Koripallo.com

Miehinen vaihtoehtojoulu Käyräsaaren lämmössä

Viestejä
2
Oletko elänyt vuodesta toiseen samaa joulua samoine kaavamaisine perinteineeen? Ankeita ja väkinäisiä joulutraditioita, teeskentelyä ja turhaa vouhottamista, mikä kaikki eskaloituu lopulta jouluriidaksi? Haluat kokeilla jotain uutta ja elää joulun lumoa sellaisena kuin se oli vielä lapsuudessa - uutta ja jännittävää? Käyräsaaren joulusaunassa pääset kokemaan ehtaa joulun taikaa lämminhenkisessä seurassa. Saunamme tarjoaa sinulle kaikkea sitä lämpöä, joka nykyisessä joulusuorittamisessa on unohtunut. Jos olet kokeilunhaluinen, miehisellä tavalla leikkimielinen ja rakastat kovia löylyjä on miesten joulujasauna sinun juttusi! Tule tutustumaan meihin, olemme todistetusti hyvää seuraa, sillä jäsenmäärämme on joka vuosi noussut.

Miesten perinteinen joulusauna järjestetään taas tuttuun tapaan jouluaattona Kouvolassa Käyräsaaren ylärannassa. Luvassa on siis klo 18 jälkeen kuumia löylyjä ja testosteronin katkua. Paikalle on tosin suotavaa saapua jo aiemminkin. Lauteilla otetaan miehestä kuin miehestä mittaa! Mukaan voit tulla niin miehisellä kilpailuhengellä kuin ihan silkasta nautinnon tarpeesta. Joulupipari ei näihin kekkereihin kuulu, vaan Käyräsaaressa keskitytään miesten juttuihin! Puolituisella asenteella olevat empijät ja akat jääkää kotiin! Miestä väkevämpää on suotavaa ottaa mukaan rentoutumisen ja tunnelman luomisen kannalta. Yöpyminen on usein ollut suosittu vaihtoehto, ja tilaa on lauteiden jälkilöylyssä useallekin urhealle urokselle. Perinteitä kunnioittain myös palju on paikan päällä, tuttuun tapaan! Samoin sauna on lämpimänä taas pitkälle yöhön ja tarvittaessa vaikka aamuunkin asti.

Illan aikana isäntäväki tarjoaa glögiä, pikkupurtavaa ja myös varsinaisen jouluillallisen. Pyydämme kuitenkin ilmoittamaan etukäteen mahdollisista poikkeusruokavalioista!

Joulu tarkoittaa meille käyräsaarilaisille vuoden ehdotonta kliimaksia. Miesten perinteinen joulusauna järjestetään jo peräti seitsemättä kertaa vakipaikassamme. Mukana on vuosien ajan ollut useita kymmeniä innokkaita saunojia, joista suurin osa on palannut aina seuraavana vuonna. Tänä vuonna taas vahat konkarit ja uudet kokelaat pääsevät maistamaan yhdessä joulun taikaa. Tule mukaan, äläkä jää vain salaa haaveilemaan tästä! Joulu on joka vuosi, mutta Miesten joulusauna vain kerran vuodessa.

Saapumisinfoa:

Saunallemme on jälleen tarjolla ilmaisia autokyytejä. Kyydit lähtevät n. klo 17 Kouvolan keskustasta Bar Café Columbian edestä. Tarkoitus olisi saada kaikki halukkaat kyyditettyä saunalle, mutta jos kävijämäärä yllättää todenteolla, on varauduttava ottamaan kimppataksi. Pyrimme kuitenkin siihen, ettei vieraillemme koidu maksettavaa, joten ainakin neljä autoa on kyyditsemässä saunalle ja tarpeen vaatiessa teemme myös pari reissua mikäli tulijoita on runsaammin.

Ja muistakaa myös se, että saunailtakin itsessään on ilmainen! ;) Osallistuminen mukaan hyvässä yhteishengessä käy maksuna jo itsessään.

Ja jos kysyttävää tulee, voit aina laittaa yksityisviestiä tai mailia osoitteeseen normiskyyr@hotmail.com

Vuoden 2016 kutsuvideo ajakoon asiansa myös tänä vuonna:

https://www.youtube.com/watch?v=9TaA7IPDXiI

VIIME VUODEN KOOSTE NYT MYÖS LINJOILLA 8) : http://www.mikseri.net/artists/nor-miskyyr/miesten-joulusauna-2016/589163/

Ja tässä myös aiempien saunojemme koosteet:

Vuoden 2015 kooste: http://www.mikseri.net/artists/nor-miskyyr/miesten-joulusauna-2015/575419/

2014: http://www.mikseri.net/artists/nor-miskyyr/miesten-joulusauna-2014/575459/

2013: http://www.mikseri.net/artists/nor-miskyyr/miesten-joulusauna-2013/550521/

2012: http://www.mikseri.net/artists/nor-miskyyr/miesten-joulusauna-2012/529644/

Ensimmäisen saunamme kooste 2011: http://www.mikseri.net/artists/nor-miskyyr/miesten-joulusauna-2011/529532/

Tehdään yhdessä tämän vuoden joulusaunasta vieläkin ikimuistoisempi!

Vielä kerran, tervetuloa kaikille! Huomisesta tulee suurenmoinen! 8)

PS. Mainittakoon vielä, että tapahtuma on K-18, koska saunamme on tarkoitettu aikuisille miehille ja juhlaan liittyy tyypillisesti alkoholin nauttimista sekä aikuista huumoria. Alkoholin nauttiminen on toki suotavaa, mutta tarkoitus on kuitenkin viettää ilta niin, että toimintakyky säilyy. Sammuminen, oksentelu ja kaikenlainen humalainen vahingonteko ei ole Käyräsaaren juttu ja tällaisesta käytöksestä seuraa porttikielto. Vahingontekijät kyllä muilutetaan jälleen isolla porukalla.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös