Koripallo.com

LoKoKo Bisons 2021-22

Viestejä
9
Harmi kyllä kun jenkkien varassa on ylipäänsä noin hirveän paljon koko ajan. Kotimaiselta osastolta pitäisi saada irti enemmän. Etenkin Heinosen ja Vehmasen syytä parantaa todella paljon jos keskiviikkona meinataan taistella voitosta. Pöndenkin syytä laittaa alta ne pallot koriin tällä kertaa. Sankaruutta on jaossa.
 
Viestejä
38
Varmaan samaa mieltä Korihaiden johtajan kanssa: Mielummin tänään olisi mikä
muu tahansa joukkue kuin Bisons, joista jompi kumpi tippuu divariin. Korihaiden
kanssa aloitettu syksyjen harkat ensimmäiseksi jo monena vuotena.

Tämä tulee toki jatkumaan, putoaa kumpi tahansa. Ja yksi asia on varma; aurinko
nousee aamulla hieman aiemmin kuin tänään.
 
Viestejä
9
Raakaa on. Liian kapeilla harteilla oli ratkaisuvoima, ei voi mitään. Pienet marginaalit silti. Saa nähdä mitä tapahtuu jatkossa. Näköjään sentään yhä on vastajännäreitä, jokin asia ei muutu. Hyvä että jostain saavat voimaa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 076
Tässä ei tarvitse Westerholmin keksiä enää taikatemppuja, jotta Korihait säilyy sarjassa, Bisons tekee sen ihan itse...

I told you....

No eihän siinä. Hattu päästä Korihaiden faniporukalle, oli upea tunnelma pelissä.
On niin tyhjä fiilis ettei tästä pelistä paljon kerrottavaa ole.
Kokemus näkyi kentällä ja toki Lindberg pelasi hienon matsin. Bisons oli ottelun alussa täysin telineissä ja siitä se ero repesi.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
27
Ai, että kun oli loistava tunnelma pelissä! Tällä kertaa tulos ei meidän toivotun kaltainen. Vaikea kausi ja jossiteltavaa riittää varmasti, mutta me palaamme vielä!
 
Viestejä
1 472
Joukkueen nettisivuilta on näköjään siivottu menneisyys pois. Aikaisemmin siellä oli kaikki vanhatkin uutiset selattavissa, VTB seikkailut ja Ron Artes kusetukset. Nyt vanhimmat uutiset on viime syksyltä.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
121
Saatiin mitä ansaittiin. Vaikeaa varmasti tulee olemaan. Saa nähdä mikä on seurajohdon ajatus jatkosta. Ainakin nyt nähtiin että liigassa pitää olla myös uskottava kotimaisten pelaajien joukko, pelkillä jenkeillä ei pärjätä, etenkin kun sentteriosastolla annettiin paljon tasoitusta muille. Tahvanaisen loukki oli toki epäonninenkin.
 
Viestejä
1 343
Uutta nousua divari A:sta sitten. Mielenkiintoista nähdä millaisella kokoonpanolla lähdette kauteen....
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös