Koripallo.com

Namika Lahti 2006-2007

Viestejä
5 107
Hyvin ei mene, mutta ilman Ekströmiä menisi vielä huonommin. Namika ei tänä vuonna taistele mitaleista, sen voin jo kirkkoon mennä kuuluttamaan. Mutta valmentajanvaihto tähän paikkaan saattaa suistaa Namikan taistelemaan tosissaan sarjapaikastaan. Se olisi sääli.
 
Viestejä
371
Brädi sanoi:
Toiviainen on hieno mies ja tulee varmasti olemaan hyvä koutsi - mutta ei ihan vielä, jookostajoo?
Tosin Toiviaisen puolesta puhuu se että hän tuntee joukkueen kuin omat taskunsa. Jollain ulkopuolisella valmentajalla menisi taas tovi päästä kuvioihin sisään. Ja siihenhän ei ole nyt aikaa. Mutta ei mennä asioiden edelle vaan toivotaan todellakin että Ekström jatkaa. Ja sitäkin pitää toivoa että tämä hässäkkä ei vaikuta peliesityksiin...
 
Viestejä
371
EelisP sanoi:
Yksi minkä pistin merkille ottelussa Puhua vastaan oli se, että kentällä pistäytyi sellaiset pelaajat kuin Oja ja Hirvikoski. Molemmat pelas ku lampaat konsanaan. Kumpikaan ei taida olla Namikan oma kasvatti, joten miksi tälläisiä pitää olla Namikassa. Luulis omien junnujenkin pystyvän samaan kun ko. herrat. Mitenhän lie muissa otteluissa pelanneet?
Henri Hirvikoski on BC Nokian kasvatteja ja Tuomas Oja puolestaan HyPon. Eipä kummallekaan ole liiemmin peliaikaa tullut, tosin Hirvikoskelle enemmän kuin Ojalle. Taisipa Hirvikoski tehdä peräti 8 pinnaa jossain ottelussa ellen täysin väärin muista.
 
Viestejä
2
Hyvä ratkaisu Namikalta jos toteutuu. Ei ehkä kaikkien mielestä mutta pelaajien kannalta kyllä. Pelaajat eivät kuulemma pidä Ekströmistä paljoakaan, ja hän on kuulemma aika erilainen treeneissä kuin peleissä tunnettu rauhallinen valmentaja.
 
Viestejä
401
Pitääkö koutsin olla kaveri? No ei vaan, voihan valmentajasta sentään pitää...juu, eihän noi pelaajien mielipiteet aina ole niin mairittelevia olleet, mutta jälkihän on ollut hyvää. Monte Cummingsin kanssa Lars taisi olla enemmänkin tukkanuottasilla, mutta kun ennen kautta Monten kanssa juteltiin ja vertailtiin rostereita, menin päivittelemään Lahden nipun nuoruutta..Monte siihen että: "don't worry man, that n***a Lars is a genius. Y'all will be aight.." ;D
 
Viestejä
2
Niin totta kyllä, että paljon hyväähän Lasse on kuitenkin näinä vuosina saanut aikaan, vaikka ei ehkä kaikkien pelaajien suosikki olekaan.
Mutta se on kyllä hölmöä että moni ylistää Lassea sen valmennustyylistä, kun taas ne ketä se valmentaa haukkuu Lassea minkä kerkeää, ja kertoilee kuinka v-mäinen se mies oikeasti on..
 
Viestejä
234
Ekströmin alaisuudessa namika on pelannut materiaaliinsa nähden kykyjensä ylärajoilla, joten huonosta valmentajasta ei voi olla kyse ja Lassen julkinen käytös on valmentajien ehdotonta huippua. Ei olisi hassumpi valinta Katajalle Heiskan seuraajaksi.
 
Viestejä
160
Eipä se hyvältä kuulosta jos asiasta on lehdessä juttu, vaikka mitään ei ole päätetty. Asiat ovat varmaan silloin aika pitkällä.
Kohta varmaan kuullaan jos jotain on päätetty. Aika pikkumaiselta touhulta tuntuu jos asioita pitää lehtien välityksellä viedä johdon tietoisuuteen. Tunnetusti Lahdessakin on pienet piirit jotka asioista päättävät ja silloin herkästi menee herne nenään. ( ja syvälle)
Sitten toisen täytyy lähteä. :'( Toivotaan että järki voittaa ja pystytään tämä kausi menemään nykyisellä valmennuskolmikolla läpi. Lasselle pitäisi kuitenkin maksaa palkkaa sopimuksen loppuun? Vai tuleeko kultainenpuristus? Mistä rahat uuteen valmentajaan?
 
Viestejä
2 688
Niin olisihan Ekströmin mahdollinen erottaminen helpompi sulattaa jos selviäisi, että hänen ja pelaajien välillä on jotain pahojakin skismoja. Tähän en kuitenkaan usko. Tuskin muuten viime kauden koko kotimainen runko olisi halunnut jatkaa Lahdessa. Eiköhän joka joukkueessa ole pelaajia, jotka eivät välttämättä ole tyytyväisiä valmentajan peluuttamiseen, taktiikkaan tms. Eikä valmentajan tosiaan tarvitse olla pelaajien kaveri.
 
Viestejä
160
Päävalmentajahan yleensä on se "v-mäinen" ja apukoutsit ovat sitten niitä "kavereita" joille pelaajat voivat kertoa murheitaan ja joka sitten vie ne pääkoutsin tietoon. Persoonahan sen ratkaisee, toisille sopii kaveri tyyli mutta kun tulee tosi paikka niin silloin pitää olla yksi johtaja joka vastaa laivasta.
Ja kavereilleen pelaajat saattavat hiukan värittää toimintaa. Arvostustuksen saamiseksi? nuoria kun ovat.
 
Viestejä
174
KÄSITTÄMÄTÖNTÄ!!! Johtoporras vaihtoon ja heti! Lasse on tainut sanoa jollekin johtokunnan jäsenelle ilkeästi. Ja Toiviainen tilalle? Hyvää yötä, Namika!
 
Viestejä
160
Näköjään namikan vieraskirjakin on poistettu käytöstä toistaiseksi. On tullut vissiin kritiikkiä joka on osunut jotain herkkään paikkaan. Ja hermostuttu siitä??
 
Viestejä
371
masto sanoi:
Näköjään namikan vieraskirjakin on poistettu käytöstä toistaiseksi. On tullut vissiin kritiikkiä joka on osunut jotain herkkään paikkaan. Ja hermostuttu siitä??
"Sivupyyntöä ei voida tällä hetkellä toteuttaa palvelimen ylläpitotöiden tai kapasiteettiongelmien vuoksi. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen."

Sieltä ilmeisesti siivotaan pois pienenkin pieni kritiikki seurajohtoa kohtaan. Taitaa Sinkkilä ja kumppanit olla parhaillaan koneen ääressä. Mitään kritiikkiä kun ah-niin rakasta seurajohtoa kohtaan ei saa esittää. Muuten tulee piiskaa eikä pukki tuo lahjoja jouluna. Ja mitähän muuta...kaikille seurajohdon kritisoijille porttikielto urkille? :eek: ;D
 
Viestejä
3
Rebound sanoi:
"Sivupyyntöä ei voida tällä hetkellä toteuttaa palvelimen ylläpitotöiden tai kapasiteettiongelmien vuoksi. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen."

Sieltä ilmeisesti siivotaan pois pienenkin pieni kritiikki seurajohtoa kohtaan. Taitaa Sinkkilä ja kumppanit olla parhaillaan koneen ääressä. Mitään kritiikkiä kun ah-niin rakasta seurajohtoa kohtaan ei saa esittää. Muuten tulee piiskaa eikä pukki tuo lahjoja jouluna. Ja mitähän muuta...kaikille seurajohdon kritisoijille porttikielto urkille?  :eek: ;D
Tai sitten palvelun tarjoama freebok.net vaan on alhaalla, daa-a?? Tuskin Johtoportaan supervoimat sinne asti kanna.. tai tiedä sitte.
 
Viestejä
432
Ei todellakaan jees erottaa yksi sarjan parhaista valmentajista. Voisi todellakin seuran johto Sinkkilä, Sipilä, Hämäläinen itse kerätä kampsunsa ja painua muihin hommiin. Eikä tämä ole ensimmäinen tapaus, sillä näiden tyyppien ansiosta seurasta on lähtenyt aikoinaan mm. Jouni Mäkäläinen, Tomi Kaminen ja valmennuspäällikkö Tuomo Keskiväli.

Ensi matsiin adressi johtoporrasta vastaan! Kannatetaanko?
(Vaikka ei mitään auttaisikaan, ihan vaan mielenosoitukseksi.) ;)
 
Viestejä
160
Luulisi että tällainen asia olisi jo tiedoitettu maksavallekkin yleisölle. Vai meinaako ne taas painaa kaiken villaisella niinkuin mitään ei olisi tapahtunut. Onhan tossa jo listaa kerrakseen varsin lyhyen ajan sisään. Mistähän se kertoo? Johtoon olisi aika saada henkilöitä joilla on intoa ja taitoa markkinoida näinkin hienoa lajia.
Ei muuta kuin liitytään jäseniksi ja mennään kokoukseen jossa valitaan uusi johtokunta. Vanhat parrat ulos. 5-10 jäsentä riittää siihen tempaukseen.
 
Viestejä
2 819
En paljasta henkilökohtaista kantaani Ekströmin erottamista ennakoivaa uutiseen näin julkisella palstalla, mutta kannatan ehdottomasti Mastoa ja The Chefiä adressi- ja edustajistojäsenhankkeissa. Omakohtainen pragmaattisuus on paras mahdollinen tapa aikaansaada muutos. Ainakin adressi on erinomainen keino tuoda päätöksestä poikkeava kanta näkyville, ja ääritapauksessahan maksava yleisö voi äänestää jaloillaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös