Koripallo.com

Miehinen joulusauna Käyräsaaressa

Viestejä
2
Oletko elänyt vuodesta toiseen samaa joulua samoine kaavamaisine perinteineen? Ankeita ja väkinäisiä joulutraditioita, teeskentelyä ja turhaa vouhottamista, mikä kaikki eskaloituu lopulta jouluriidaksi? Haluat kokeilla jotain uutta ja viettää joulua äijäporukalla hauskaa pitäen ja saunoen. Jos olet urhea, ennakkoluuloton ja rakastat kovia löylyjä, on Käyräsaaren lauteilla paikka juuri sinulle. Tule tutustumaan meihin, olemme todistetusti hyvää seuraa, sillä jäsenmäärämme on joka vuosi noussut!

Miesten perinteinen joulusauna järjestetään taas tuttuun tapaan jouluaattona Kouvolassa Käyräsaaren ylärannassa. Luvassa on klo 18 alkaen kuumia löylyjä ja testosteronin katkua. Paikalle on suotavaa saapua jo aiemminkin. Mukaan voit tulla niin miehisellä kilpailuhengellä kuin ihan silkasta kokeilunhalusta. Saunan ulkopuolelle jää vaatteiden lisäksi myös ego. Käyräsaaressa keskitytään yksinomaan miesten juttuihin, joten akoilla ei ole paikalle asiaa. Naisista ei saunassamme puhuta edes sivulauseissa, sillä naiset tekevät miehistä vain raukkoja ja heikkoja. Raukkuutta ja heikoutta ei saunassamme suvaita.

Sauna on lämpimänä taas pitkälle yöhön ja tarvittaessa vaikka aamuunkin asti, minkä lisäksi paljuunkin pääsee kellimään jokainen halukas. Jotain uuttakin on mukana tänä vuonna: nyt on yleisön pyynnöstä järjestetty myös tatamimatot saunamökkiin, joten painimiseen yms on nyt ihan kunnolliset mahdollisuudet.

Mitä tarvitset mukaan? Oman pyyhkeen, riittävästi juotavaa ja ennen kaikkea oikean asenteen: ennakkoluulottoman rohkean mutta lämpimän jouluisen asenteen. Talo tarjoaa shampoot, glögiä, pikkupurtavaa sekä kattavan jouluillallisen. Pyydämmekin osallistujia ilmoittamaan etukäteen mahdollisista poikkeusruokavalioista! Yöpyminen on usein ollut suosittu vaihtoehto, ja tilaa on saunarakennuksessa useallekin. Mökissäkin on tilaa, mutta rajoitetusti. Yöpyvien on syytä kuitenkin varautua tiiviiseen tunnelmaan, mutta se ei ole tähänkään mennessä koitunut ongelmaksi.

Joulu tarkoittaa meille käyräsaarilaisille vuoden ehdotonta kohokohtaa. Miesten perinteinen joulusauna järjestetään jo peräti kahdeksatta kertaa perinteisessä paikassa. Mukana on vuosien ajan ollut useita kymmeniä innokkaita saunojia, joista suurin osa on palannut aina seuraavana vuonna. Tänäkin vuonna pääsevät vakikonkarit sekä uudet kokelaat viettämään joulua rempseällä äijämeiningillä. Tule mukaan, äläkä jää vain salaa haaveilemaan tästä!


PS. Mainittakoon vielä, että tapahtuma on K-18, koska saunamme on tarkoitettu aikuisille miehille ja juhlaan liittyy tyypillisesti alkoholin nauttimista sekä aikuista huumoria. Alkoholin nauttiminen on toki suotavaa, mutta tarkoitus on kuitenkin viettää ilta niin, että toimintakyky säilyy. Sammuminen, oksentelu ja kaikenlainen humalainen vahingonteko ei ole Käyräsaaren juttu, vaan tällaisesta käytöksestä seuraa ikuinen porttikielto. Lisäksi vahingontekijät muilutetaan. Sanottakoon vielä, että vakiporukassamme on runsaasti isokokoisia, raavaita miehiä.

Lämpimästi tervetuloa ja hyvää joulu(sauna)nodotusta kaikille!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tarkempi saapumisinfo tulee tässä:

Saunallemme on jälleen tarjolla ilmaisia kyytejä. Kyydit lähtevät taas jouluaattona n. klo 17 Kouvolan keskustasta Bar Café Columbian edestä. Tarkoitus olisi saada kaikki halukkaat kyyditettyä saunalle. Useampi kyyditsijä on lupautunut mukaan auttamaan, joten uskoaksemme homma toimii liukkaasti vaikka tulijoita olisi runsaamminkin.

Ja jos kysyttävää tulee, voit aina laittaa yksityisviestiä tai mailia osoitteeseen normiskyyr@gmail.com
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös