.

Kausi päättyi tuloksellisesti hyvin, mutta pelillisesti kausi oli pitkälti kaaoksessa, enkä missään nimessä tahtoisi nähdä samanlaista kautta uudestaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös