Koripallo.com

Naisten korisliiga 2021-2022

Viestejä
112
En tiedä kuinka vasemmalla kädellä mutta toivoisi vähän enemmän panostettavan naisiin ja tyttöihin.
No todella vasemmalla kädellä, jos liiton sivujen tiedotus on yli 12 tuntia sarjassa pelaavan seuran kotisivujen tiedottamista jäljessä. Liitossa pitäisi sentään olla töissä kavereita, joille maksetaan tiedottamisesta.

Ja mitä medianäkyvyyteen tulee, niin liitostahan se on kiinni. En oikein jaksa uskoa että mikään urheilutoimitus tulee ilmaiseksi paikalle naiskorikseen liittyviin tapahtumiin, koska liitolla on varaa maksaakin. Eli ei muuta kuin pätäkät jonoon vain, sillä tavalla saadaan medianäkyvyyttäkin.
 
Viestejä
247
Koripalloliitto päätti olla lähettämättä WU18 EM-kisojen kuplaversioon kesällä. Asiaa perusteltiin koronalla, vai ... Moni muu maa osallistui kuplakisoihin, Suomi ei. Rivien välistä olen antanut itselleni kerrottavan että rahalla taikka sen puutteella olisi ollut sijaa ratkaisussa. Menikö nuorten budjetti WU16 MM-karsintoihin? Ainakin siinä meni useamman nuoren näytönpaikka Amerikan tai Euroopan peleihin
Kai siellä liitossa ajateltiin, että naisten maajoukkue on yhtäkuin WU18.
 
Viestejä
30
PeKa tuonut kaksi entistä pelaajaansa takaisin joukkueeseen, Maria Jokinen ja Noora Järvikangas jotka eivät ole vielä tainneet pelata tällä kaudella missään.
 
Viestejä
198
Olipahan heikkotasoinen finaali. Tuskin toi (naisten) koripallon pariin lisäkatsojia tämä kävelysähellys.
Näin oli, kun Topon ainoa SM-tason pelaaja oli toipilaana , ja PeKan paras pisteittentekijä samoin. ToPon kotimaiset eivät erottuisi mitenkään jos pelaisivat divaarissa. Molempien joukkueiden jenkit tusina sellaisia- Ricekin vähemmän urheilullinen ollut tällä kaudella ; levyrimäärä puolittunut viime kaudesta.
 
Viestejä
112
Ricekin vähemmän urheilullinen ollut tällä kaudella ;
En tarkalleen ottaen tiedä mitä sinä tarkoitat tällä kommentilla, mutta itse olen ollut huomaavinani, että Naisten Korisliigassa on vuosi vuodelta enemmän näitä ulkoiselta habitukseltaan urheilijaa yhä vähemmän olevia pelaajia ja vieläpä ihan kärkijoukkueissa ja merkittävissä rooleissa.
 
Viestejä
112
Etelä-Saimaa tänään: "Peli-Karhujen naisten joukkueesta koronatartunnan sai cupin finaalin alla yhdeksän pelaajaa".

Mistähän tässä on kyse, PeKalla oli kuitenkin aika monta pelaajaa pelissä ja vähintäänkin ne tärkeimmät. Kuka tietää?
 
Viestejä
5 555
Suurenmoinen perjantai-illan somepäivitys ottaen huomioon, että omalla joukkueella peli käynnissä samaan aikaan :D
trepyr.jpg
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös