Koripallo.com

LoKoKo Bisons 2021-22

Viestejä
1 019
Liigapelin väliaikapätkästähän saimme sen oppia, että Valavuoren mielestä LoKoKo-nimellä ei vaan voi Korisliigaa pelata. Näin se sitten vaan on kun kerran Aleksi sen sanoi. Siksi Bisons, jonka sarvipäinen punakka maskotti tuo mieleen jännästi myös ittensä belsebuupin. Opimme myös, että seuran kokemia talousvaikeuksia ei vaan voinut mitenkään ennakoida eikä välttää. Näin sekin sitten on kun se telkkarissa sanottiin.
 
Viestejä
1 052
20 min Pyrsää vastaan ja 15 menetystä... Vaikea sitä näillä tilastoilla on voittaa pelejä. Siihen päälle parit helakolmoset ja täydellistä sekoilua molemmissa päissä kenttää.
Neljännen vahvistuksen olisi syytä osua täydellisesti kohdalleen.
 
Viestejä
10
Voi luoja minkälainen esitys biisonilaumalta. 1 menetys/per 1.5 min. Koita siinä sit edes taistella voitosta. Pehmeetä pelaamista ympäri kenttää. Kerrassaan luokaton esitys.
 
Viestejä
3 066
Onko niin että ulkomaisilla valmentajilla ei ole pääsyä pelien arkistoihin? Katsoin pelin alusta jonkin verran niin jäi sellainen kuva ettei Bisons ollut lainkaan valmistautunut pelaamaan Pyrinnön paikkaa vastaan. Failing to prepare = preparing to fail on monen valmentajan suusta kuultu lausahdus ja ainakin tämänpäivän Biisoneihin se sopi hyvin.
Toisaalta täytyy myöntää että Pyrintö on nyt ihan eri Pyrintö kuin muutama viikko sitten. Yhden jenkin vaihto ja Palmin lisäys nostaa Pyrinnön kevyesti ylempään loppusarjaan.
 
Viestejä
710
iso ottelu tänään Loimaalla, Greg tulee kylään. Taksitolpalla on puhuttu jo Bisons valmentajan jatkosta tai vaihdosta, siinäkin mielessä iso peli.
 
Viestejä
316
Uskon Bisonsin pelaavan paremmin kun vastassa tänään "normaalimpi" joukkue niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessa, kuin Pyrintö. Hyvä peli tulossa.
 
Viestejä
1 052
Bisons antaa edelleen yhden jenkin verran tasoitusta, mikä ei voi olla näkymättä... Eniten huolettaa miten Galloway tulee toimeen levypallokuningas Toron kanssa. Pehmeä on Galloway, valtaisa pettymys toistaiseksi...

Varsinkin Heinoselta ja Vehmaselta toivotaan viime pelin jälkeen parempaa. Knihtinen myös väläyttelee välillä, mutta ajautuu toisinaan varjojen maille.
 
Viestejä
111
Arvokas kotivoitto vaikka mm. vaparien ohiviskomisen takia tehtiin peli vaikeaksi. Mutta onhan tää Galloway huolestuttavan pehmeä ja saamaton. Pakko saada enemmän ison roolin sentteriltä.
 
Viestejä
1 052
Käytännössä kahdella jenkillä Nokia kumoon, ei huono! Galloway jälleen täysi fiasko. Onneksi Henttonen ja Heinonen kestivät virhevaikeudet.
Galloway loukkasi itseään kesken pelin (yläraajavamma?) ja istui loppupelin penkillä. Vehmanen, Knihtinen hienoa duunia läpi ottelun. Vehmanen kun vielä olisi saanut vaparit sisään, niin tämä olisi ollut jopa helppo voitto.
Thomas on nostanut hienosti tasoaan kun Norris ja Abif lähtivät kotiin. Edwards edelleen mies paikallaan.
Nokian Toro on kyllä jäätävä levypalloissa, hänen kanssaan oltiin vaikeuksissa, mutta muuten hienosti pelin päällä.
 
Viestejä
10
Galloway ei jatkoon. Väärin sijoittumisen taitaja, joka sipsuttaa pitkin kenttää ilman minkäänlaista draivia ja pallon saatuaan syöttää taaksepäin tai häviää korinalustilanteet. Varsinainen höntsäpelaaja. Ei pärjäisi lentopallossakaan, kun aina kädet alhaalla.
 
Viestejä
187
Hyökkäyslevypallot vei Kotka kirkkaasti ja ansaitsi voiton. Bisons sukelsi liian syvälle toisella puolikkaalla. En ymmärrä, miksi Galloway heiluu edelleen mukana.
 
Viestejä
462
Galloway hämmentää sekä samoin hyökkäyspeli. Oikeen ei Mihailovicin hyökkäyspeli aukea - Mitä halutaan tehdä?

Löysää haluttoman näköistä ja skreenejä tehdään kovasti, mutteivat ne johda mihinkään. Pallon sekä pelaajien hyökkäyspään liikkeeseen kaivattaisiin vauhtia ja kovasti.
 
Viestejä
10
Biisoneille tarjottiin tänään voittoa, kun kotkalaiset olivat liikenteessä vajaamiehistöisenä. Tärkeät pisteet lähtivät kuitenkin vieraiden mukana. Galloway hävisi jälleen käytännössä kaikki tilanteet ja keräili tämän tästä itteensä lattiasta. Onko miehellä jo koti-ikävä ko ei näytä kiinnostavan pelaaminen? Thomas oli jälleen hyvä ja ehkä hieman vaisun alkukauden jälkeen on alkanut lunastamaan niitä odotuksia, mitä häneltä odotettiin.

Mielenkiintoiset pari viikkoa edessä. Kyllä pitäisi löytää kaveri, joka voisi pelata 1-2 paikkaa. Galloway (Go Away) voi täytellä juomapulloja ja laitetaan Airenne kehiin, kun Henttonen tarvii huilia. Pari jenkkiä saanut kumminkin jo lähteä, niin tuskin häntä tässä enää mihinkään liikutellaan. Toivottavasti sieltä jostain löytyisi se palo tekemiseen ja loppuun asti yrittämiseen. Jalen Cantyä on kyllä ikävä....
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös