Koripallo.com

Naisten divari 2021-2022

Viestejä
12
NAISTEN 1-divisioonan “Power Ranking 2021-2022” nro5. Joulutaukolauluranking (Ranking tehty 26.12.2021)

1.Bc Nokia(11-0)WWWWWRanking-raadin lähes uhkarohkea ennustus Nokian tappiottomasta syksystä osui oikeaan ja joukkue lähti riemusta kiljuen joulutauolle. Syksy on puristanut kuitenkin sen verran Coach Kucevicista mehuja irti, että hän nappasi riemusta kiljuen itsellensä liiton tarjoaman viikon lisäloman (lisätiedot edellisissä viesteissä). Näätäpaidat olivat juuri niin vakuuttavia kuin ennen kauden alkua oli sopivaa odottaa ja mikäli muut joukkueet eivät saa täysiä rostereita jalkeilleen, on hankala tätä pumppua kaataa. Kestääkö joukkueen pelillinen etumatka keväällä maalisuoralle saakka vai tuleeko vahinkoja jo ennen tätä? Vilpittömät onnittelut Nokialle syksyn dominoinnista!
2.Torpan Pojat II(11-1)WWWWWToPo kävi kairaamassa ensin Jyväskylässä huonolla heittopelillä selkeän voiton paikallisesta akatemiasta ja antoi sen jälkeen turkulaisille viimeisen lumipesun ennen joulutaukoa. Koko nippu suorittaa suurimpaan osaan joukkueista verrattuna askeleen kaksi edellä oikeastaan kaikilla osa-alueilla ja kykenee rutiinilla kairaamaan otteluista selkeitä voittoja. Löytyykö koneesta sitten tarvittavaa playoff-kiimaa, kun aletaan otatuttaa oikein tosissaan? Vaikea sanoa, mutta helppoa ei tämän rytmiryhmän kanssa tule, kun mm. peukalo-vaivainen Tuukkanen lyödään vielä tuohon ryhmään sekaan. Joukkueen 7 runkopelaajaa yltää kaksinumeroisiin pistekeskiarvoihin, jolloin tarvitsee keksiä jotain muuta kuin box-and-one. Sarjan alimittaisimmalle neloselle, N. Lakaniemelle, tsemppiterveiset. Ehkä vielä keväällä omalla pelipaikalla.
3.HNMKY(9-2)WWWWWPikkujoulupelin jälkeisessä hurmostilassa HOS-ryhmä nakutteli helpon winstin ensin Hongasta ja sen jälkeen joensuulainen lahjapaketti avautui aikamoisella tuhovoimalla, kun rakoa jäi vaatimattomat 62 pinnaa. Syytä hurjalle loppusyksyn vireelle voi etsiä monesta asiasta, mutta luultavimmin se löytyy valmennusjohdon viikottaisesta rentoutushetkestä paikallisessa "olohuoneessa", jossa on tarjolla niin Keravan cappuccinoa kuin betonivettä. Kaikessa hiljaisuudessa Linda Hemmann on nakutellut keskimäärin 20minuutin peliajalla tilastorivin 12,9p/8,0lev/2,1s/1,0r/0,9t per peli. Tehokkuuslukema noilla minuuteilla on joukkueen toisiksi paras, mikä on kova suoritus, kun ympärillä pyörii mm. V/Wilmat Tuomi ja Kesänen. Valmennukselle ranking-raati toivoo joululahjaksi hotelli-kylpylä lahjakorttia vaikkapa Keski-Suomen kauniisiin maisemiin.
4.Pyrintö Akatemia(9-3)LWLWWValmentajavelho A. Nikkilä on loihtinut Tampereen paikallisylpeyden kehitysjoukkueen sellaiseen liitoon, että joukkue löytyy kausiennakoihin nähden todella korkealta! Erityisesti puolustuspää on hiottu sellaiseen minttiin, että niin vastustajat kuin välillä omatkin ovat "sovituista" säännöistä sen verran ulapalla, että scoutingtyö on tätä joukkuetta kohtaan käytännössä turhaa. Puhuttaret jättivät tosin scoutingin lisäksi myös yrittämisen pois ja taululla komeili aikamoisen tamperelaisen koripallohyväilyn lukemat, +68. Ranking-raati tekee ensimmäisen ennustuksen keväälle ja veikkaa, että Pyrintö tulee häviämään kevätkierroksella vähintään 5 ottelua. Ihan pelkät perusasiat ja yksilöiden onnistumiset eivät tule kantamaan enää keväällä.
5.Jyväskylä Basketball Academy(7-4)WLWLWEnsin jatkokurssin koripallon perusasioiden riittävän laadukkaaseen tekemiseen tarjosi Torpan Poikien koulutusryhmä ja jälleen hyvän koulutusviikonlopun jälkeen joukkue haki vieraspisteet aina yhtä villistä Suomen Floridasta, Herttoniemestä (ranking-ryhmä aikoo ajaa tämän termin väkisin läpi ihmisten puhekieleen). Matkaa sarjan kärkeen on vielä reilusti, mutta viisikko kykenee jo kamppailemaan ketä vastaan tahansa. 2-3 pelaajan selkeä tason nosto vielä tuohon ja top 3 sijoitus alkaa olla näköpiirissä. Ranking-raati jää odottamaan keväälle tarkempia tietoja Renkomäen pizza-buffan sisällöstä, koska tämä jaksetaan mainita kerta toisensa jälkeen kaikissa vieraspelipäivityksissä. Tai lähinnä tietoa KUULUUKO ANANAS PIZZAAN? Titta Lepistöstä on kyllä tässä vaiheessa käytettävä klassinen sanonta, jota hänkin käyttänee maitopurkkia avattaessa, "Parasta ennen 18.10.2020, helwetin hyvä sen jälkeenkin".
6.Kataja Basket(6-4)WWWWLJos voittaa ensin pelin 32 pinnaa niin oletettavaa olisi, että seuraavan pelin jälkeen koriero näistä kahdesta koitoksesta olisi plussalla. Vaan nyt se jäikin vaivaiset 30 pinnaa pakkaselle. Tai kuten eräs tuomari tänä syksynä asian laittoi "I know this looks terrible from the video". Tähän saattoi vaikuttaa 6,5 pelaajan rosteri, joka saapui ottamaan virkistävän kristillisen lumipesun pääkaupunkiin. Kataja on ollut sarjan selkeänä aikuisjoukkueena mukava piristys ja kaapinut komean kasan voittoja tähän mennessä. Raati haluaa kuitenkin korostaa, että tämän joulutuvan lattia ja katto ovat lähimpänä toisiaan. Erityisesti Fanni Kantosen poissaolot ovat olleet paha lovi joukkueelle ja Joulupukilta onkin toivottu tervettä kevättä koko joukkueelle.
7.Hyvinkään Ponteva(5-6)WLWLL Martin teurastuskeskuksen kahden viimeisen kotipelin koriero on HyPon kohdalta vaatimaton -98. Toivon sydämestäni, ettei paikallisten joulumieli ole mennyt tästä tai lämminhenkisestä heittokellokritiikistä pilalle vaan kauden parhaan yleisökeksiarvon omaava joukkue saa vannoutuneet faninsa palaamaan katsomoon myös ensi vuoden puolella (jahka nämä perk.... rajoitukset saadaan pois), koska sen he ovat omilla pelisuorituksillaan ansainneet. Ja coach Niskanen on ansainnut syksyn valmennustyöllään ikuisen VIP-lipun paikalliseen Baana pubiin sekä ohituskortin ravintelin karaoke-jonoon. Sarjan tehoykkösen, A. Mujusen johdolla hyvinkääläiset tulevat vielä parantamaan entisestään ja kääntänevät keväällä rekordin positiiviseksi!
8.Helmi Capitals(5-6)LLLWWCAPS LOCK PÄÄLLE SILLÄ CAPS ON VOITTOPUTKESSA! Ensin aikamoinen pihtisynnytys Nunnavuoressa ja sen jälkeen varma suoritus Honkaa vastaan. Divarin omat tytöt ovat saaneet vahvasti vastuuta ja vaikka kokoonpanolistan kärkihevoset ovatkin puuttuneet, niin peliajan ansaitsevat pelaajat ovat vihdoin saaneet voittotilin kunnolla auki. Ei ole herkullista valmentajalle, kun pelikokoonpano voi olla mitä tahansa ja yhden koppijuttelun aikana pitäisi saada pelaajat samalle sivulle. Kyseessä on kuitenkin divarin uinuva jätti, joka voi keväällä viedä sopivalla kokoonpanolla vaikka koko pas**n.
9.Tapiolan Honka(4-8)LLWLL Helsinkiläiset antoivat joulun alla hellät oppitunnit parketilla, joiden myötä nuoret espoolaiset saivat lähteä joulutauolle aika odotetussa. Caps-ottelussa A. Rauhansalo väläytteli osaamistaan ja häntä säesti vahvasti sarjan liikkuvimpiin skriinaajiin kuuluuva Kelly-Angela Käärsön. Matka pudotuspelijoukkueeksi ei sarjapisteissä sinällään ole pitkä, mutta kentällä tuota eroa on hiukan liikaa kurottavaksi. Tärkeä ponnahduslauta tämä on isossa kuvassa Hongan organisaatiossa.
10.Pantterit(2-9)WLLLLSyksyn päätöksessä joukkue ylitti viime hetkillä maagisen 60 tehdyn pisteen rajan, mutta se ei riittänyt voittoon silläkään kertaa. Ranking-raati on kuitenkin vakuuttunut jo nähdyistä kehitysaskelista ja mikälisikäli joku rosterin pelaajista Anttilan ja Moskarin ulkopuolelta alkaa tehdä yli 10 pinnaa peleissä, niin voittoja kertynee keväällä ainakin 4 kappaletta. Kotietu joukkueella on valtava, kun vaihtopenkkeinä toimii vanhat kunnon koulun jumppapenkit ja tottumattomat vastustajat joutuvat istumaan syväkyykyssä.
11.Espoo Basket Team II(1-9)LLWLLEspoolaiset kävivät pyörähtämässä Joensuussa ja siitä matkasta ei tulla kirjoittamaan Päätalon Iijoki-sarjan kaltasita klassikkoa. Tai no ehkä yhtä pitkäveteinen tarina kyllä. Taistelu sarjapaikasta tulee olemaan EBT:n TuRi:n ja Puhuttarien välillä vielä kylmäävä näytös, jossa yksi flunssa voi maksaa todella paljon. EBT:n toivo lepää siinä, että Nätti Poika jatkaa ainakin kotiotteluissa penkillä oloa ja Coach Rönkä saa joulukuun jälkeen poltettua ne joulu, hakamussutelu, paidat tuhkaksi. Ja ottaa myös sen tonttulakin pois päästään. Muuten niin fiksun oloinen mies...
12.Turun Riento(1-8)LLLLL Turun päässä on ennen kauden alkua ollut joukkueen ulkopuolella aikamoiset odotukset tämän joukkueen realistisesta suorituskyvystä. Kukaan muu divarissa aktiivisesti toimiva tekijä ei tältä rosterilta odottanut yhtään tämän enempää ainakaan ja se, että joukkue kilpaili syksyn aikana esim. niin Katajaa kuin Helmeä vastaan aidosti voitosta on hatunnoston arvoinen suoritus niin pelaajilta kuin valmennukselta. Kuten kaikki urheiluihmiset tietävät, matka viiden pisteen tappiosta viiden pisteen voittoon on hemmetin pitkä, mutta ainakin penkiltä löytyy iso kasa osaamista, jolla tälläkin nipulla voidaan koripallo-ottelusta tehdä vastustajalle vaikea. Tsemppiä pelaajille ja valmentajille Turkuun, toivottavasti paikalliset koripalloihmiset puhaltavat yhteen hiileen!
13.Puhuttaret(0-9)LLLLLLainaan toistamiseen erästä koripallotuomaria "i know this looks terrible from the video, im sorry". Parempaa vuotta 2022 Vantaalle!
 
Viestejä
1 145
Naisten divarissa saatiin vuoden ekat pelit palloiltua. Muutama sananen niistä:

* Kokemus oli valttia. Joukkueiden parhaita pistenaisia olivat mm Titta Lepistö, Lotta Aaltonen ja Essi Lyytikäinen. Vain yhden joukkueen paras pistenikkari oli 2000-luvulla syntynyt.
* Sakkorajan väärälle puolelle jouduttiin parissakin pelissä. Kataja ja Namika tahkosivat vajaalukuisina.
* Urheilullisessa mielessä ei nähty ihan parasta. Pelien taso oli sen verran alavireistä, ettei niitä viitsi ruotia enempää. Odotellaan parempia aikoja.
 
Viestejä
94
Puheenavaajan viimeinen kohta oli aika täydellinen kuvaus eilisestä. Moni joukkue tosi repaleisella kokoonpanolla liikenteessä ja ilmesesti joulutauolla on muistettu myös levätä, ainakin jos pelillisten suoritusten laatuarvion taustoja vähän perkailee. Onneksi kevät on toivoa täynnä.

JBA-Nokia pelistä sen verran, että vierailijat painoivat kaksi ensimmäistä erää omaa otteluaan ja kotijoukkue saapui joulutauolta heti kolmannen erän alkuun. Viimeinen erä täysin kosmetiikkaa viisikkojen ollessa hyvinkin sekalaisia.
 
Viestejä
4
Hieman erikoiseen ajankohtaan ajoitettu kierros heti vuoden ensimmäiselle viikonlopulle näkyi väistämättä kaikkien tekemisessä. Urheilullisesta näkökulmasta katsottuna ajankohta on pelaajia epäkunnioittava - pieni tauko tulisi jokaiselle tarpeen, mutta sarjapelien jatkaminen heti vuodenvaihteen jälkeen ei aja kenenkään etua. Terveydellisestä näkökulmasta katsottuna ajoitus oli myös huonoin mahdollinen, mutta nythän siihen näyttäisi tulevan muutos. Nämä kaksi asiaa yhdistäen ei voi kuin ihmetellä miksi vuodenvaihteen pelit ylipäätään pelattiin.

Capitalsin pelistä on pakko sanoa sen verran, että niukasta kokoonpanosta, joulutauosta ja matkarasituksista huolimatta joukkue pelasi todella kypsän ottelun (Kataja - Capitals 43 - 54). HBA:n "avut" loistivat jälleen poissaolollaan ja kolmatta kertaa perätysten puhtaasti omalla kokoonpanolla voittoputki venyi kolmen ottelun mittaiseksi. Mielenkiintoinen asetelma tulevia koitoksia ajatellen!
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
22
Keskeytetäänköhän divari nyt korisliigan tapaan? Jos ei, niin mikä ero lienee viruksen leviämisessä liigan ja divarin välillä?
 
Viestejä
532
Hieman erikoiseen ajankohtaan ajoitettu kierros heti vuoden ensimmäiselle viikonlopulle näkyi väistämättä kaikkien tekemisessä. Urheilullisesta näkökulmasta katsottuna ajankohta on pelaajia epäkunnioittava - pieni tauko tulisi jokaiselle tarpeen, mutta sarjapelien jatkaminen heti vuodenvaihteen jälkeen ei aja kenenkään etua. Terveydellisestä näkökulmasta katsottuna ajoitus oli myös huonoin mahdollinen, mutta nythän siihen näyttäisi tulevan muutos. Nämä kaksi asiaa yhdistäen ei voi kuin ihmetellä miksi vuodenvaihteen pelit ylipäätään pelattiin.

Capitalsin pelistä on pakko sanoa sen verran, että niukasta kokoonpanosta, joulutauosta ja matkarasituksista huolimatta joukkue pelasi todella kypsän ottelun (Kataja - Capitals 43 - 54). HBA:n "avut" loistivat jälleen poissaolollaan ja kolmatta kertaa perätysten puhtaasti omalla kokoonpanolla voittoputki venyi kolmen ottelun mittaiseksi. Mielenkiintoinen asetelma tulevia koitoksia ajatellen!
Tuohan on vaan hyvä juttu jos/kun pärjäävät "omillaan". Toivottavasti eivät tee topoja, niin kuin ei mikään muukaan seura
 
Viestejä
12
NAISTEN 1-divisioonan “Power Ranking 2021-2022” nro6. OmnikronRanking (Ranking tehty ennen 16.1.2022 pelattavaa kierrosta.)

1.Bc Nokia(13-0)WWWWWNokia on jatkanut siitä mihin vuonna 2021 jäivät. Raivokkaita yliajoja niin Jyväskylässä kuin eritoten Turussa. Ajankohtaisena hassuttelu vertauksena voisi todeta, että Nokia on kuin Omnikron-virus. Riehuu tällä hetkellä voimalla, mutta koko valtakunta yrittää löytää keinot, että kevään lopussa tämä pandemia on enää muisto vain. Nokiasta sanottava kuitenkin viime kauteen verrattuna, että joukkueella on erittäin vahva avausviisikko, mutta penkiltä ei tällä hetkellä tule samanlaista tulitukea kuin edellisellä kaudella. Toisaalta avausviisikko voittaa omat kamppailunsa niin selkeästi tällä hetkellä, ettei ole oikeastaan väliä ketä penkiltä tulee. Kevät on kuitenkin pitkä ja yksikin loukkaantuminen avainpelaajalle kääntäisi kelkkaa isosti.
2.Torpan Pojat II(11-1)WWWWWEi pelejä sitten viime rankingin. Huhujen mukaan L. Tuukkanen on back ja jos divarin kärkipelaajat pärjäävät mukavasti suomen cupin välierässä niin vaarallinen joukkue on keväällä tiedossa. Ranking-raadin meteorologia-osasto antaa munkkalaisen tsunami-varoituksen. MYRSKYVAROITUS ANNETTU!
3.HNMKY(11-2)WWWWW8 voiton putkessa ratsastaa divarikoriksen aallonharjalla Teijo Sandvikin kapellimestaroima HOS-ryhmä. Vuoden vaihteen jälkeiset tasomittarit eivät toki ole olleet sarjan kärkipäästä, mutta nekin ottelut pitää hoitaa. Ja näissä tilanteissa aikuisikään kasvaneista pelaajista on yleensä hyötyä. Vai mitä sanotte tupla-tuplakone Lotta Aaltosen suorituksista? Varsinkin EBT II vastaan esitetty 30/19 suoraan joulukinkkutauolta kertoo mikä merkitys rutiinilla on näissä hommissa.
4.Pyrintö Akatemia(10-3)WLWWWPyrintöläisten kehitysryhmä kävi näyttämässä akatemiaderbyssä Jyväskylässä, että ilman takamiehiä ja heittäjiä voi voittaa ottelun ihan helposti, jos ottaa jokaisen levypallon. Joukkue ei edelleenkään tee kentällä ihmeitä, mutta kaivavat oikeat keinot voittoon kerta toisensa jälkeen. Sarjasijoitus on tällä hetkellä todella korkea, mutta playoff-sarjassa yksilötalentti voi jäädä hiukan liian kapeaksi, kun peluutus tiivistetään kaikkien joukkueiden osalta äärimmilleen.
5.Jyväskylä Basketball Academy(7-6)WLWLLPirkanmaan joukkueet antoivat herätyksen kevääseen, kun ensin Nokialaiset järjestelivät taululle ottelun puoliaikaan mennessä sellaisen eron, ettei kotijoukkueen sormet ja varpaat enää riittäneet laskemaan eroa. Sen jälkeen Pyrinnön akatemia joukkue, joka tuntuu korinteon puolesta olevan jonkin sortin kryptoniitti jyväskyläläisille, kävi poimimassa jokaisen irtopallon Viitaniemestä ja vei siinä samalla myös sarjapisteet sekä valmennuksen yöunet. Kysymys kuuluu, kuka alkaa tehdä Titta Lepistön kanssa joukkueelle pisteitä? Jännitys tiivistyy vähitellen…
6.Kataja Basket(6-5)WWWLLKaikki ei ole kunnossa, koska rosteri käy tällä hetkellä todella ohuella. Seitsemän pelaajan kokoonpano kostautuu pitkällä aikavälillä väkisin ja raadin väki toivoo, että joensuulaiset saavat kaivettua kaikki pelaajat sairastuvalta mahdollisimman nopeasti pelaavaan kuntoon. Ennustaminen Pantterit-pelin suhteen on täysin mahdotonta, koska kokoonpanosta ei ole mitään hajua, mutta helppoa reissua Suomen Floridaan ei ole tulossa.
7.Helmi Capitals(6-6)WLWWWHelmi on siirtynyt peluutuksessa vahvemmin “omat tytöt” henkiseen toimintaan ja kas, joukkue liitää kolmen ottelun voittoputkessa. Viimeisimpänä Helmen myötätuuli liidon koki Kataja, kun miedoista korinteko-ongelmista huolimatta malmin gangsterit repivät sarjapisteet susirajalta. Pakkipää alkaa kuitenkin olla sellaisella tasolla, että jokaisessa ottelussa sarjapisteiden saavuttaminen on tavoiteltavissa. Syksyn vaikeuksien jälkeen mielenkiintoinen seurattava keväälle.
8.Hyvinkään Ponteva(5-6)WLWLLEi teurastuksia Martin hallilla sitten viime rankingin. Onneksi. Seuraavaksi vastaan ärsytetty JBA. Toivottavasti joukkue on päässyt korona-kikkailujen jälkeen harjoittelemaan.
9.Tapiolan Honka(5-8)WWLLWHonka yritti kaikein keinoin lohduttaa Pantteri-laumaa Tapiolan illassa, mutta siitä huolimatta joukkue niisti sarjapisteet Floridalaisilta ja roikkuvat edelleen playoff-taistossa mukana. Alfa-pelaajaa joukkueeseen edelleen etsitään, sillä pinnat kertyivät niin, että kuusi pelaaja kampesi kaksinumeroisille, mutta kukaan ei yli 13 pinnan päässyt. Avoin ilmoitus siis etelä-suomeen, etsitään vi***maisella korintekoluonteella varustettua naispeluria.
10.Pantterit(2-10)LLLLLNyt oli voitto lähellä. Voi juku oli voitto lähellä. Siis juuri tuon lähemmäksi koritelinettä ei voi päästä voittokoria yrittämään, mutta matka häviävästä joukkueesta voittavaksi on juurikin noin pitkä. Tästä katkerasta vuoden aloituksesta huolimatta olen vakuuttunut, että joukkue tulee ottamaan kovia W-merkkisiä suorituksia kevään aikana useammankin. Hyvä mahdollisuus ensimmäiseen yllätykseen on heti tänä sunnuntaina.
11.Espoo Basket Team II(1-11)WLLLLSarjan kovakuntoisimman Lotta Aaltosen kyydissä ei ihan riittänyt tsemppis. Pelaajistossa on ilmeisesti loukkaantumisia, koska koko ajan joudutaan pelaamaan kohtuullisen ohuella rosterilla. No vastuuta tulee, mutta ei tässä nyt paraatia olla Espoonlahden shitholen edessä järjestämässä. Jos jotain positiivista niin Coach Röngän joulupaidat ovat löytäneet jälleen oikean paikkansa seuraavaksi 11 kuukaudeksi.
12.Turun Riento(1-11)LLLLLNokialainen muilutushieronta saa veren kiertämään varmasti myös turkulaisissa raajoissa, sen verran tyly oli Näädättärien vierailu Nunniksella. Seuraava yritys on Tampereella, mutta eihän tämä nyt helpolta näytä millään tavalla. Joukkuetta kannattaa kuitenkin seurata siitä syystä, että millaisilla taktisilla malleilla yritetään paikata rosterin yksilötaidon puutetta.
13.Puhuttaret(0-10)LLLLLOsallistuivat ottelutapahtumaan HNMKY:tä vastaan. Ei muuta raportoitavaa.
 
Viestejä
94
Lyhyet huomiot tämän päivän kierrokselta:
  • Pyrintö rullaili iisisti turhankin suurinumeroiseen voittoon, kun viimeinen jakso meni täysin ylijuoksuksi
  • Ilman Armi Anttilaa pelannut Pantterit oli todella rankalla tuuliajolla Katajan kanssa. Uskon edelleen, että Anttilan kanssa kamppailu olisi ollut Katajalle hyvin haastava sillä, hän tuo Panttereiden peliin juuri ne elementit, joista Kataja tänään pääsi rokottamaan.
  • JBA sai kaivattua tulitukea Lepistölle, kun Pinja Paananen nakutti 15 pinnaa ja Sara-Sofia Mikkonen pääsi myös lähelle 20 pojoa. HyPo kaatui saappaat jalassa, mutta kehityskäyrä joukkueella on edelleen oikeassa suunnassa.
  • ToPo täräytti sellaisen kuuden pelaajan rosterin jalkeille, ettei EBT:llä ollut mitään jakoa. Laura Tuukkasen paluu erittäin tärkeä divarin rosterin kannalta.
  • Yksi vahva erä riitti Nokialaisille tänään. Honka on siitä ikävä joukkue, että jaksavat kyllä juosta ja nyt sillä pysyi mukavasti pelissä mukana.
 
Viestejä
291
Pyrintö rullaili iisisti turhankin suurinumeroiseen voittoon, kun viimeinen jakso meni täysin ylijuoksuksi
Pyrintö-Riento
Puoiajalla tilanne oli 44-23.
Ja ottelun lopussa 90-49.
Ylijuoksu tapahtui siis jo heti alusta lähtien.
Katsoin kaksi ekaa jaksoa - kolmannella ja neljännellä jaksolla on ilmeisesti sitten vaan pelailtu.

Vaikea on voittaa jos puolustusta ei saada mitenkään toimimaan.
Ja pisteitäkin on vaikea tehdä riittävästi, jos ei saada yhtään helppoja koreja hyvän puolustamisen seurauksena.

Sinänsä kummallista, että tuota puolustusta ei saada kuntoon - pelaajan on vaikea yhtäkkiä ruveta pistelingoksi, mutta puolustamisessa pystyy parantamaan paljon pelkästään sillä että tehdään yhdessä oikeita asioita kunnolla.

Joukkueella on vähiten riistoja ja eniten menetyksiä koko sarjassa.
Siitä on hyvä parantaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös