Koripallo.com

Motor City Is Burning

Viestejä
1 794Pakko oli tilata lehti, koska onhan MC5 lähes yhtä kova kuin Detroit Pistons.

 
Viestejä
1 794

Tätä sitten kesän 2022 finaaleissa, tosin tuskin Minnesota on siellä vastassa.
 
Viestejä
1 794
All_Rookie_Teams-Voting_Results-768x432.jpeg

Tulevaisuus on näyttää erittäin valoisalta, ei ole junan valo mikä kirkkaasti loistaa.
 
Viestejä
1 794
The Nets are trading DeAndre Jordan and four future second-round draft picks to the Pistons, in exchange for Sekou Doumbouya and Jahlil Okafor.Kai tässä on mietittävä lopetanko NBA:n seuraamisen kokonaan vai julistanko itseni Suomen kovimmaksi Nets-faniksi.
 
Viestejä
1 794


Ja joidenki mielestä Beni ei kuuluisi tuonne, koska Naismith Memorial Basketball Hall of Famessa pitäisi olla kai vain ainoastaan niitä korintekijöitä. Mulla on pari sanaa heille, haistakaa paska.
 
Viestejä
1 794
C05E3E3B-4C53-448D-9856-215D845BEE99.jpeg
Pistonsin pelien katsominen tällä kaudella on kuin katsoisi Queenin keikkoja. Brian May = Cade Cunningham, Roger Taylor = Isaiah Stewart, John Deacon = Saddiq Bey ja Kelly Olynyk = Freddie Mercury.
 
Viestejä
1 794

Milloinkahan sitä näkisi tätä souta, en ole vielä sekuntiakaan katsonut mistään. Ruudulla joku aivan kauheaa cänselöintikultuuria, ei näy Pistonsin pelejä ohjelmistossa! (Ok näyttivät yhden pelin jo, mutta en jaksanut vilkaista). King James sullahan vissiin on joku NBA-passi pohjois-korean kautta, nauhoitapas pistonsin pelejä parin viikon ajan niin vietetään teillä sitten joku viikonloppu Pistons maratonia!
 
Viestejä
1 794
6FBE5313-50D3-47F0-AA95-793F2B4328C9.jpeg

@King James merkkaa kalenteriin ISOLLA, toivotaan lähetykseen hellää rakentavaa kritiikkiä tai kevyttä hypeä.

@Juzo mitä muuta pitäisi Pistonsista tietää ennen peliä, kun että sarjataulukko valehtelee (ja Olynyk ei pelaa, saatana!)?

Parempi että KP on selostuskopissa eikä pikkujouluissa.

#Pistonsperjantai
 
Viestejä
1 310
@Juzo mitä muuta pitäisi Pistonsista tietää ennen peliä, kun että sarjataulukko valehtelee (ja Olynyk ei pelaa, saatana!)?

  1. että kuokkaan tulee, mutta kärsimys on useimmiten olennainen osa kokemusta kun seuraa jotain (varsinkin sysipaskaa) joukkuetta
  2. rebuildit on kivoja ja Pistosin kausi huipentuu jälleen a. lotteryyn ja b. draftiin
Ei muuta kuin jaksamista valitsemallasi polulla.....
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös