Koripallo.com

LoKoKo Bisons 2021-22

Viestejä
981
Loimaan taksitolpalla on vahva käsitys, että joukkue on iskukunnossa kun pelit uudelleen alkavat. Onko käsitys oikea?
 
Viestejä
98
Kyllä se on oikea ! Uusimmista Copeland näyttää olevan juuri sellainen kaveri, jota
kaivattiin.
Galloway parantaa peliään koko ajan, muutama peli vielä niin pääsee lopullisesti
varsinkin puolustuskuvoihin mukaan.
 
Viestejä
285
Nokialle mentiin tänään soittamaan suuta ja lopputulos aivan ansaitun arvoinen. Pidetääs perjantaina focus pelisä ja keskitytään omaan tekemiseen ja omien tsemppaamiseen, niin voidaan taistella voitosta. Tauko tuli meille enemmän ko huonoon aikaan ko oli napattu pari tärkeää voittoakin juuri ennen sitä... Mahtoko äijät ollee hommannee vielä loppiaiseks kinkut ko meno oli noin järkyttävää? Jokainen matsi on aivan hemmetin tärkeä, joten tämmöstä sulamista ei saa enää tapahtua. Nyt on peiliin kattomisen paikka, sekä pelaajilla kuin valmennuksella, jotta suunta kääntyy!
 
Viestejä
98
Nokialla oli tehty läksyt kuntoon. Kaikki KUNNIA heille ! Mutta mitä ihmettä on tapahtunut biisoneille. Ei ymmärrä lainkaan, mutta huonoin peli joka tapauksessa biisoneilta 2021-2022 kaudella. Tästä on vaan suunnattava nyt ylöspäin !!
 
Viestejä
178
Koronalla oma osuutensa varmasti mutta onhan tuo alistunut peli-ilme huolestuttava. Ei kunnon taistelua jonka kotikentällä etenkin pitää olla itsestäänselvyys.
 
Viestejä
1 235
Mitä ihmettä meidän Galloway painaa sellaista älläriä sisään että oikein pahaa tekee pappa-Woodin puolesta....
 
Viestejä
178
Vehmanen voisi kyllä hiukan rauhoittua noiden sokkosyöttöyritystensä kanssa. Hyvin suuri osa menee suoraan rajoista läpi.
 
Viestejä
143
Eipä se Thomaksen puuttuminen viime pelissäkään mielestäni haitannut, päinvastoin…!!!
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös