Koripallo.com

Naisten Korisliiga 2017-2018

Viestejä
336
Olen huomannut saman, mutta myös sen, että Catz laittaa aika säännöllisesti videoklippejä otteluista ja niissä näkyy molempien joukkueiden onnistumisia.
 
Viestejä
2 534
Miten suuren TV-yleisön sai eilinen ratkaiseva finaali? Katsoin finaalin noin parinkymmenen koripalloäijän kanssa. Ottelu kiinnosti kuitenkin sen verran, että porukka seurasi sitä keskittyneenä...
 
Viestejä
2 534
Taisin kysellä tyhmiä....pahoittelut siitä. Finnpanel julkaisee ne eilisen finaaliottelun lukemat varmaankin vasta myöhemmin...Kolmatta finaalia seurasi kuitenkin jo yhteensä 310 000 katsojaa (keskimäärin 100 000).
 
Viestejä
2 534
Lähde: Finnpanel. Viides ratkaiseva finaali keräsi vähemmän yleisöä kuin kolmas finaali. Vertailun vuoksi voisi mainita, että jääkiekkofinaalia seurasi miljoona katsojaa ja jalkapalloakin seurasi puoli miljoonaa katsojaa....
 
Viestejä
336
Katselin eurobasketin valintoja Naisten korisliigan parhaiksi. Osa on ihan kohdallaan, mutta muutamat valinnat ihmetyttävät suuresti.
 
Viestejä
916
No kerro nyt, mitkä ovat kohdallaan ja mitkä ihmetyttävät. Ja perustele vielä näkemyksiäsi. Näin voisi jopa syntyä keskustelua.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös