Koripallo.com

NBA 2018-2019

Viestejä
1 650
#41
Aika kova ryöstö Brooklynilta. Orlandokin kävi hakemassa voiton Torontosta ja San Antonio Denveristä.

Lupaa jännittävämpää pleijarikevättä kuin ehkä ennakkoon uskallettiin toivoa.
 
#42
Aika kova ryöstö Brooklynilta. Orlandokin kävi hakemassa voiton Torontosta ja San Antonio Denveristä.

Lupaa jännittävämpää pleijarikevättä kuin ehkä ennakkoon uskallettiin toivoa.

En ole varma mitä muut odottivat, mutta itselleni ei mikään yllätys, että Brookyln joka on hyvässä valmennuksessa nappasi voiton kotiin Philadelphiasta, joilla ei ollut lähes lainkaan heittopeliä Redickin virhevaikeuksien takia
 
#43
Orlandon voitto oli mulle kaikista yllättävin. Toronton joukkueessa on mukana finaalien MVP ja joukko erittäin kokeneita playoffs-pelaajia kuten Ibaka, Gasol ja Green, jotka melkein kaikki ovat vielä parhaassa peli-iässä. Orlandolla on Vucevic, kellä on tätä ennen yksi tehty piste playoffseissa.
 
Viestejä
187
#44
En ole varma mitä muut odottivat, mutta itselleni ei mikään yllätys, että Brookyln joka on hyvässä valmennuksessa nappasi voiton kotiin Philadelphiasta, joilla ei ollut lähes lainkaan heittopeliä Redickin virhevaikeuksien takia
Sama täällä. Itseäni yllätti tuossa pelissä enemmänkin se, kuinka huono Philadelphia oli. Etenkin Ben Simmons oli erittäin huono. En voi uskoa että Simmons ei ole kehittynyt ollenkaan viime kaudesta, varsinkin kun sarjassa Celticsiä vastaan hänen heikkouksiaan käytettiin niin näkyvästi hyödyksi. Olisi luullut, että samantien tuon sarjan jälkeen Simmons olisi suht fiksuna pelaajana käynyt läpi miten häntä puolustettiin ja kehitellyt valmennusryhmän kanssa keinoja miten hyökätä sitä vastaan. Ja ei, huono hypäri ei ole omasta mielestäni hyvä syy, sillä Giannis operoi huonolla heittotaidoilla MVP-vuotta ja Bucks on ollut koko kauden idän paras joukkue. Okei Simmons ei ole ihan yhtä lahjakas urheilullisesti kuin Giannis mutta silti. Tässä pelissä Simmons näytti kaima Ben Wallacelta hyökkäyksellä ja se tukki totaalisesti 76ersin hyökkäyksen.

Embiid näytti myös erittäin huonolta, varmaankin loukkaantumisen vuoksi. En oikein tiedä onko tähän ongelmaan tehtävissä mitään tämän sarjan aikana, jos Embiid aikoo pelata jokaisessa pelissä. Hänen olisi ehdottomasti pitänyt levätä ensimmäinen peli ja toivoa, että polvi olisi parantunut edes jonkin verran toiseen peliin mennessä.

Kolmas ja erittäin iso ongelma 76ersillä on myös siinä, että kuka helvetti puolustaa Netsin takapelaajia. Brooklyn pelasi muutaman jakson erittäin pienellä viisikolla, jossa Jared Dudley pelasi sentterinä. Näiden jaksojen aikana Philadelphia vaihtoi lähes jokaisen skriinin, joten Brooklyn fiksusti etsi itselleen parhaan match-upin Dinwiddielle tai Russelille ja hyökkäsi tätä match-uppia vastaan. Brooklyn sai etenkin Redickin ja Mike Scottin näyttämään divari tason pelaajilta hyökkäämään heitä vastaan.

En tiedä miten 76ers aikoo reagoida näihin ongelmiin, mutta minulla ei ole ainakaan kovin isoa luottoa Brett Browniin valmentajana. Itse yrittäisin varmaankin saada Redickiä enemmän mukaan hyökkäyksessä, jotta hänen puolustuksen puutteensa saataisiin sillä tavalla minimoitua. Toinen action mitä yrittäisin, olisi pelata pick and rollia Butlerin ja Simmonsin kanssa (Simmons skriinaajana), varsinkin kun Embiid ja Boban ei ole kentällä. Brooklyn tulee todennäköisesti vaihtamaan tämän, mutta sillä saataisiin Simmonsia edes jotenkin hyökkäykseen mukaan, eikä hän vain tukkisi hyökkäystä seisoskelemalla donkkaajan paikalla.

EDIT: Tulipa muuten pitkä vuodatus 76ersistä. Ylireagointia yhden pelin otannalla? Tuli katsottua jokaisen sarjan (paitsi Bucks-Pistons) ensimmäinen matsi, joten jokunen sana lähtisi kaikista sarjoista, mutta muut pelit tuntuivat olevan joko täysin selviä kuka vie sarjan (Bucks-Pistons, Rockets-Jazz, Celtics-Pacers ja Warriors-Clippers) tai muuten vain pelejä, joiden uskon kääntyvän toisin päin seuraavissa (Toronto ja Lowryn paskuus (ja Augustinin loistavuus), Nuggets ja surkea heittopeli, Thunder ja niukka häviö vierapelissä)
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
215
#45
Ei saatana, eikö Jonas Jerebko voitakaan mestaruussormusta?
(Siinä onkin ainoa syy miksi Golden Staten mestaruus ei vituttaisi aivan liikaa)
 
Viestejä
151
#47
GSW sai sitten opetuksen, että peli loppuu 48 minuutin kohdalla eikä 30 minuutin kohdalla. Ehkäpä nyt heräävät siihen, että playoffit ovat alkaneet. Counsins:n loukkaantuminen kyllä tuntuu sellaiselta, että ihan heti ei tulla takaisin. Magneettikuvat otetaan tänään, mutta ihmettelisin mikäli olisi jostain pienemmästä kyse kuin repeämästä. Eiköhän kuitenkin GSW tätä sarjaa voita, mutta Cousins:n puuttuminen kyllä heikentää GSW:tä niin paljon, että voi olla vaikeaa voittaa Houstonia.

Muista sarjoista: 76ers ja varsinkin Simmons juoksivat paljon enemmän kuin ensimmäisessä pelissä ja ottivat helpon voiton. Koska Nets oli jo saanut haluamansa ensimmäisessä pelissä niin luovuttivat helpolla kolmannella neljänneksellä. Tuskin sama jatkoo Brooklynissä. Eiköhän 76ers tämän vie, mutta voi joutua tekemään 7 ottelun mittaisen työn sen voittamiseksi.

Mikään ei ole muuttunut Torontossa vaikka pelaajat vaihtuivatkin. Lowry nolla pistettä. Taitaa olla huonouden ennätys mieheltä. Siakam on kyllä ollut tänä vuonna todella hyvä ja on hyvä alku rebuildille, joka alkaa tänä kesänä, kun sekä Leonard ja Gasol lähtevät. Leonard pelasi kyllä hyvän pelin eli ei hän mitenkään ole pelillisesti luovuttanut, mutta tuntuu vain siltä ettei kylmä Toronto miestä kiinnosta. Kuitenkin tuskin Lowry enää noin huonosti pelaa, joten Toronto tästä sarjasta jatkoon luultavasi menee, mutta toinen kierros voi olla vaikeampaa.

Muut idän sarja ovat pässin lihaa. Kumpikin alustavasti heikompi joukkue joutuu pelaamaan ilman heidän parasta pelaajaansa, joten max 5 peliä ja sarjat ohi.

Lännessä tiukempaa. Houston voittanee omansa vaikka tuskin niin helposti kuin ensimmäisessä pelissä. Utah tuskin enää koskaan yrittää samaa puolustus taktiikkaa kuin mitä tekivät ensimmäisessä pelissä. Tuo toimi runkosarjan yhdessä pelissä, koska se oli yllättävää, mutta nyt tuo on jo nähty ja kun nyt Harden alkoikin ajamaan koria päin niin se johti kokoajan 4vs3 tai 3vs2 tilanteisiin lähellä koria ja helppoja koreja Houstonille. Houstonin muut pelaajat kyllä pelasivat todella hyvän pelin ja jos he jatkavat tuolla tasolla niin viime kauden lännen finaalin uusinta pelillisesti voi tulla jo toisella kierroksella.

Denver vs Sas. Ensimmäinen peli kertoi sen, että kokemuksella on väliä. Vaikka Jokic triplatuplan saikin niin hän ei ollut uhka korin tekijänä ja sitä Denver tarvitsee enemmän. Joten Jokic:n pitäisi saada enemmän kosketuksiä low post:ssa sen sijaan, että olisi liikenteen johtajana high post:ssa. Denver päätti kauden huonosti kolmosviivan takaa ja sama jatkui tässäkin pelissä. Denverin pitäisi päästä tekemään helppoja koreja tai tippuvat ensimmäisellä kierroksella. Nuoruus ei aina ole valttia.

OKC vs Portland. Kanter kosti vanhalle joukkueelleen. Jos Kanter jatkaa samaa tahtia niin ei kenelläkään tule ikävä Nurkic:ia. OKC:n heikkous eli kaukoheito voima on jotain mitä eivät voi muuttaa, joten heidän pitää alkaa puolustamaan vain kovempaa. OKC voittaa puolustuksella joka on yhdistetty joko Westbrookin tai PG13:n heroball:iin hyökkäyspäässä. Tässä sarjassa voi käydä ihan mitä tahansa. Mutta ehkäpä OKC pystyisi paremmin haastamaan GSW:n ja Houstonin, joten ehkäpä toivon heidän voittoa sen takia enemmän.
 
Viimeksi muokattu:
#51
Keskiarvot pleijareissa: 21 pistettä, 10 syöttöä ja 8 levypalloa. Hieman on tilastot tippunu runkosarjasta, mutta tarpeeksi lähelä triplatuplaa mennään vielä.
 
Viestejä
8 377
#52
Suns antoi potkut Kokoskoville.

Mokeski pyörii haudassaan!
 
Viestejä
2 322
#55
Russell pelasi pudotuspelit lähes triplatuplan keskiarvolla 22.8
8.8 10.6, eli pudotuspelien paras pelaaja.
Vähän näytti että Lillardilla oli viimeinen sana tähän :)
"There’s been a lot a talk, a lot of back and forth, and that was the last word."
 
Tykkää tästä: Henke
Viestejä
8 377
#56

Lou. Vitun. Williams.
 
Viestejä
215
#58
No niin heti tuli voitto ja menivät jatkoon, kun annettiin Jerebkolle peliaikaa reilut 2 minuuttia.


Amazing new record!
Pistons on viimeksi voittanut pudotuspeliottelun toukokuussa 2008. Neljätoista peräkkäistä tappiota pudotuspeleissä on NBA:n ennätys.
 
Viestejä
613
#60
Ja jos tolle nyt joku vielä alkaa kaivata jotain perustelua (tuskin kukaan Blazersia seuraava), niin vaikka Kanter oli ihan yllättävän hyvä myös puolustuspäässä ekalla kierroksella, ni onhan Nurkic ihan eri luokan pelaaja puolustajana, ja lisäks myös paljon monipuolisempi pelaaja hyökkäyksessä, vaikkei ehkä ihan vastaavia määriä kahmi levypalloja.
Lisäks Nurkicin ollessa pelikunnossa, ei Meyers Leonardia tarttis peluuttaa minuuttiakaan, ja Collinsiakin (joka on vielä suht raakile, eikä hyökkäyspelaamisen suhteen tarjoa kauheesti) vaan sillon, ku matchupit on otollisia.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös