Koripallo.com

Marko Yrjövuori - tähtien luottomies vai valehtelija

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 257
Viestejä
682
Helvetin hyvä juttu!

Kobe Bryant's Muse dokkaria katsoessa odottelinki milloinka se Marko näkyy, saisi syyn lähteä torille.

Eiköhän Marko ole aika nopeasti Valavuoren vieraana...
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
8 655
Suomalainen media jälleen vauhdissa, tällä kertaa uhrina pitkän ja arvostetun uran rapakon takana huippu-urheilijoiden kanssa tehnyt legenda Marko Yrjövuori:Ja kun klikit on saatu kotiin niin terveiset Makelle vielä perään:On tämä länsimaalainen vapaa metia vaan hieno keksintö!
 
Viestejä
1 184
Kyl mun parturikin on ihan mun luottomies. Kaikenlaista aina jutellaan kun käyn leikkuulla.
 
Viestejä
1 220
Toisaalta, ku kahtelee nykypäivän tubettajia ja JVG:tä ym. muita USB-tikku"muusikkoja", niin kai tuo valehteleminen on ihan ymmärrettävääkin.

Ja uskon oikeesti, että MY on loistava hieroja.
 
Viestejä
145
Kyllä mäkin ihmettelin ku ei Yrjövuorea näkyny Koben dokkarissa. Itsehän toi sitten STT:lle antamissa vastauksissaan myönsi olleensa enemmänkin noheva pullopoika sen hieronnan lisäksi. Tais lähtee kaverilla jutut sen verran laukalle Suomen puolella, että joku päätti niitä vähän tarkistellakin.
 
Viestejä
1 568
Asettaako joku kyseenalaiseksi onko Yrjövuori ollut samalla parketilla noiden NBA-pelaajien kanssa? Täsmentäkää nyt ihmeessä mitkä seikat Yrjövuoren lausunnoissa ovat teidän mielestä osatotuuksia? Kai Yrjövuoren työnkuvaan kuului työskentely myös hierontahuoneen ulkopuolella?
 
Viestejä
511
Eivätkö ne olleet aika hyvin tuossa Häyrisen mainiossa artikkelissa listattuna?

- Yrjövuori on liioitellut n. jokaista uransa aikaista titteliä - hieroja sijaan ollaan milloin mitäkin, mitkä tittelit ovat kuitenkin joidenkin toisten ihmisten
- Yrjövuori on liioitellut rooliaan Koben suhteen
- Yrjövuori on liioitellut roolejaan muissa yhteyksissä - kuten esimerkiksi olleensa tämän harjoituskeskuksen ja yrityksen perustaja, kun ei ollut muuta kuin pikkuroolissa palkollisena
- Ja joissain asioissa on menty liioittelusta ihan puhtaasti keksimisen puolelle: Misty May-Treanorin valmentamisen sijaan on ollut paikalla yhdessä mainoskuvauksessa samaan aikaan

Kukaan ei varmasti kiistä sitä, että hän Lakersin hieroja oli pitkään. Ja kun ottaa huomioon kuinka paljon kilpailua sellaiselle tontille on, varmasti pirun kova siinä omassa hommassaan. Se ei kuitenkaan ilmeisesti riittänyt, vaan piti yrittää rakentaa itsestään jotain suurempaa.

Nythän sitten Suomessa on tullut nopea lähtö likipitäen kaikista hommista - missä olisi pitänyt tehdä muutakin kuin hieroa.
 
Viestejä
2 086
Niin, on tosiaan mielenkiintoista, että Suomessa kaikki hommat ovat päättyneet nopeasti. Käytännön osaaminen ei ilmeisesti ole vastannut puheita.
 
Viestejä
682
Niin, on tosiaan mielenkiintoista, että Suomessa kaikki hommat ovat päättyneet nopeasti. Käytännön osaaminen ei ilmeisesti ole vastannut puheita.
Pakkohan Marko on ollut palkata aluksi hommiin, koska jos olisi paljastunut, että mies joka teki Kobesta mestarin ei olis vaikka kelvannut vaikka FC Interille niin siinä ois joutunut varmaan Interin pomot aika paljon selittelemään Turun Sanomille, miksi palkkasitte jonku noupadin ettekä Markoo?! Oltaisiin jo Mestareiden liigan finaalissa jos Yrjövuori olis tekemässä pelaajista mestareita.

Siis seurapomona olisin itsekin palkannut Yrjövuoren, ihan vain siksi että olisin jatkuvasti pyytänyt Markoa tulemaan toimistoon kerroin tarinoita Kobesta ja Lakersista.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 568
Mistä kirjasta oli tuo ote? Olen lukenut hänen elämänkerroistaan sen ensimmäisen.

Pitääkö tässä kohta lähteä taas kirjaostoksille? Onko sieltä tulossa jo kolmas kirja, joka olisi vieläkin "lennokkaampi"?

Harmi, että Yrjövuorella ei ole online-kursseja. Monilla koripallon taitovalmentajilla on nykyään 100-500 euron hintahaarukassa lyhyitä online-kursseja. Noista aktivoinneista on vähemmän tarjontaa. Koripalloliitto muistaakseni suositteli eläinliikkeitä, mutta nuo ammattilaiset tuskin tekevät mitään "majavaa ja pöllöä"....
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 220

Onko tämä video vähän kuin Markon tarinat?

Toki voin selittää niille, jotka eivät ymmärrä.

Biisihän on hieno, puhumattakaan videon koreografiasta. :)
 
Viestejä
682
Pitääkö tässä kohta lähteä taas kirjaostoksille? Onko sieltä tulossa jo kolmas kirja, joka olisi vieläkin "lennokkaampi"?
Minä odottelen jo innoissani Flean muistelmien jatko-osaa jossa Flea kertoo merkittävästä tapaamisesta Marko Yrjövuoren kanssa. Kenties muistelmien osassa 4-5, että odottavan aika on pitkä.
 
Viestejä
682
"Vaikka Yrjövuori on kirjan päähenkilö, yhtä tärkeitä päähenkilöitä ovat lukemattomat maailmankuuluisuudet, joihin varsinaissuomalainen on törmännyt töissä ja niukalla vapaa-ajalla."

"Monelta lähtisi tähtiloistossa mopo keulimaan, mutta Yrjövuoren tossut näyttävät pysyneen maankamaralla ja rahat säästössä."

 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös